פרוגויזיון - Rush

מורנא007

New member
פרוגויזיון - Rush

אתם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של Rush הלהקה הקנדית מ- ToRoNtO. הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים במוצאי שבת.

B a z a

New member
דירוג חלקי

1 - 2112 2 - Xanadu השאר יגיע בהמשך, אני מקווה

Rudess

New member
דירוג

2112 YYZ Limelight Spirit of the Radio Natural Science Tom Sawyer Freewill La Villa Strangiato Red Barchetta Closer to the Heart

rubin78

New member
סוף סוף

לזה חיכיתי: 1. Hemispheres 2. Witch Hunt 3. The Trees 4. Tom Sawyer 5. Red Sector A 6. Circumstances 7. Subdivisions 8. Xanadu 9. Jacob's Ladder 10. La Villa Strangiato

jerur1

New member
פרוגויזיון - Rush

לפי מה שראיתי כבר ניקדו פה דברים שהם פחות פרוגרסיביים; אבל זה בסדר כי גם אני אעשה כך... 1) 2112 (כאילו שיש התלבטות מבחינתי...) 2) Passage to Bangkok 3) The Trees 4) Xanadu 5) Fountain of Lamneth 6) In the End 7) CYGNUS X-I BOOK II: HEMISPHERE 8) YYZ 9) A Farewell to Kings 10) BY-TOR & THE SNOW DOG

2100+דוז פואה = ?

1. 2112 2. hemispheres 3. LA villa Strangiato 4. Red Barchetta 5. Xanadu 6. The fountain of Lamneth 7. YYZ 8. Tom Sawyer 9. Cygnus X-1 10. BY-TOR & the Snow Dog

מורנא007

New member
הצבעה כפולה?

לפי מה שהבנתי השם של הקטע הראשון באלבום hemispheres הוא Cygnus X-1 Book II Hemispheres לכן אני מחשיב את ההצבעה למקום השני, במקום התשיעי. תקן אותי אם הכוונה היא לקטע אחר או שאני טועה.

pinnacle

New member
My RUSH Voult

Hemispheres (Cygnus X-1 Book II).1 2112.2 Xanadu.3 YYZ.4 La Villa Strangiato.5 Red Barchetta.6 The Spirit Of The Radio.7 A Farewell To Kings.8 The Camera Eye.9 Natural Sciene.10 כמובן שעשיריה אחת לא מספיקה כאן
אז ללא ניקוד: Cinderella man.11 Something For Nothng.12 Anthem.13 Take A Friend.14 The Fountain Of Lamneth.15 Distant Early Worning.16 Afterimage.17 Fly By Night.18 Circumstances.19 Freewill.20 (זה יכול להיות שיר הבחירות של הפרוגויזיון
)

Rapid נאור

New member
יאללה...

YYZ anthem 2112 La Villa Strangiato the trees Limelight Working Man A Farewell To Kings The Spirit Of Radio Subdivisions ואם אנחנו יכולים לדבר גם על דברים מאוחרים יותר, אז הייתי בוחר ב Dreamline במקום סאבדיביז'אנס. נאור.

Bridorok

New member
and the Rush shell inherit the earth!

1.Cygnus x-1 2.Xanadu 3. 2112 4.Circumstances 5.Natural science 6.Anthem 7.Bytor and the snowdog 8.Freewill 9.Armor&Sword 10.Tom sawyer ואני גם מוסיף רשימת שירים אינסטרומנטלים קצרה סתם משיעמום:) 1.La villa strangiato 2.Leave that thing alone 3.Yyz 4.Malignant narcisissm נ.ב. אם מישהו מחפש בסיסט להרכב מחווה לrush אני מעוניין

pinnacle

New member
אז ניל פירת' יתופף...../images/Emo13.gif

אתה בטוח שאתה באשכול הנכון

עמית ע

New member
../images/Emo41.gif

The Fountain Of Lamneth Lessons Tom Sawyer 2112 Something For Nothing Xanadu Best I Can A Passage To Bangkok Cygnus X-1 Limelight​

אדם זאב

New member
Hemispheres בלי לחשוב יותר מידי

1. Hemispheres ( Cygnus X-1 Book II) 2. red barchetta 3. the camera eye 4. the trees 5. 2112 6. Xanadu 7. Cygnus X-1 8. YYZ 9. Tom sawyer 10. Circumstances

מורנא007

New member
אותה שאלה כמו לפיטר

לפי מה שהבנתי השם של הקטע הראשון באלבום hemispheres הוא Cygnus X-1 Book II Hemispheres לכן אני מחשיב את ההצבעה למקום הראשון, במקום השביעי. תקן אותי אם הכוונה ב-Cygnus X-1 היא לקטע אחר מ- Hemispheres ( Cygnus X-1 Book II) או שאני טועה.

אדם זאב

New member
טועה :)

Cygnus X-1 זה הקטע מA Farewell to Kings (השיר האחרון) ואלו Cygnus X-1 Book II Hemispheres זה הקטע הראשון בHemispheres

למעלה