פרוגויזיון - King Crimson

מורנא007

New member
פרוגויזיון - King Crimson

אתם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של King Crimson, (מלך ארגמן). הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים ביום רביעי.

bily n

New member
נהדר [=

The Court Of The Crimson King I Talk To The Wind Epitaph 21st Century Schiuzoid Man Formentera Lady Requiem Red Moonchild Fallen Angel Islands

B a z a

New member
קרימזון

1 - 21st century schizoid man 2 - Starless 3 - Epitaph 4 - I talk to the wind 5 - In the court of the crimson king 6 - The night watch 7 - Easy Money 8 - Fallen angel 9 - Sailor's tale 10 - Fracture

FunkyMonk

New member
וואו זה גם קשה כל כך...

תחילה החלטתי על עצמי כי אשתתף בקרימסון. אבל כשאני שומע את השירים אני מבין שאני לא יכול - לקרימסון לעולם לא יספיקו 10 הכי טובים, בטח לא כשלא כולם מקום 1.

שמונט

New member
הממ... בחירה קשה

1.fallen angel 2.cadence and cascade 3.pictures of a city 4.In The Wake Of Poseidon 5.red 6.epitaph 7.in the court 8. 21st Century Schizoid Man 9.cat food 10.I talk to the wind

amit7349369

New member
הכי קשה עד עכשיו...

1.Starless and Bible black 2.Pictures of A City 21st Century Schizoid Man 4.Larks' Tongues in Aspic(בהנחה שמדובר בשני הקטעים - אם לא תתקנו אותי) 5.Fracture 6.Lizard 7. I Talk To The Wind 8.Exiles 9.In the Wake of Poseidon[ 10.Cirkus

ehh

New member
קשה, קשה

1. Cirkus 2. Lizard 3. Pictures of a City 4. The Devil's Triangle 5. Islands 6. Starless 7. Epitaph 8. Providence 9. One More Red Nightmare 10. Larks' Tongues in Aspic 11. 21st Century Schizoid Man 12. Fracture הייתי חייב להזכיר את השניים האחרונים, גם אם אם לא מקבלים ניקוד...

מורנא007

New member
King Crimson ../images/Emo47.gif

1. Exiles 2. Epitaph 3. Cirkus 4. Lizard 5. Starless 6. Moonchild 7. Larks' tongues in aspic part two 8. Lady of the dancing water 9. The court of the crimson king 10. Red​

מורנא007

New member
Larks' tongues in aspic

ok, בעקבות ההצבעות, אם השיר מופיע ברשימה, הניקוד ינתן בהתיחס לשני חלקי השיר. לכן למשל עבור הבחירה שלי הניקוד (4 נקודות) ניתן לכל השיר למרות שהתיחסתי רק לחלק שני.

אין ברירה, צריך לחתוך בבשר החי

1. in the wake of poseidon 2. epitaph 3. starless 4. lizard 5. fallen angel 6. cirkus 7. 21st century schizoid man 8. exiles 9. prelude: song of the gulls 10. the night watch

Barmelai

New member
לקצב משה יותר קשה

1 STARLESS 2 21st CENTURY SCHIZOID MAN 3 LIZARD 4 LARKS' TONGUES IN ASPIC 5 ISLANDS 6 CADENCE AND CASCADE 7 EXILES 8 EPITAPH 9 I TALK TO THE WIND 10 FALLEN ANGEL

יניבש16

New member
ועכשיו אני גם יכול להשתתף- איזה כיף!

1- lizard ללא שום צל של ספק. ה-יצירה של קימזון ואולי של הרוק המתקדם בכלל 2- starless 3- fracture 4- cirkus 5- 21st century schizoid man 6- happy family 7- moon child 8- larks tongues in aspic II 9- epitaph 10- providence ומחשבה- רק בזמן שכתבתי את הבחירות שלי הבנתי כמה שזה קשה וקצת לא עושה צדק עם הלהקה לבחור עשרה שירים/יצירות שלה. וזה חיזק את דעתי בעד האלבומים כיצירה אחת. וכמובן שהושמטו פה הרבה קטעים שהיו ראויים לא פחות אבל מילא, זה סוג של משחק ועוד עשר דקות בטח הסדר והשירים היו שונים לגמרי.

עמית ע

New member
../images/Emo190.gif

Sailor's Tale Red Larks Tongue in Aspic In the Court of the Crimson King Lizard Starless The Letter The Talking Drum Frame by Frame Fracture​

עמית ע

New member
מורנא, שים לב

Starless ו-Starless and Bible Black הן שתי יצירות שונות. Starless זה השיר עם המלוטרונים מ-Red ו-Starless and Bible Black זה ג'אם מאולתר מהאלבום באותו שם. ולעניות דעתי, זה לא נכון "לאחד" את שני החלקים של Larks Tongue. הם שונים לגמרי ואפילו לא צמודים באלבום. אני שכחתי לציין, אבל ההעדפה שלי היא ל-Part 2 (זה שמככב בפסקול הסרט "עמנואל") אבל חפיף, זה רק משחק.

ehh

New member
אפשר גם להחשיב את חלק 3 ו-4

מהאלבומים Three of a Perfect Pair ו-The Construkction of Light אבל בעצם אין שום סיבה לעשות את זה.

מורנא007

New member
עמית תראה

אם אני לא מאחד בין הקטעים, אז אני צריך לשאול כל גולש שלא הזכיר קטע מסוים לאיזה קטע הוא מצביע. משיקולי נוחות/חפיפניקות של אירגון הפרוגויזיון, איני מתכנן להשקיע מאמצים נוספים, למרות אי הצדק האומנותי. בכל זאת, זה עדיין רק פורום קטן אחד באינטרנט. את Starless ו-Starless and Bible Black לא איחדתי ליצירה אחת.

RamiSun

New member
הרשימה שלי

1- lizard 2- starless 3- red 4- fracture 5- Cirkus 6- Islands 7- moon child 8- larks tongues in aspic part II 9- epitaph 10- in the wake of poseidon

מורנא007

New member
תוצאות ביניים

1. Lizard - 67 2. Starless - 61 3. Epitaph - 52 4. 21st Century Schiuzoid Man - 50 5. Cirkus - 39​

pinnacle

New member
CRIMSON../images/Emo47.gifKING

Starless.1 Epitaph.2 In The Wake Of Poseidon.3 The Court Of The Crimson King.4 Cirkus.5 Lizard.6 Red.7 21ST Century Schizoid Man Mirrors.8 Fallen Angel.9 One More red Nightmare.10 מדשדשים (ללא ניקוד
): Pictures Of A City.11 I Talk To The Wind.12 ועוד שירים רבים ומצויינים מתוך: Lark's Tonques In Aspic ו-Starless And Bible Black אבל הם לא הצליחו להיכנס לעשירייה שלי

למעלה