פרודה מתחילה....

v e r e d 4 5

New member
פרודה מתחילה....

אחרי הרבה שנים ואין סוף לבטים עבר כבר שבוע והוא כבר לא גר כאן................וכל בוקר אני מתעוררת ובמקום לחוש בשכרון החופש והשלווה בקושי מוצאת אויר לנשימה....ולא יודעת......כך מרגישים....ואולי זה רק פחדים..........נורא רוצה לשמוע מכם אלה שכבר קצת ותיקים אייך מרגישים בימים הראשונים................ שנה טובה לכולכם!

ariels1

New member
רגשות של פרידה

v e r e d 4 5 ברוכה הבאה לפורום בתור אחד שחווה פרידה בדיוק לפני 10 חודשים, חייב לומר שהחודש הראשון היה קשה נורא, מין תחושה שמשהו בשגרה נגמר. לקח לי חודש וקצת להתעשת, והשגרה של החיים ממשיכה, עבודה חברים, למזלי ילדים אין לנו, כבר עברתי שני דיונים בבית המשפט לעיניני משפחה , וישבתי במעצר(לא מתגאה בזה) חלק מהמלחמה המכוערת שנכפתה עלי, לכל אורך תהליך הגרושים, הצעתי לשבת ולהגיע להסכם שיכבד את שנינו, היא עקשנית ונקמנית, וזה יקח עוד המון זמן, החלטתי שאני אתן מה שאני יכול ולא מה שאינו בר השגה. לכן חשוב לשמור על השגרה בכל מחיר, זה הדרך היחידה לשמור על השפיות שלנו. מאחל לך המון בהצלחה ושתהיה שנה טובה ומתוקה
אריאל

תלוי מאיזה מקום את מגיעה לגירושין

אם זאת החלטה שלך, זה הופך את הכאב ליותר נסבל אם לא שלך, הכאב כואב מאד כמי שהיתה פרודה 3.5 שנים מתוכם כמעט 2.5 בפועל (ללא בעל באותה דירה) יכולה להגיד לך שהקושי קיים אבל האויר של החופש עוד יותר, ועוד פעם תלוי איך מחליטה להתנהל עם עצמך בזמן הזה. סופי שגרושה כבר שבוע ו-3 ימים

פאני24

New member
מרגישים............

בערב הראשון יש שקט דממה קצת מפחיד ואחרי יום נהנים מהרוגע ברילקס עושים מה בראש בלי דין ובלי חשבון היום שנה אחרי נהנית מכל רגעזורמת בחיים תהני ותצליחי

שלי 9

New member
בימים ובשבועות הראשונים מרגישים

נורא, בין אם אנו היוזמים את הפרידה ובין אם נעזבנו.. אני עזבתי את הבית עם הילדה ובכל זאת כשאני נזכרת בשבועות הראשונים שלאחר הפרידה התחושה היתה קשה מאוד,כואבת..בליל של מחשבות ,עיבוד של הפרידה..הבנה שהמשפחה שלך מתפרקת..אז זה היה נראה לי ממש סוף העולם..אין ספק זה תהליך מורכב וקשה מאוד..אחר כך לאט לאט מתחילה הצמיחה המחודשת..שהיא נפלאה בעיני..הבנייה המחודשת של האני שלך על כל הרבדים שלו.. יש לך סיבה להיות אופטימית..כך אני חושבת,בעצם אני לא חושבת, אני בטוחה ! :)

הניתוק הראשוני

הוא אכן צורב, שורף, מאיים על כל פיסת חופש שנדמה לנו שהיתה אמורה להופיע... אך אל דאגה, בעזרת עבודה יומיומית על עצמך, בעזרתו של הזמן, מעט סביבה תומכת ואוהבת... יגיע אליך בשכרון חושים מהותו של החופש... מבטיחה לך!

למעלה