פרודים..

פרודים..

מה יהיה עם הפרודים? איך נדע שהוא באמת פרוד? כל כך הרבה שקרנים, ופרודים באספמיה, אז איך נדע? כל הזמן להיות חשדניות, לבקש טלפון בבית, לסייג את זה בזה שהם עזבו את הבית... ואם הוא באמת איש טוב, ורע לו, ורוצה קשר, וכדאי להשקיע בו, כי בעתיד באמת יעזוב, והכל יסתדר? האם לשפוט את כל הפרודים לפי המאנייקים שאנחנו נתקלים בהם שוב ושוב?

galgalit

New member
איזה דבר נורא להגיד...

גם אני פרודה, אז מה, צריכים להתרחק ממני???

pikaso

New member
אין צורך

לדעתי לא צריך לחקור מישהו אם טוב לכם ביחד אז תשארו כך

גורן44

New member
ומה יגידו אלו שרוצים../images/Emo61.gif

קשר יותר ארוך ? יש אנשים שלא מסתפקים בתחושת הרגע, אלא רוצים לדעת שהטוב שיש להם, יהיה גם מחר,כי ביחסים טובים צריך להשקיע, ומטבענו - משקיעים רוצים לגרוף רווחים. לילה טוב.

Amir33

New member
לא !

צריך להתקרב אלייך , רק תגידי איך ??????

השאלה היא מה את בעצם רוצה...

וכל מקרה לגופו. יש פרוד שבאמת נמצא במאבק של שנים והתעודה היא רק עניין טכני ויש מי שפרוד הוא בעצם נשוי שמשקר... אני סומכת עלייך שכפי שאת מלאה בקסם יש בך גם מלאי לא מבוטל של אינטואיציה ,הקשיבי לה. השאלה האם להשקיע בו קצת משונה לי - השקיעי במה שטוב לך בלי לצפות לתמורה,כיוון שכגודל הציפיות גם גודל האכזבות.תני כי עושה לך טוב לתת בלי לנסות ולצפות לחשבון הסופי,זאת לפחות הגישה שלי.

mika2

New member
שאלה שאלתית

ומה את אומרת על מה שגורן אמר - שבאופן הכי טבעי - משקיע מצפה לתשואה ? האם זה לא נוגד את טבע האדם - להשקיע- במיוחד את הנשמה - בלי לצפות לתמורה - ככה סתם לפרוס/לפרוש את נשמתך ולחלק. קחו תטעמו תהנו, אני נותן ונותן - ואין לי שום ציפיות ? האם זה לא תיאורטי מידי ? או שמתאים למי שלא ממש נותן את עצמו ביחסים - אלא רק בכיף מלמעלה ?

מיקה

גם אני פעם חשבתי כך וציפיתי ל"תמורה" ואשקר אם אומר שליבי לא נשבר לרסיסים לפחות פעמיים במהלך שנות גרושי.גם היום לא ניתן לומר שאני חסינה לחלוטין ובכל זאת הבנתי שבעצם הנתינה שלי אני מקבלת המון לעצמי .נסי רק לחשוב על כך שרצית לתת דבר כלשהו ולא רצו לקבלו - הרי תפגעי לא? ומכאן שהקבלה עבורי היא בעצם הנתינה. אין זה נכון לאמר שזה נכון למי שלא נותן את עצמו ביחסים,כיוון שמתוך מודעות והכרות שלי עם עצמי,הלואי ובני האדם בעולמנו היו נותנים מחצית(ואיני באה לאמר שאני טובה יותר ,אלה שפשוט במבנה האינפנטילי שלי אני יודעת לתת הרבה יותר מאשר לקבל ולבקש חס מלהזכיר). אם היינו לומדים להפסיק לעשות חשבונות שכאלו אני בטוחה שחיינו היו נראים שונים. ומתוך אותה אינפנטיליות (אם נחשוב בהגיון) אמשיך לתת את נשמתי - כאשר ארגיש שאני רוצה לתת אותה. יחד עם זה עלי לומר שמראש אמנע מלהכניס ראש בריא למיטה חולה וברב המקרים אדם שהוא פרוד עדיין לא בשל לקשר,אך שוב הכל אינדבדואלי,יתכן שהוא פרוד כבר שנים כיוון שהצד השני לא רוצה לתת גט וישנם עוד סיפורים.

סליחה , ניצת

אבל התמורה שאני מצפה לה, מה לעשות, היא תשומת לב אהבה וחום ומערכת יחסים וכל אלו, קשה בדיוק להשיג עם גבר שאיננו פנוי הטלפון שלו כבוי קשה להראות בחברה להפגש עם הילדים לצאת יחד לסופשבוע? לבלות לילות יחד, ולא בבית מלון... וגם אז, שיסתכל על השעון וכו וכו וכו אז כן מצפה לתמורה. אם לזה את קוראת תמורה, אז כן מצפה לתמורה.

ממתינה

New member
../images/Emo45.gifקסם צודקת

ועוד חוץ מזה , להתחלק איתו????? מה השתגעתם שאתחלק בגבר שליייייייייייייי

שחף 1

New member
אם זה המצב../images/Emo67.gif

אם זה המצב קסם פשוט תני לו
ותעיפי אותו הוא פשוט נשוי שמחפש סטוץ חבל לך על הזמן

קסם

תשומת לב,אהבה וחם הם חלק בלתי נפרד ממערכת יחסים ואם אינם קיימים הרי ברור הוא שלא תרצי לתת. כשאמרתי לתת בלי צפיות התכוונתי ,בלי תכניות לעתיד,בלי חשבונות מה נתתי ומה הוא נותן וכ"ו. יש מן הסתם הבדל בין פרוד לפרוד. פרוד שחי בביתו ולא חופשי להפגש אינו פרוד הוא נשוי!!! התאור שאת מתארת הוא תאור של גבר נשוי ובינו ובין פרוד המרחק שמיים וארץ. פרוד בעיני הוא מי שגר בנפרד וחי את חייו רק שהגט עדיין לא בידו ומכאן המושג פרוד.

שחף 1

New member
מי זה פרוד../images/Emo35.gif

קודם כל הגדירי מה זה פרוד אצלך האם אחד שרק אומר שהוא פרוד או אחד שכבר עזב את הבית או אחד שאשתו לא רוצה לתת לו גט אני מכיר אישית אחד שכבר למעלה מעשרים שנה הוא פרוד אשתו אומרת שכדי שהוא יקבל גט היא צריכה למות אבל מה מתאים לך זאת השאלה אני מניח שאת כבר ילדה גדולה שיכולה להבחין בין אחד שמכיוון שרע לו אומר שהוא פרוד לבין אחד שהוא באמת פרוד מאחל לך הרבה הצלחה בבחירה

ממתינה

New member
קודם כל כל אחד יכול לטעון

מה שהוא רוצה, ממה שכתוב הבנתי שמדובר באחד שפרוד מאישתו וכמובן שואף לגט, ואם לא רע מאוד, אני חושבת שאין טעם להיכנס למערכת יחסים כזאת מראש, כי אף פעם אין אנו יכולים לדעת מה קורה באמת בצד השני ובאיזה מצב הוא נמצא ואם באמת הוא רוצה להתגרש, לגביי כאלה שאין להם בעיה עם זה אז סבבה להם.

ממתינה

New member
בואי קסם ואספר לך סיפור אישי

כתבת שקרים וזה הדבר הכי שנוא עליי ובטח באנשים שטוענים שהם אוהבים, הסיפור הוא לא על פרוד אך בכל זאת קשור על מה שאת מתכונת בקשרים זוגיים, זהו הדבר הכי קצר והכי משמעותי בחיי מאז שהתגרשתי, שגרם לי להבין שבאמת עוד יש שקרנים ושחקנים. מאז שהתגרשתי כבר הזכרתי כאן הרבה, היו לי תמיד מחזרים ובני זוג וכו/.. ביניהם גם הגרוש שלי שבפעם הראשונה בחייו חיזר כמו שצריך אך זה לא הועיל לו כי אני יודעת איזה שחקן הוא, בערך כחצי שנה מאז הגט שלי הכירה לי חברה שבמקרה גדולה ממני ב-10 שנים את הידיד שלה, בהמשך בכלל התברר שהיא מתה עליו, הכרנו אצלי בבית כשהיא היתה איתי והיה קליקון קטן, אני ידעתי שהוא במערכת יחסים של 15 שנה בערך עם מישהי שגדולה ממנו ב-5 או 6 שנים אך נראת טוב, גם סיפרה לי החברה והוא בעצמו בהמשך שהקשר ביניהם לא הכי טוב ואין ביניהם הבנה (היום כבר ברור לי יותר המשפט הדבילי הזה, טוב גדלתי קצת), המשכנו להיפגש והתאהבתי בו לפי מה שהיה ברור גם הוא התאהב (אבל אולי גם לא ), היינו כמו זוג יונים במשך כמעט 4 חודשים , אפילו ארחתי את המשפחה שלו וביקרתי אצל אימו שסיפרה כמה שהוא חייב לעזוב אותה ולסיים את הענינים, כמובן שגם בעסק שלו ביקרתי ותמיד טרח להציג אותי בפניי אנשים (היום אני מבינה את ההתלהבות שלו),ובמשך כל הזמן הזה שאנו ביחד התעוררתי רק אחריי חודשיים בערך והתחלתי כמובן לשאול שאלות ללחוץ עליו וכו´, התשובות שלו היו תמיד ללא תשובות וידעתי שקורה משהו, תמיד היו לו תשובות למה הוא לא יכול לעזוב סתם ככה ולאט לאט הכל יסתדר וסבלנות ובלה בלה בלה.. בחודש האחרון ממש יותר חקרתי ואף חשבתי לי עם עצמי כל מיני דברים, דרך אגב כשהכרתי אותו זאת היתה הפעם הראשונה שביקשתי מגבר לראות תעודת זהות ושם כמובן היה כתוב "גרוש" ובמשך רק הבנתי שהוא חיי איתה כמו בעל ואישה אך האמת שהייתי די ילדה ותמימה וקניתי את סיפור האהבה שלו, למדתי שיש גברים ולא מכלילה כמובן, שמסוגלים למכור אפילו את אמא שלו (שכבר הוזכרה קודם), הסיפור הסתיים כשאישתו התקשרה אליי ואמרה לי כמה שאני יכולה להיות הבת שלה ולמה לי להיות עם אדם כזה, אמרה גם שהיא רגילה אליו והשלימה עם המעידות שלו ושהיא אוהבת אותו מאוד ומוכנה לקבל אותו בכל מיקרה כי היא גדולה ממנו ואין לה מה לחפש, ממש ריחמתי לה ואף הודתי לה, בהמשך נפגשתי איתו פעם נוספת ל-5 דקות כי לא הסכמתי שיישאר וכבר התקשרה כי היא ידעה והרגישה הכל מן ההתחלה, איך גילתה יש בלשים חברה, הכי הצחיק אותי שהוא הסכים להתחתן איתה ונשבר אחריי כל השנים בדיוק שבוע לפניי שהכיר אותי ואז כבר הבין שטעה והיה כבר מאוחר. אז למה להכניס את הראש למיטה חולה, הרי יכול להיות אחד שכרגע גם פרוד באמת ויום אחר חוזר לאישתו, ממש קשה להאמין וצריך להיות חשדנים, צריך תמיד לחשוב מה עושים ועל הסיכונים שבדרך, נכון שבאהבה לא נפצעים אך נפגעים במקומות אחרים, תודה לאל אני ממש לא נפגעתי כי הסתכלתי על הצד הטוב שבדבר,לומדים הכל בחיים והחוכמה ללמוד מטעויות של אחרים.

ממתינה

New member
ודרך אגב

אני הייתי בת 29 והוא 43 בערך (מכוון לזה שצוחק עליי כל הזמן)

אוי ואוי, אבל לכך התכוונתי מלכתחילה

שיש מאניאקים אבל יש גם בני אדם שנפגעו שנפרדו שקשה להם ורוצים פינה חמה וקצת רגש אך איך נבדיל בינייהם? האם לפסול את כל הפרודים בגלל כאלה גברים? אפשר להיות "פתיות" או לחילופין: נותנות אמון, או צ´אנס עד שיוכח אחרת או להיות חשדניות, וציניות, ומרוחקות ולהזהר מכל הפרודים באשר הם. ואיך נדע? אני יודעת שאני לא רוצה להיות צינית, ולא רוצה מרירות בליבי. שוכחת מהמאניאקים, נותנת להם לעבור הלאה ולא לשרוט לי את הלב. שלא יקלקלו את מה שאני. תודה לאל שלא נפגעת, כי הסתכלת על הצד הטוב שבדבר!

למעלה