פרוגויזיון - Yes

מורנא007

New member
פרוגויזיון - Yes

דרגו את 10 השירים או הקטעים האהובים / הטובים ביותר של להקת Yes לדעתכם. אין חובת נימוקים, מי שרוצה לנמק את בחירתו/תה מוזמנת/ן. שיטת הניקוד: השיר או הקטע במקום הראשון אצל כל גולש/ת יקבל 12 נקודות (ויסומן כמספר 1 מטעמי נוחות), מקום שני יקבל 10 נקודות ויסומן מספר 2), מקום שלישי יקבל 8 נקודות, מקום רביעי יקבל 7 נקודות וכך הלאה בסדר יורד עד למקום העשירי שיקבל נקודה אחת בלבד. כדי להזכר בשירים, אתם מוזמנים להאזין לתקליטים/לדיסקים/לקסטות/לקבצים ו/או לגלוש לאתר הלהקה yesworld.com. נא להצביע כתגובה להודעה הנוכחית בלבד. את ההצבעה נסגור במוצאי שבת. בחירה נעימה.

RamiSun

New member
כנסו כנסו

הדרוג שלי (אני מדרג רק אלבומי אולפן ) 1. Close to The Edge 2. Topografic 3. Relayer 4. Frigle 5. Yes Album 6. Going For The One 7. Yes (הראשון) 8.Magnification 9. Talk 10.Keystudio

Rapid נאור

New member
זה לא אמור להיות שירים בודדים...

ולא אלבומים. לצערנו (או לא) להרבה מהלהקות אין מעל 10 אלבומים. וחלקם יש רק 3-4 טובים וכל השאר מעפנים

מורנא007

New member
אחלה דירוג

אבל, צריך לדרג שירים.

RamiSun

New member
תיקון

והפעם שירים כמו שצריך ולא אלבומים... (ככה זה עם קשישים....."צטערת") 1. Close to The Edge 2. The revealing science of god 3. The Gates Of Delirium 4. Heart Of The Sunrise 5. Yours Is No Disgrace 6. Ritual 7. And You And I 8. Roundabout 9. Survival 10.Siberian Kahtru

Rapid נאור

New member
יאללה.

1. The Gates Of Delirium 2. Roundabout 3. South Side The Sky 4. Starship Trooper 5. Perpetual Change 6. Yours Is No Disgrace 7.Sound Chaser 8.Heart Of The Sunrise 9. Long Distance Runaround 10. And You And I

B a z a

New member
שלי

12 נקודות - Yours is no disgrace 10 נקודות - Gates of delirium 8 נקודות - The revealing science of god 7 נקודות - To be over 6 נקודות - Heart of the sunrise 5 נקודות - Close to the edge 4 נקודות - Sound chaser 3 נקודות - Roundabout 2 נקודות - Starship trooper 1 נקודה - South side of the sky

FunkyMonk

New member
הנה שלי

10. And You And I 9. Perpetual Cange 8. South Side of the Sky 7. Starship Trooper 6. Long Distance Runaround 5. Ive Seen All Good People 4. Roundabout 3. Yours is No Disgrace 2. Siberian Kahtru 1. Close to the Edge כמובן נתון למצב הרוח... היה מאד קשה להחליט על ששת האחרונים, כיוון שכולם שווי ערך פחות או יותר מבחינתי...

psychodoodle

New member
רשימה (קצת פחות שגרתית)

1 .Looking Around 2 .No Opportunity Necessary, No Experience Needed 3. Astral Traveller 4 . Starship Trooper 5. Roundabout 6. Heart Of The Sunrise 7. And You And I 8. America 9. Turn Of The Century 10. On The Silent Wings of Freedom

פרוגיא

New member
רשימה עוד פחות שגרתית

תמיד אהבתי את השירים הקצרים שלהם יותר מהיצירות הארוכות. רשימה נכון לכרגע (מחר בטח זה ישתנה) אבל אני מאוד אוהב את השירים הבאים: 1. America 2. Perpetual change 3. Heart of the sunrise 4. Roundabout 5. To be over 6. South side of the sky 7. Dear father 8. Onward 9. Mood for a day 10. Excerpts from the six wives of henry viii

B a z a

New member
לא נראה לי שיש כאן מספיק אנשים

בשביל שיהיו תוצאות שישקפו משהו על כלל חובבי הפרוג בארץ, לא שיש הרבה בסה"כ.

Nadavcat

New member
הבחירה שלי + הצעות לשיפור לסקר הבא.

1. Heart Of The Sunrise 2. South Side Of The Sky 3. Starship Troopers 4. Yours Is No Disgrace 5. Close To The Edge 6. Roundabout 7. I've Seen All Good People 8. And You And I 9. Looking Around 10. Going For The One הצעה לסקר הבא, לא לדרוש 10 שירים, כי אחרי החמישי (אצלי לפחות) קצת קשה להחליט בדיוק מי לפני מה...

למעלה