פרוגויזיון - Genesis

מורנא007

New member
פרוגויזיון - Genesis

אתם מוזמנים לדרג את עשרת או פחות השירים או הקטעים האהובים עליכם של להקת Genesis. אותם חוקים כמו בהצבעה על Yes. יש לדרג את עשרת (או פחות) השירים האהובים, כאשר השיר המדורג מס' 1 (מקום ראשון) זוכה ל-12 נקודות (כמו באירויזיון), מס' 2 (מקום שני) מקבל 10 נקודות, מספר 3 מקבל 8 נקודות, מספר 4 מקבל 7 נקודות וכך בסדר יורד עד למקום עשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסגר ביום רביעי בערב.

אדם זאב

New member
הרשימה שלי

1. Supper's Ready 2. Dancing with the Moonlit Knight 3. The Cinema Show 4. Get 'Em out by Friday 5. Firth of Fifth 6. The Return of the Giant Hogweed 7.The Musical Box 8.Dance On A Volcano 9. The Knife 10. In the Cage

FunkyMonk

New member
כוסעמק..

ג'נסיס זה קשה... אממ... טוב, לדעתי די ברור מי ינצח. (כמעט הפייבוריט שלי) 1. Firth of Fifth 2. Supper's Ready 3. The Return if the Giant Hogweed 4. The Musical Box 5. Dancing With the Moonlit Knight 6. I Know What I Like 7. The Cinema Show 8. Knife 9. Looking for Someone 10. Visions of Angels 11. Entangled 12. Trick of the Tail וואו, יש כל כך הרבה מה להגיד על ג'נסיס. חבל שהרבה זמן הזנחתי אותם. (ואני ממשיך בהזנחה לצערי) לטעמי להקת הפרוג המשובחת ביותר. שירים כל כך נפלאים... כל כך יפים. מתי האיחוד עם גבריאל?!? ד"א, הרשימה בוודאי לא באמת משקפת את הדעה שלי, שכן השירים של ג'נסיס אצלי כולם אהובים כל כך...

FunkyMonk

New member
תיקון קטן -

1. Firth of Fifth 2. Supper's Ready 3. The Return if the Giant Hogweed 4. The Musical Box 5. Dancing With the Moonlit Knight 6. I Know What I Like 7. The Cinema Show 8. Knife 7. The Fountain of Salmacis 10. Looking for Someone 11. Visions of Angels 12. Entangled שיניתי את מספר 7 למעיין סאלמאסיס.

FunkyMonk

New member
חחחחחחחחחחח סליחה!

הייתי קצת מסטול (חשבתי שזה נגמר בהודעה הראשונה אבל כנראה שלא..) בכל מקרה, החלפתי את מספר 9. בטעות רשמתי 7.. XD הנה הרשימה שלי, בתקווה שהפעם אני מפוקס! 1. Firth of Fifth 2. Supper's Ready 3. The Return if the Giant Hogweed 4. The Musical Box 5. Dancing With the Moonlit Knight 6. I Know What I Like 7. The Cinema Show 8. Knife 9. The Fountain of Salmacis 10. Looking for Someone מקווה שאני פסדר הפעם. >< סעמק P:

מורנא007

New member
תודה

בסדר גמור. זה אנושי להתבלבל, קורה לא ביג דיל.

pinnacle

New member
לצערנו פיטר גבריאל לא יהיה באיחוד הקרוב../images/Emo10.gif

GENESIS תתאחד ללא גבריאל והאקט. 'נסיסנקווה לעידכונים אופטימיים יותר בהמשך

מורנא007

New member
וגם ללא אנטוני פיליפס

בעצם זאת השלישיה שהפכה להיות מעצמת פופ... אבל, הם אמורים לשלב חומרים משנות ה- 70 בהופעות. אם מישהו הולך לאחת ההופעות, נשמח לקרוא כאן ביקורת.

FunkyMonk

New member
אני בספק

אם הם ישלבו חומרים מתקופת גבריאל. בטח יותר מתקופת האקט/קולינס..

Metheny

Member
היה איתם ראיון

היה ראיון שצולם והתפרסם באינטרנט. הם אמרו שם שהם יבצעו חומרים החל מ-1972. לגבי הכמות הם לא ציינו, אבל אני מתאר לעצמי שזה יהיה לקט נבחר מאוד מהתקופה ההיא.

RamiSun

New member
חבל באמת שגבריאל לא יהיה בעסק,

אבל צפוי.... ועוד שהאקט לא יהיה, זה כבר גובל בפארסה.

Metheny

Member
האקט לא רצה

לפי מה שהבנתי, ברגע שגבריאל סירב, האקט העדיף שלא להצטרף, כי הוא ידע שבלי גבריאל הם יתמקדו בעיקר בחומרים המאוחרים.

rubin78

New member
חבל על הזמן

זה כמו שהכל עובר חביבי יתאחדו בלי שלומית אהרון או כמו לשמוע את לאה לופטין שרה את הללויה.

FunkyMonk

New member
אני יודע...

כשאני אומר "איחוד" אני מתכוון לאיחוד אמיתי ולא לחרטא של קולינס...

RamiSun

New member
הרשימה שלי

1. The Cinema Show 2. Visions of Angels 3. Firth of Fifth 4. The Return if the Giant Hogweed 5. Looking for Someone 6. Dancing With the Moonlit Knight 7. Seven Stones 8. Supper's Ready 9. The Musical Box 10. The Cage

pinprick

New member
יותר מוכּר מזה לא יכול להיות..

1. Supper's Ready 2.The Musical Box 3. Firth Of Fifth 4.Dancing With The Moonlit Knight 5.White Mountain 6.dusk 7. Stagnation 8. The Knife 9.Harold The Barrel Horizons .10 אאוץ'. זה היה קשה.

למעלה