פרוגינון C

סקורפי

New member
פרוגינון C

בוקר טוב, אז אחרי שהמכשפה הגיעה שוב, התחלתי טיפול נוסף. עדיין בשלב האיקקלומין והכוריגון, אך הפעם גם הוסיפו לי פרוגינון C החל מהיום השביעי למחזור. האחות הסבירה לי שזה כדי לתמוך ברירית, שבטיפול הקודם היתה קצת דקה. מישהו יכולה לתת לי קצת יותר פרטים? האם לתרופה זו יש תופעות לוואי? תודה מראש ויום מצויין!

עמית@

New member
התרופה היא נגזרת של אסטרוגן

שנועדה לעבות את הרירית (שלעיתים נפגעת מהאיקקלומין) לא לקחתי אז אני לא מכירה תופעות לוואי - מנסיוני העשיר עם אסטרוגנים אחרים אז זה לפעמים גורם לבחילהה או תחושת כבדות בבטן. אבל זה לא מחוייב המציאות שתסבלי.

לא מכירה

אבל אם יעזור לך, אולי תגלי גם לי
יש לי המוןןןןן בעיות ברירית. שיהיה מוצלח. סאני.

neta2

New member
לא מכירה אבל...

אני גם אצטרך - אז אני אברר מחר עם הרופא שלי ואוכל לצטט לך מדבריו... בינתיים החזיקי מעמד ובהצלחה

לא כ"כ נעים...

הי סקורפי! גם אני קיבלתי בהתחלה תוספת של פרוגינון סי. לא בגלל שאבחנו רירית דקה או משהו דומה, סתם הרופא (האידיוט, תסלחי לי) דחף לי יחד עם האיקקלומין גם את זה. וזה עשה לי כל כך רע: בחילות בלי סוף, כאבי ראש, וחוסר תאבון. לאחר שהחלפתי את הרופא, הרופא החדש בכלל לא הבין למה דחפו לי את זה, היות ואין לי שום בעיה. האם אבחנו לך רירית דקה, או שהם סתם מנסים עוד משהו? מנסיוני, אם זה יעשה לך לא טוב, דברי עם הרופא, ורק אם חייבים, תמשיכי. בכל מקרה יש תרופות דומות שעושות את הפעולה עם פחות תופעות כמו אסטרופם ופרוגינובה. מקווה שעזרתי, אבל בכל מקרה, כדאי שתנסי, אולי לך לא יהיו תופעות דומות.

נועם@בת

New member
אני קיבלתי פעם לפני שנים ../images/Emo8.gif יחד עם

איקקלומין, ולא זוכרת שום תופעות לואי מיוחדות. זוכרת רק שהיתה רירית לתפארת. מאחר והאיקקלומין גרם לך לרירית דקה- זה די מחוייב המציאות. בהצלחה נועם

סקורפי

New member
../images/Emo51.gif

על כל התשובות. בינתיים התחלתי לקחת את הפרוגינון ועד עכשיו לא נצפו בעיות...

למעלה