פרוג ברדיו?

amit7349369

New member
לפעמים יש ל-88 הברקות!

לפני כמה ימים שמעתי שם בערך ב-2 בצהריים את Maryan של Robert Wyatt מהדיסק Shleep גם את VDGG ,הנרי קאו וששת הכרתי דרך שם. אבל אני חייב לציין שלרדיו בארץ יש המון המון במה להשתפר. אני חזרתי רק לפני פחות מ-3 שבועות מקנדה , שמה הייתי חצי שנה . יש שם תחנה שנקראת קלאסיק רוק , הם מנגנים לרוב לד זפלין דורס ,המי,ביטלס והמון ניל יאנד (הוא קנדי) , אבל לפעמים הם מנגנים דברים יותר "מתקדמים" כמו קנזס ,יצירות ארכות של פינק פלויד ויס ,הרבה מאוד ג'נסיס מהתקופה היפה שלהם, ואפילו את Thick as a Brick . ומה שהכי יפה שהתחנה הזאת היא אחת היותר פופולריות בטורונטו.

מורנא007

New member
כן

גם אני חזרתי מחו"ל, ואני יכול לספר שבעיר הולדת הרוק'נרול - ממפיס, טנסי משדרים לא מעט רוק מתקדם, בעיקר של להקות כמו ELP, Styx, Kansas, Jethro Tull, דיקסי דרגס וכמובן גם Yes. ג'נסיס לפעמים משמיעים אבל מהתקופה השלישית (ללא האקט וגבריאל). בנוסף היתה תוכנית של 4 שעות ביום א' בצהרים. כאשר השעתיים הראשונות מוקדשות לפולק ופולק רוק מהאיים הבריטים והשעתיים האחרונות מוקדשות לרוק מתקדם. אחרי התוכנית הנ"ל הם ממשיכים לתוכנית של שירים צרפתיים כך שלפעמים נותנים איזה פרור פרוג צרפתי כדי לשמור על רצף סביר בתור שיר ראשון. עכשיו בדקתי באתר התחנה וראיתי שמגישת התוכנית קאסי עברה דירה.

למעלה