פרוג איטלקי

gadirussak

New member
פרוג איטלקי

התחלתי לאחרונה להתעניין בפרוג איטלקי, אשמח לקבל המלצות. תודה! [הודעה זהה השארתי בפורום השכן]

nazgulheir

New member
Il Balletto di Bronzo - Ys

אלבום מדהים ואנרגטי עם המון ביצים. ברייטמן תיאר אותו ככה:

zamibc

New member
אם אני לא טועה כבר המליצו לך בנענע

אבל... MUSEO ROSENBACH Zarathustra pfm: בעיקר per un amico ו- storia di un minuto בזה מתמצאת ידיעתי...

Area -

Arbeit Macht Frei // Are(A)zione. יש להם עוד איזה שניים-שלושה אלבומים טובים, אלב אלו הכי טובים שלהם והכי טובים בכלל מאיטליה, לטעמי. בכל אופן, לא ראיתי שהמליצו לך עליהם כאן ולא בנענע וחבל, כי הם היחידים שלדעתי עדיין משכנעים (לא ששמעתי ככ הרבה, איי איי) מהפרוג האיטלקי וגם לא מזיינים את השכל. הא וגם Apoteosi/Apoteosi זכור לי שהיה נחמד בזמנו. וגם Arti E Mestieri/Giro Di Valzer Per Domani טוב (או היה טוב) אם אהבת את הטילט שלהם. ואאל"ט לא המליצו לך על Picchio Dal Pozzo אז אני מרימה את הכפפה. יאללה, תתפרע על האיטלקים. איכס, אני כבר לא סובלת הרבה מהפרוג היום. אני מרגישה כמו דוסית לשעבר. מהקצנה אחת עברתי לשנייה. מכות.

TheEggman

New member
15 הגדולים שלי

לא בכל יום אני נתקל בחובב פרוג איטלקי, אז הנה 15 הגדולים שלי (לא לפי סדר חשיבות, כולם מדהימים): 1. Museo Rosenbach - Zarathustra 2. Locanda Delle Fate - Forse Le Lucciole Non Si Amano Più 3. Alusa Fallax - Intorno Alla Mia Cattiva Educazione 4. Apoteosi - Apoteosi 5. L'Uovo Di Colombo - L'Uovo Di Colombo 6. Metamorfosi - Inferno 7. RDM - Contaminazione 8. Semiramis - Dedicato a Frazz 9. Biglietto Per L'Inferno - Biglietto Per L'Inferno 10. Latte e Miele - Passio Secundum Mattheum 11. Campo Di Marte - Campo Di Marte 12.13. Le Orme - Uomo Di Pezza, Collage 14. PFM - Storia Di Un Minuto 15. The New Trolls - Concerto Grosso Per I כדאי לך להציץ כאן למידע נוסף - http://www.progarchives.com/top-prog-albums.asp?style_id=28

jonbirion

New member
celeste

Principe di un giorno זה שם התקליט. מומלץ בחום. כמו כן ברשימת ה15 המוזכרת למעלה יש פנינות בהם museo rosenbach ראשונים של pfm ועוד. בזמנו ערכתי תכנית והגשתי אצל בני תבורי על פרוג איטלקי. התכנית מוקלטת אצלי על קסטות. רשימה יש לי בבית יונתן

boten d

New member
כולם אמרו PFM

וכולם צודקים. אבל אף אחד לא המליץ משום מה על The World Become The World. אלבום חביב פלוס (במיוחד Have Your Cak. השיר האחרון)

amit7349369

New member
ההופעה שלהם ביפן

דיסק כפול מעולה , עם רוב השירים הטובים שלהם בביצועים שעולים על גרסת הסטודיו!!!

למעלה