פרוגויזיון - Kaipa

מורנא007

New member
פרוגויזיון - Kaipa

לפני שניגש להצביע על The Flower Kings, נתמקד בלהקה שבה החל Stolt - הגיטריסט של The Flower Kings ושל Kaipa את הקריירה הענפה שלו. אתם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של Kaipa. הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים במוצאי שבת.

pinnacle

New member
בקרוב אצביע../images/Emo13.gif

מקווה שלא אהיה היחיד

B a z a

New member
לדעתי נשארו רק 2 להקות

שיכולות לקבל מספר רב של הצבעות ולא עברנו עליהן עדיין - ג'טרו טאל וראש.

עמית ע

New member
עוד הצעות

להקה שאמנם רק אלבומיה המוקדמים שייכים לז'אנר, אבל עדיין מעניין לסקור - Queen אפשר סקר לפרנק זאפה אפשר לעשות קנטרבריזיון - הצבעה משותפת לקרוואן, סופט משין, אג, האטפילד וכו' אפשר ישראפרוגויזיון - מהשירים של זינגלה, קצת אחרת, ששת, סימפוזיון, אבק וכו'

מצטרף בהתלהבות מזילת ריר

להמלצה של עמית על פרוגויזיון זאפה לא ברור לי איך יכולתי לשכוח את זה

pinnacle

New member
להקות נוספות הראויות להצבעה

בעלות רפרטואר גדול מספיק ופופולריות לא קטנה (במונחי פרוג כמובן) JETHRO TULL RUSH KANSAS STYX MANFRED MANN'S EARTH BAND THE NICE DEEP PURPLE (לפני תקופת איאן גילן) FOCUS ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA (בתקופת הפרוג שלהם) CARAVAN GONG SOFT MACHINE HATFIELD AND THE NORTH NATIONAL HEALTH PREMIATA FORNERIA MARCONI LE ORME BANCO DEL MUTUO SOCCORSO BARCLAY JAMES HARVEST NECTAR ELOY GROBSCHNITT CAN AMON DUUL II FAUST POPOL VUH ASHRA TEMPLE / ASHRA STRAWBS GRYPHON TRAFFIC HORSLIPS HAWKWIND CLEARLIGHT ANGE ATOL ALAN PARSONS PROJECT PROCOL HARUM MOODY BLUES VANILLA FUDGE MAGMA ART BEARS ART ZOID FRANK ZAPPA אלה בתקופה הקלאסית של הפרוגת, בודאי שכחתי לא מעט ואתם הסליחה

pinnacle

New member
להקות פרוג נוספות בעידן החדש../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

בתור פורום שמאחד רוק מתקדם מכל התקופות והסגנונות, הרי לכם רשימת להקות פרוגרסיביות (פופולריות יחסית) מהתקופה של 25 שנה האחרונות, רובן באות מסגנונות הפרוג מטאל והניאו פרוג אך גם מסגנונות אחרים
SPOCK'S BEARD THE FLOWER KINGS ECHOLYN AFTER CRYING MARILLION IQ PENDRAGON ARENA PALLAS DREAM THEATER SYMPHONY X AYREON PAIN OF SALVATION RIVERSIDE OPETH QUEENSRYCHE TOOL KAMELOT NIGHTWISH MOSTLY AUTUMN FATES WARNING RUINS ZAO ESKATON UNIVERS ZERO ABSOLUTE ZERO PRESENT MIRIODOR PORCUPINE TREE OZRIC TENTACLES SHADOW GALLERY EVERGREY THEORION ANDROMEDA SLEEPYTIME GORILLA MUSEUM THINKING PLAGUE DJEM KART PLANET X KENSO ועוד רבים וטובים.......

pinnacle

New member
וגם:

BRAND X MAHAVISHNU ORCHESTRA HAPPY THE MAN KAYAK EKSEPTION COLOSSEUM GREENSLADE MIKE OLDFIELD PULSAR TANGERINE DREAM URIAH HEEP (בתקופת הפרוג שלהם) OMEGA SOLARIS NOVALIS אבל קודם כל אל תשכחו להצביע ל-KAIPA

מורנא007

New member
תשמע

זה הרבה מאוד חומר, אבל יש ברשימה הרכב/ים (, HATFIELD AND THE NORTH ,NATIONAL HEALTH SLEEPYTIME GORILLA MUSEUM) שהוציאו אלבום אחד או שניים. לכן, אני תומך בשיטת ההצבעה של עמית - הקאנטרברי כיחידה אחת, יחידה של פרוג ישראלי, וכו'

pinnacle

New member
או.קיי. ננסה להצביע KAIPA

Skenet Bedrar.1 Leaving The Horizon.2 The Name Belongs Yo You.3 Inget Nytt Under Solen.4 Morganism.5 Mirrors Of Yesterday.6 A Complex Work Of Art.7 Korstag.8 Folke's Final Decision.9 Se Var Morgon Gry.10 למען ההגינות עלי לציין שאני מכיר בצורה יסודית רק שני אלבומים של KAIPA: אין חדש תחת השמש מ-1976, רשמים מהעבר מ-2002. אני מכיר בצורה די מרופרפת את שאר החומר (מחזיק המפתחות מ-2003 כרגע בהורדה מהרשת), לכן רק שני שירים הם מאלבומים אחרים
מקווה לכמה שיותר מצביעים ללהקה החשובה הזאת(-:

RamiSun

New member
אוקי

אף שאני לא בטוח שיש משמעות לסקר הזה, אני בספק כמה מכירים באמת את הלהקה....(מהתקופה השבדית שלה, שהיא היותר משמעותית) Skenet Bedrar.1 2. Total förvirring 3. Musiken är ljuset 4.Korstag 5.Ankaret 6. Inget Nytt Under Solen 7. Musiken ar Ljuset 8. Leaving the horizon 9. A complex work of art 10.Morganism

מורנא007

New member
במילים אחרות: האלבומים

Kaipa, Inget Under Solen, Solo אני מתנצל שלא הצבעתי עדיין, ועל העיקוב בפרויקט הפרוגויזיון, מפאת חוסר זמן.

מורנא007

New member
KAIPA ../images/Emo103.gif

1.Skenet Bedrar 2.The Name Belongs To You 3. A Complex Work Of Art Total Förvirring .4 5. A Road In My Mind 6. Leaving The Horizon 7. Musiken Ar Ljuset 8. Inget Nytt Under Solen Korståg .9. Forlorad I Istanbul .10

למעלה