פרוגויזיון - The Flower Kings

מורנא007

New member
פרוגויזיון - The Flower Kings

אתם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של הפלאור קינגס. הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים ביום רביעי בערב

Xirus

New member
"מצעד הפיזמונים" של הפרוג? נשמע זול מידי....

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif כן, זול. ../images/Emo130.gif

אבל כיף
מצד שני, נשמח לקרוא מאמר מעמיק ורציני בנושא הפרוג מידי פעם.

סופסוף....

The Truth Will Set You Free A Kings Prayer The End Of Innocence Stardust We Are Deaf , Numb & Blind I Am The Sun (part one) Slave To Money Road To Sanctuary Different People The Judas Kiss באופן חריג, אני אפרט גם את אלו שלא נכנסו לעשירייה (עלה לי בדם) Last Minute on Earth rhythm of the sea In the Eyes Of The World Attack of The Monster Briefcase Rumble Fish Twist Monster Within Silent Inferno Monsters And Men Pioneers Of Aviation

RamiSun

New member
אני

Stardust We Are GOD The Truth Will Set You Free Circus Brimstone Silent Inferno There Is More To This World Road To Sanctuary Last Minute on Earth In the Eyes Of The World I Am The Sun קשה קשה

הערה לפרוטוקול

תמיד חשבתי ש - Garden of Dreams הוא לא יחידה אחת שמצדיקה שיקראו לה שיר. אוסף של קטעים (מצוינים) שחלקם קשורים וחלקם לא ולא תמיד קיימת זרימה או איזשהי דינמיקה של פיתוח בינם. בעיני, סתם משחק של הגדרות

RamiSun

New member
איך היית מגדיר לדוגמא את Sixs Digrees

כאוסף שירים אחד, כיצירה, כאפוס? זה אותו דבר בסופו של דבר....

באותו אופן בדיוק

בעיני גם 6doit אוסף של שירים - נכון שיש בין חלקם קשר ומוטיבים חוזרים (דרך אגב יותר מב - GOD), אבל זה לא הופך אותם לשיר אחד תראה,רק לצורך הדיון, אם תשאל אותי לגבי shine on you crazy diamond אני אגיד לך ששני החלקים יכולים להוות שיר אחד שלם מבחינתי. אם לעשות הקבלה למוזיקה קלאסית אני לא חושב שהמונח שיר יכול להיות מקביל בפני עצמו לסוויטה, אלא לכל היותר לפרק בודד בסוויטה. ובדיוק כמו שגם בסוויטה מתקיימים יחסי גומלין בין הפרקים השונים, אותו הדבר קורה ב - 6DOIT וב - GOD. אבל כמו שאמרתי, זה סתם משחק של הגדרות, הכל בעיני המתבונן, וההגדרה שלך יכולה להיות נכונה בדיוק כמו שלי

pinnacle

New member
THE FLOWER KINGS../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif

The Truth Will Set You Free.1 I Am The Sun.2 (שני החלקים מעולים) Black And White.3 Silent Inferno.4 In The Eyes Of The World.5 Monster Within.6 Drivers Seat.7 (
כן, גם Adam & Eve הביא שתי יצירות אפיות ראויות ביותר
) Love Supreme.8 Stardust We Are.9 Circus Brimstone.10 למרות שאיני מכיר אלבומים חשובים של TFK כגון: Flower Power, The Rainmaker ו-Paradox Hotel היתה זו בחירה לא קלה בכלל ורצועות רבות נלחמו ביניהן
על העשירייה שלי

מורנא007

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif

1. The Truth Will Set You Free 2. I Am The Sun 3. Devil's Playground 4. Last Minite On Earth 5. Silent Inferno 6. Monster Within 7. Driver Seat 8. Road to Sanctuary 9. Lucy Had A Dream 10. Black and White ראוי לציון ללא ניקוד: The Unorthodox Dancinglesson​

מורנא007

New member
אוי שכחתי את Stardust We Are

אז Black and White יוצא ו- Stardust We Are נכנס במקומו. אין ברירה, חיתוך בחלב
וה
החי.

למעלה