פרודה שלא קולטת

עש לילה

New member
פרודה שלא קולטת

היי כולם אני דיי חדש פה אז קודם בעדינות בבקשה עכשיו אספר לכם מה הבעיה שלי אני פרוד מספר חודשים וכמובן לא מחכה לפרודתי שבכוונה גוררת את כל התהליך ומעכבת במטרה להתיש אותי ולגרום לי "לחזור אליה " הגיהנום יקפא לפני זה יקרה) , איך אני מהביר לה פעם אחת ולתמיד שלא יקום ויהיה כדבר , כבר נסיתי התעלמות , ציניות , לשוחח איתה כבוגר נאדה כלום לא קולטת רק לסבך את העניין יש ילדה באמצע אסור בשום מקרה שהיא תיפגע ואני עושה הכל למנוע פגיעה בילדה מישהי/מישהו יכולים לתת לי עצה בנושא ??? תודה מראש

כמה פשוט.....

תודיע לה קבל עם ועדה: שאתה מעוניין להתגרש!! שאינך אוהב אותה יותר שאינך נהנה יותר מחברתה שאינך מוצא את עצמך יותר לידה ואינך מעוניין להמשיך יותר את החיים המשותפים כזוג נשוי ואז תשאל אותה: האם היא מעוניינת להמשיך את חייה לצידך לאור המימצאים שהבאת בפניה?

עש לילה

New member
מאוחר מידי

דנה היא יודעת את זה ויותר מזה היא גם יודעת שאני נמצא במערכת יחסים מאוד סוערת ומענגת אבל לא מונע ממנה להטריד בשטיות בעוקצניות מצד אחד ודקה אחרי זה עשה טובה בוא קח את הקטנה לגן הבוקר אני מתחילה לעבוד ב 10-12 ולא ב 8 בבוקר מה אני עושה איתה חוץ מהתעלמות מוחלטת דבר שלא אפשרי בגלל הנסיכה שלי

עש לילה

New member
ורק לידיעה

אחרי ש"גילתה" על הקשר שלי עם החברה/שותפה החדשה באה לי ביציאה "מה דעתך על נישאוים פתוחים" חושב שאומר הרבה עליה נכון

a n a t i 3 3

New member
נכון, אומר שהיא אישה עם רגשות..

אישה אוהבת שמוכנה לעשות הכל לשם האהבה. אל תבוז לה, כבד את אהבתה אליך ונסה כמה שפחות לפגוע בה. ההתרברבות שלך פה לא מוסיפה לך, תזכור תמיד שפעם גם אתה אהבת.. שאותה אישה שאתה מלגלג לדרכייה היא אמא של בתך וכך תשאר לעולם. קצת רגישות לא תזיק פה בהצלחה לך

עש לילה

New member
תגובה לענתי

ענתוש יקרה לא מזלזל חס וחלילה לעולם לא יורק לבאר ממנה שתיתי בחום רב מספר שנים לא מועטות בואי אצטט לך משפט שאמרתי לעורכת דינה של פרודתי " פרודתי כבר לא רלוונטית כאשתי אולם תמיד אכבד אותה כאדם וכאמא של הבת שלי " חבל שהיא לא נוהגת כמוני ומנסה לחבל גם במערכת היחסים החדשה שיש לי וגם במקום עבודתי

ענת הבעת את דעתי...אך עש...

מיד הגיב לטעמי ורק הוסיף... ישנם מקרים שנשים פרודות בתוך תוכן לא רק מודעות לפרידה הן אפילו שמחות לגירושים אך כל אישה ואף גבר כשהעניינים נעשים רציניים נתקפים לחרדה, פחד "מה יהיה עלי" הייתי מבקשת ממך, מתוך זה שציינת שהנך מכבד אותה ולאור המערכת היחסים שכבר יצרת לך בטרם התגרשת לא רק שתהיה רגיש וסובלני, אך שנן לפרודתך שתמיד תהיה לצידה ותתמוך בה כל זמן שילדתכם איתה שלא תחשוש ותפחד מלהיות לבד בגידול הילדה ושתרצה (מקוה שכך הנך מרגיש לשמור על חברות איתה) והרי זה מתבקש כדי ליצור חממה לילדתכם תיכה ועקביות תעזור כאן בהצלחה

אולי אתה לא קולט?

מדבריך ניתן להבין שהיא גילתה שיש לך רומן / מערכת יחסים עם אחרת. אתה זה שרוצה לפרק את החבילה והיא לא. היא מנסה להאחז בכל דרך אפשרית בנישואין האלו, אפילו ע"י הצעה של נישואים פתוחים" - זה לבד צריך לשקף לך שהיא כואבת, כמה קשה לה הצעד וכמה היא עדיין לא הפנימה את המהלך. אני לא יודעת כמה זמן עבר מאז שהתחלתם את התהליך, אבל לאט לאט, לאחר שוך הסערה, היא תפנים, תקבל את זה ואז גם היא תרצה לשתף פעולה (אני בטוחה שהבת שלכם חשובה גם לה). תהיה רגיש ועדין. זה ישתלם לך בסוף. היא תגיע מהר יותר למקום הזה.

עש לילה

New member
תגובה לקרני -פירוק חבילה

קרני יקירה מי שהחל בכל התהליך של גירושים דווקא ההי אישתי לא אני היא זו שרצה בעקבות "עצות אחיטופל" למינהן לבזבז כסף והרבה על עורכי דין ובתי משפט אכן היא זו שעדיין טוענת "אפשר לשפר לתקן" אולם באר שירקו לתוכה כמה וכמה שנים מימיה מחמיצים וכך זה במקרה שלי אני הכי עדין וסבלן איתה בנתיים אבל לא לעוד הרבה זמן

maof

New member
בסוף.....

זה מגיע
רק אתה יודע אם אתה עושה את הדברים הנכונים. אם תלך בדרך הנכונה ולא תתן לברים להשפיע עליך תצליח. מעוף

amitshein

New member
לפי דבריך...

נשמע כאילו אתה מתנהל די בסדר. השאלה כמובן - איך להמשיך בדרך הפרידה מבלי להסב לילדה שלכם נזקים כבדים. תשובות לכך יש הרבה, אבל כמובן שזאת צריכה להיות משאלת לב משותפת של שניכם (אתה ואקסית לא אתה והחדשה). נסה לדבר איתה, ללכת לייעוץ משותף... אולי תנסה לקבוע ימים קבועים שבהם אתה מכניס את הילדה לגן... את מי זה מעניין אם האקסית מתחילה לעבוד בשמונה, עשר או שתים-עשרה, זו בעיה שלה ורצוי שתבהיר לה את זה.

עש לילה

New member
ימים קבועים

היות ואני עובד בבית מלון משמרות לילה בלבד ( במטרה להיות עם הבת שלי במהלך היום) אין אפשרות לקבוע ימים קבועים לאיסוף הקטנה לגן אבל לעומת זאת אני כל יום כמעט מוציא את הילדה מהגן לפרודתי אין שום סיבה להתלונן על הסדרי הראיה שאני לקחתי על עצמי ברשמיות לוקח ילדה 3 פעמים בשבוע החל מסיום הגן עד 6-7 בערב בתכלס לוקח ילדה 5 פעמים בשבוע כמו שאמרתמ עמית הכל תלוי בהידברות וצימצום נזק לילדה זו המטרה שלי מקווה גם שלה למרות שעל פניו לא נראה כך לצערי

מצוטטת

New member
אולי

צד שלישי ניטראלי או מגשר, יכול להפיל PO ת'אסימון "בסמטוחה" שנוצרה ~לדעתי~

עש לילה

New member
צד שלישי "ניטראלי"

יש בעיקרון צד כזה לא בדיוק אבל בערך העו"ד שמייצגת אותה אמרה לי מפורשות אתה אחלה הלואי כל הפרודים היו עוזרים כמוך אני מנסה לנער אותה ולאפס יקח לי זמן אבל זה יקרה השאלה היא מתי תיגמר לי הסבלנות !!!

מצוטטת

New member
כשאני

אומרת צד שלישי....... אני גם מתכוונת מעניין את סבתא של אפרים מה העו"ד שלה חושב עליך לקדם אותך זה לא יקדם צד ניטראלי....... מה היא תהיה קשובה ומוכנה להידבר איתו נטול צד ועיניין....... הובנתי עכשיו, נכון?

עש לילה

New member
צד שלישי

כבר עברנו את השלב הזה הצעתי בהתחלה לא הסכימה אז זה מה יש

רגע רגע

אתה פרוד. יש לך מערכת יחסים. כלומר בגדת באישתך... והיא צריכה להבין שחיי משפחתה הולכים לההרס.. בהבנה!? בנוסף...אם זה המצב לאשורו תודיע שזה נגמר תחתוך..בסופו של דבר היא תפנים..רק תן לה את הזמן..את היחס שמגיע לאשה שגם בגדו בה גם עזבו אותה..(אולי לפני הבגידה אולי אחרי..מה זה חשוב) תן לה את הכבוד והיחס שאתה היית רוצה שיתייחסו אליך במקרה הפוך. ואת הילדה תעזבו בשקט.

עש לילה

New member
תגובה למיכלי

מיכלי מתוקה אני מבחינתי מזמן הייתי סוגר את כל הסיפור וממשיך הלאה היא זו שמתמזמזת עם הזמן ומורחת קיבלה כל מה שרצתה והרבה מעבר לכך מבחינת מזונות הסדרי ראיה וכו ... ורק לידיעה אני לא זה שמנסה להשתמש בילדה כנשק מקווה תסכימי איתי שילדה בת 4 לא יכולה עדיין כמה חכמה שתהיה לייצר משפט "אבא אתה לא בן אדם"

למעלה