פרוד עם 3 ילדים

פרוד עם 3 ילדים

יכול לצאת מיזה משהו? אנחנו מסתדרים נהדר ומאוד אוהבים אחד את השני .. הבעיה היחידה שהוא פרוד ואין אישתו יודעת על היחסים ביננו מה חושבים?

Revolter

New member
לא ממש חשוב אם אשתו יודעת עליכם

חשוב אם אישתו יודעת שהוא פרוד.

Ima Adama

New member
ביחסים אין ביטוח

כבר שמענו הרבה סיפורים על אנשים שהיו גרושים שנים וחזרו לחיות יחד... ויש אנשים נשואים ולא "חיים" יחד... הצורך שלנו בתחושה של ביטחון הוא אשלייה נוראית מה שגורם לנו להיכנס לסרטים ולדאגות מיותרות. אל תחפשי במה הוא "משקר" אותך, נסי לראות מי האדם שאיתך.

orly441

New member
אוקיי פרוד אבל איזה פרוד

פרוד שחי עם אישתו תחת קורת גג אחת זה לא פרוד , זה שאתם מסתדרים אחלה אבל תבדקי מה מהות הקשר בינכם אם הוא עדיין חי עם אשתו בבית אז הוא מבחינתי לא פרוד . וזה שאתשתו לא יודעת על הקשר בינכם זה אומר משהו על מהות הקשר שלכם ושלהם אם הוא פרוד אין לו שום סיבה להסתיר את הקשר שלכם. זה רק אומר שמשהו לא שלם שם ואם משהו לא שלם שם זה לא יכול להיות שלם אצלכם כי תמיד עצם זה שהוא לא השלים את ההליכים שם אתם לא יכולים לייצב את הקשר שלכם . קשר בריא לא יכול להבנות על שרידים צריך להשאיר את העבר בעבר ואצלכם העבר והווה חוגגים והם יחגגו בעתיד כי ביום מן הימים זה יפריע לך . תעשי חושבים עם עצמך וסדר בדברים ממה שאני מתרשמת מהשיתופים שלך כאן שהחיים לא היטיבו אתך עד כה אז למה לנו להמשיך לסבול אם אנחנו רוצים קשר אז שהוא יהיה חסר התפשרויות . מגיע לנו יותר כך אנחנו צריכות לחשוב וכך גם נקבל . לילה טוב לך יקירה ואם תרצי לשוחח יותר את מוזמנת ליצור קשר במסר אישי .

n o g a1

New member
פרוד

לא חשוב כמה ילדים (לעניין זה). פרוד דומה לאחד שרק סיים אוניברסיטה ורוצה להתחיל לעבוד במקצועו. שולח קו"ח לכל הכוונים , העיקר שיתנו לו צ'אנס. מוכן לרדת בהכנסות (יודע שהוא חדש). מכון לעבוד שעות נוספות. אין לו מי יודע מה דרישות. העיקר יוכל לכתוב בעוד מספר חודשים "בעל נסיון". אבל לא נשכח שחדש במקצוע הוא מלא יצירתיות, רצון , אמביציה, הנעה עצמית, ראש גדול , רוצה להוכיח , נפעם , מתלהב. לעיתים קצת סבלנות והוא עובד נפלא. מפתים אותו להשאר. טוב , הסתבכתי. לא יודעת אם כדאי פרוד. אולי כן לא יודעת. אם הוא שווה , אז כן.

ב ו ע ו ת

New member
ברור שיכול לצאת מזה משהו

רע לתפארת. תגידי, אשתו יודעת שהוא פרוד? נעמה

ד ו ל ה

New member
סטטיסטיקה...

רוב הכותבים כאן מביעים דיעה די חד משמעית שהפרוד, לא בטוח שהוא באמת פרוד והכל עדיין טרי מידי ויש סכוי רב שתצאי מזה עם לב שבור... ואני מחייכת... כי בסטטיטיקה הפרטית שלי הנתונים הם אחרים לגמרי. שני הקשרים המשמעותיים ביותר בחיי התחילו כבן הזוג היה פרוד טרי ואפילו עדיין חי עם אשתו באותו הבית... עם האחד זה נגמר בנישואין ל-16 שנה ושלושה ילדים מקסימים עם השני יש לי קשר זוגי קרוב כבר תקופה ארוכה. בשני המקרים קיבלתי איו ספור אזהרות מהסביבה הקרובה ממשפחה וחברים שדאגו מאוד שאני מסתבכת במשהו לא רצוי אבל אני ידעתי, ידעתי בתוכי שאין כאן אחיזת עיניים, שיש רגש וקשר קרוב ואמיתי היה לי ברור שהסטטוס המשפחתי "פרוד" הוא עניין זמני וטכני שייפתר עם הזמן. מה שאני רוצה לומר בעצם זה שאל לך לשפוט לפי נסיונם של אחרים (בין אם הוא טוב ובין אם פחות טוב) אלא אך ורק לפי מה שמרגיש לך נכון בבטן... אם את בוטחת בו ובמה שמתפתח ביניכם אם את יודעת שהוא לא משחק משחקים אל תתני לסטטוס הזה יותר מידי משקל. דולה (עדיין פרודה בעצמה...)

תודה. אהבתי חלק מהתשובות ..

ואהבתי את תשובתך דולה ועל כך תודה אישית. לסיכום מה שאני הולכת לעשות זה לפעול על פי האינטואיציה והרגש האישי שלי אין בי ציפיות יותר מידי גדולות ( בעצם אין לי שום ציפיות ) ועל כן החוזק שלי אולי מה שיהיה יהיה ונכון ישנם מיקרים בהם הקשר הופך להיות משמעותי למרות הסטטוס אין ביטוח בכלום הכול כרגע עדין באופוריה ומאמינה כי יהיה טוב ובאם כתוב שם למעלה.. שלא יהיה מצב שניהיה ביחד אז לא יקרה כלום כך אני מאמינה. תודה ויום שקט לכלום כמה שניתן.

למעלה