פרודה מטומטמת

עש לילה

New member
פרודה מטומטמת

סליחה שנאי פורק פה את העצבים שלי אבל עברה כל גבול אמרתי לפני שעה קלה לבת היפה שלי שמחר בבוקר אבא יבוא לקחת אותה לגן ישר פרודתי והאמא המטומטמת שלה פתחו פה מה פתאום מי ביקש 2 פוסטמות שיחכו להמשך השבוע אני אזכיר להן טוב טוב את המשפט הזה שתיהן תתחילנה לאכול ממני כזו כמות של רעל וחרא ( סליחה על הביטויים) יתחננו שנאי ארגע

d a n i e l s 5

New member
רק תזכור ש.....

זה שבוע של אהבה ! וש.....יש לך בת יפה ! לא שאתה לא יודע....סתם רציתי להזכיר שוב.

עש לילה

New member
שבוע אהבה

אני יודע וי שלי את מי לאהוב וזו לא פרודתי בשמשך שנים ניצלה אותי ואת רצוני לעזור ולתמוך שתחפש מי יאהב אותה ולגבי הנסיכה שלי שתהיה בריאה תמיד אוהב אותה ומי שיעיז לנסות למנוע ממני את הזכות הזו משתתף בצערו עלי אדמות

למה לכעוס?

מי ביקש? לא צריך לבקש בדיוק כמו שלא כל חודש היא מבקשת מזונות - אך מקבלת! זו ביתך ואתה רשאי לקחתה לגן מתי שתחפוץ! סלח לי על השאלה : רשמת : "פרודתי והאמא המטומטמת שלה" זה אומר שרק האמא מטומטמת או גם פרודתך? כי זה לא ממש מובן לי

° זואי °

New member
חייבת להודות

כמה שניסיתי, לא הצלחתי למצוא אמפטיה למצב שלך עם כזאת הודעה. כשקוראת התבטאויות כאלו לגבי האמא של הילדה שלך, משום מה, חושבת שמרחמת עליה יותר מעליך. לא סולחת על הביטויים.

עש לילה

New member
תגובה לזואי

הלוואי על כל אישה בהליכי גירושים בעל "פראייר " כמוני לוקח את הילדה 5-6 פעמים בשבוע אחרי הגן רץ על כל פיפס של פרודתי בשביל הילדה משנה סדרי יום מוותר מעצמי על המון למען הקטנה עצם החוצפה שלה ושל אמא שלה פתאום יעלה להן ביוקר כבר ממחר בבוקר פרודתי כבר שלחה מתקפת סמס נו אתה בא מחר לקחת את הקטנה נאי מתחילה מאוחר שתקום ב 6 ותזיז את התחת שלה ( מטעמי נימוס לא רושם את הכינוי שבא לי לתת לה)

destiny36

New member
כתוב לך למטה

בחתימה שהעולם דפוק ואתה שפוי.. אז שמור על שפיות למענך ולמען ביתך! בכל פעם שאתה עושה משהו תמיד תכניס לעצמך לראש שאתה עושה למען הילדה ולא למענה כך זה יתן לך להרגיש נכון וקל יותר. טוב רק לא לכעוס באמת כוונתי טובה בכלל אני עדין רגועה אז דחילק לא לזרוק לי קליפות
על הפן
שיהיה לך שבוע רגוע יותר

° זואי °

New member
מעדיפה אקס

שלוקח את הילדים, פעם בחודש ומכבד את אמא שלהם מאשר אחד שלוקח אותם כל הזמן ולא מכבד את אמא שלהם (מה שבטח עם הזמן הם יקלטו ולא יתרום להם לנשמה). זאת אני. לא צריכה עזרה ממי שמקלל אותי ואת אמא שלי וחושב שהוא עושה טובה בזה שהוא לוקח את הילדים שלו.

עש לילה

New member
אקס שמכבד

זואי יקירה אני מכבד מאוד אבל יש גבול לכל תעלול לפעמים צריך לפרוק כעסים וזה מה עשיתי עדיף פה מאשר עליה

° זואי °

New member
זה נכון

להוציא את זה כאן, הרבה יותר טוב מלהוציא את זה עליה. חושבת שאם אתה משקיע, אתה משקיע בילדה. ואם אתה משקיע בילדה, מה זה בכלל משנה מה אומרת האמא ואם היא מעירכה את זה או לא? אתה לא עושה את זה בשביל האמא.

eran561

New member
תירגע חבוב

זה רק חלק ממה שתצטרך לסבול .אבל אתה גדול וחדק תעביר הלאה למען ביתך ןלא למען אף אחד אחר.

פתוח לסגירה

שים לב שבפעמים שניסית לכתוב שאני יצא לך שנאי במקום, לכן זה פתוח למחיקה, כי לא אתה חתום על הדברים שכתבת אז באמת כדאי להתעלם מכל זה ולהתחיל שבוע רגוע ונעים יותר בהצלחה.....

destiny36

New member
מי שיורד לרמה נמוכה

ראוי לקבל אותה שוב בחזרה. בטוחה שאתה כועס והייתי כועסת במקומך. הערה מכוערת של האם ואימה..אבל.. למה לך להראות ששמעת בכלל. היה חכם אל תהיה צודק. בטח כבר נרגעת מאז שכתבת..מקוה לך תראה להם איזה אבא נפלא אתה לילדך זה הכי חשוב
.

עש לילה

New member
תהיה חכם ...

דווקא בגלל שאני חכם ןלא רוצה לריב עם שתי הפולניות האלו ליד הילדה קמתי והלכתי אחרת זה היה נגמר בצעקות וביטויים לא הכי נעימים לאוזן

ואתה רק בהתחלה....

אז המצב אולי עוד יחמיר בפרט אם היא תראה שהיא מצליחה לעצבן אותך - אז תמשיך להוציא את העצבים פה ומולה תישאר רגוע ושליו... רק בכדי לעצבן ולתסכל אותה יותר. ולסיום בנימה אופטימית - עם הזמן היא הבין שפרט לכך שהילדה זקוקה לאבא מאוד... גם היא תוכל להנות מהעזרה שלך ואז אולי תלמדו שניכם להנות מיחסי גומלין, בשעות ובימים.... עד אז... תוציא את הכעס והעצבים פה - זה מקום בטוח. טליה

למעלה