פרוגויזיון - Porcupine Tree

מורנא007

New member
פרוגויזיון - Porcupine Tree

אתם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של Porcupine Tree. הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים ביום חמישי. בבקשה, למען העיקביות והנוחות, רשמו את שמות הקטעים שאתם מצביעים להם בשפת המקור, במיוחד כאן כשמדובר בלהקה שאיני מכיר כלל.

FunkyMonk

New member
המממ

נתתם לי אישור לדרג להקה שאני מכיר רק חצי מהאלבומים שלה.. אז אני אעשה את זה. לא עכשיו, אני צריך לתת עוד כמה שמיעות לאחרון שלהם, ואז אתן כאן את הדירוג שלי, בתקווה. (מהאלבומים: Lightbulb Sun, Deadwing, Fear of Blank Planet)

אני מקווה שאין בתכנון פרוגויזיון בלאקפילד....

בשביל זה יש אירוויזיון. אבל פורקיופיין זה משהו אחר. אז זו ההצבעה שלי שבנימה אישית, מושפעת ברובה כמובן מ - lightbulb sun המושלם Trains Anesthetize Russia on Ice Last Chance To Evacuate Planet Earth Before It is Recycled Buying New Soul Hatesong Four Chords That Made a Million Shesmovedon Voyage 34 phase 2 Lazarus נ.ב כבר כתבתי פה בעבר, האלבום החדש של פורקיופיין חזק ביותר, לאחר ששני האלבומים האחרונים לקו קצת בחוסר אחידות ברמתם.

Apoca1ypse

New member
מתחילים עם הכבדים, אה?

Russia On Ice Way Out of Here The Sky Moves Sideways (Phase One) Halo Feel So Low Stop Swimming Glass Arm Shattering Trains Blackest Eyes Arriving Somewhere, but not here עצה: תכיר אותם :)

מורנא007

New member
בערך

אבל גם לא זונח את היותר קלים

די קשה

לבחור רק עשר. נכון לכרגע: 1. Waiting, Phase 1 + 2 2. In Formaldehyde 3. Russia on Ice 4. Ambulance Chasing 5. Moonloop 6. Hatesong 7. Dark Matter 8. Don't Hate Me 9. Fadeaway 10. Anesthetize (ללא ניקוד: Arriving Somewhere but not Here, Gravity Eyelids)

handlessman

New member
אללהה PT Rulezzz!!!!!

די קשה להשוות מבחינת מקומות שקרובים אחד לשני, אז אפשר לתת לדוגמא 9 ו-9 במקום 10 ו-8. 1. Lazarus (אין, כמה שהוא פשוט - מת עליו) 2. Wedding Nails 3. Shesmovedon (שתי הגירסאות) 4. Anesthetize 5. Trains 6. Arriving Somewhere. but not Here 7. Blackest Eyes 8. Russia on Ice 9. Way Out of Here 10. The Sky moves Sideways (Phase 1)

ע ניצן

New member
פרקיופיין טריי.

blackest eyes lazarus four chords that made a million last chance to evacuate planet earth before it is recycled shallow hatesong halo the rest will flow russia on ice fell so low

למעלה