פרוד/ה

darling33

New member
קראתי

כמעט הכל. מצאתי שם תגובות מכל הסוגים. כאלו שאני מתחברת וכאלו גם שלא. עשו שם הבחנה יפה בין פרוד "טרי" לפרוד "ותיק". זו הבחנה נכונה וראויה. אני, לדאבוני, ותיקה מאוד. ואני כבר יודעת היטב מה אני רוצה ומה לא במערכות יחסים. ומודה שלא הייתי נכנסת לקשר עם פרוד. נמנעת מזה ככל שניתן. מעדיפה גרוש וגם לא כזה שהתגרש לפני יומיים אלא לפחות שנה... מבחינה זו אני מחפשת למעשה מישהו בסטטוס דומה לשלי. הרי פרודה 4 שנים דינה כגרושה... מה שמפריד ביני לבין הסטטוס ה"נחשק" הינו פיסת נייר...

../images/Emo214.gifיש מה להפסיד?

Never say never.. סיפרת על עצמך שגם את פרודה, אז אולי תמצאו עוד מכנים משותפים...
העולם שלנו מורכב מדי, ו"סטטוס"זה לא דבר שצריך להכריע, בטח שלא בתחילתו של קשר..

darling33

New member
נושא מורכב

כעיקרון פרוד/ה בתחילת דרכם אינם פנויים נפשית ו/או פיזית לקשר חדש. אני פרודה ותיקה ולכן אצלי המצב שונה...

../images/Emo214.gifאבל יקירתי, זה בדיוק העניין..

שכתבת שהוא לא פרוד "חדש", שכבר עברו כמה שנים מאז... וחוץ מזה, חייבת להביע את דעתי בעניין ולהגיד שתמיד יש יוצא מהכלל, רק צריך לדעת להבחין בזה. אני למשל - ברגע שהבנתי שהסיפור שלי עם הבן זוג נגמר, קלטתי -הפנמתי, ואני הכי מרגישה שלמה להתחיל קשר מחדש..אחרי הכל, כל יום שעובר לא חוזר ואת לא יכולה לדעת מה יקרה עוד רגע

darling33

New member
תיקון טעות

אני מדברת על עצמי ועצמי בלבד. לא מדברת על מישהו אחר בפוטנציה. אם התכוונת לאקס שלי - אז הוא פרוד ותיק בדיוק כמוני. אמממה ...הפנמה, השלמה - לא בבית ספרו.

למעלה