בואי קסם ואספר לך סיפור אישי
כתבת שקרים וזה הדבר הכי שנוא עליי ובטח באנשים שטוענים שהם אוהבים, הסיפור הוא לא על פרוד אך בכל זאת קשור על מה שאת מתכונת בקשרים זוגיים, זהו הדבר הכי קצר והכי משמעותי בחיי מאז שהתגרשתי, שגרם לי להבין שבאמת עוד יש שקרנים ושחקנים. מאז שהתגרשתי כבר הזכרתי כאן הרבה, היו לי תמיד מחזרים ובני זוג וכו/.. ביניהם גם הגרוש שלי שבפעם הראשונה בחייו חיזר כמו שצריך אך זה לא הועיל לו כי אני יודעת איזה שחקן הוא, בערך כחצי שנה מאז הגט שלי הכירה לי חברה שבמקרה גדולה ממני ב-10 שנים את הידיד שלה, בהמשך בכלל התברר שהיא מתה עליו, הכרנו אצלי בבית כשהיא היתה איתי והיה קליקון קטן, אני ידעתי שהוא במערכת יחסים של 15 שנה בערך עם מישהי שגדולה ממנו ב-5 או 6 שנים אך נראת טוב, גם סיפרה לי החברה והוא בעצמו בהמשך שהקשר ביניהם לא הכי טוב ואין ביניהם הבנה (היום כבר ברור לי יותר המשפט הדבילי הזה, טוב גדלתי קצת), המשכנו להיפגש והתאהבתי בו לפי מה שהיה ברור גם הוא התאהב (אבל אולי גם לא ), היינו כמו זוג יונים במשך כמעט 4 חודשים , אפילו ארחתי את המשפחה שלו וביקרתי אצל אימו שסיפרה כמה שהוא חייב לעזוב אותה ולסיים את הענינים, כמובן שגם בעסק שלו ביקרתי ותמיד טרח להציג אותי בפניי אנשים (היום אני מבינה את ההתלהבות שלו),ובמשך כל הזמן הזה שאנו ביחד התעוררתי רק אחריי חודשיים בערך והתחלתי כמובן לשאול שאלות ללחוץ עליו וכו´, התשובות שלו היו תמיד ללא תשובות וידעתי שקורה משהו, תמיד היו לו תשובות למה הוא לא יכול לעזוב סתם ככה ולאט לאט הכל יסתדר וסבלנות ובלה בלה בלה.. בחודש האחרון ממש יותר חקרתי ואף חשבתי לי עם עצמי כל מיני דברים, דרך אגב כשהכרתי אותו זאת היתה הפעם הראשונה שביקשתי מגבר לראות תעודת זהות ושם כמובן היה כתוב "גרוש" ובמשך רק הבנתי שהוא חיי איתה כמו בעל ואישה אך האמת שהייתי די ילדה ותמימה וקניתי את סיפור האהבה שלו, למדתי שיש גברים ולא מכלילה כמובן, שמסוגלים למכור אפילו את אמא שלו (שכבר הוזכרה קודם), הסיפור הסתיים כשאישתו התקשרה אליי ואמרה לי כמה שאני יכולה להיות הבת שלה ולמה לי להיות עם אדם כזה, אמרה גם שהיא רגילה אליו והשלימה עם המעידות שלו ושהיא אוהבת אותו מאוד ומוכנה לקבל אותו בכל מיקרה כי היא גדולה ממנו ואין לה מה לחפש, ממש ריחמתי לה ואף הודתי לה, בהמשך נפגשתי איתו פעם נוספת ל-5 דקות כי לא הסכמתי שיישאר וכבר התקשרה כי היא ידעה והרגישה הכל מן ההתחלה, איך גילתה יש בלשים חברה, הכי הצחיק אותי שהוא הסכים להתחתן איתה ונשבר אחריי כל השנים בדיוק שבוע לפניי שהכיר אותי ואז כבר הבין שטעה והיה כבר מאוחר. אז למה להכניס את הראש למיטה חולה, הרי יכול להיות אחד שכרגע גם פרוד באמת ויום אחר חוזר לאישתו, ממש קשה להאמין וצריך להיות חשדנים, צריך תמיד לחשוב מה עושים ועל הסיכונים שבדרך, נכון שבאהבה לא נפצעים אך נפגעים במקומות אחרים, תודה לאל אני ממש לא נפגעתי כי הסתכלתי על הצד הטוב שבדבר,לומדים הכל בחיים והחוכמה ללמוד מטעויות של אחרים.