פרוגויזיון - Camel

מורנא007

New member
פרוגויזיון - Camel

אתם מוזמנים לדרג את עשרת (או פחות) הקטעים או השירים הטובים ביותר של קאמל. הדירוג יעשה לפי שיטת האירוויזיון, כאשר השיר או הקטע המדורג במקום הראשון (מסומן מס' 1) יקבל 12 נק', השיר במקום השני יקבל 10 נקודות, השיר במקום השלישי יקבל 8 נקודות, השיר במקום הרביעי יקבל 7 נקודות וכך הלאה עד לשיר במקום העשירי שיקבל נקודה אחת בלבד. ניתן להצביע לפחות מעשרה שירים, במקרה כזה הנקודות יחולקו לפי הסדר שלמעלה עד לשיר האחרון בדרוג. ההצבעה תסתיים במוצאי שבת, לפני יום הזיכרון.

Metheny

Member
the best of the best

1. Lunar Sea 2. Echoes 3. Air Born 4. Beached 5. Chord Change 6. Unevensong 7. Ice 8. Sahara 9. Lady Fantasy 10. Sasquatch​

B a z a

New member
הגמל שלי

1) Lady fantasy 2) Never let go 3) Rhayader 4) Mystic Queen 5) Nimrodel 6) Separation 7) Spirit of the water 8) Song within a song 9) Slow yourself down 10) Arubaluda

Rapid נאור

New member
שלי

Rhayader Never Let Go Lady Fantasy Luner Sky Dunkirk Echoes Song Within A Song The Snow Goose Skylines Fritha Alone - רק בגלל שאני יודע לנגן את זה
הרבה מהסנו גוס.. אני יודע, אבל מה לעשות. זה פשוט האלבום שאני הכי אוהב :) אלבום מושלם פשוט.

pinnacle

New member
My CAMEL Voult

Lunar Sea.1 Freefall.2 Lady Fantasy.3 Song Within A Song.4 Chord Change.5 Dunkirk.6 The Snow Goose.7 Rhayader Goes To Town.8 Mystic Queen.9 Echoes.10 גם במקרה של CAMEL רק 10 שירים
נאלצתי לחתוך בבשר החי עד שהגעתי לתוצאה זו

RamiSun

New member
הרשימה שלי

1.Nimrodel Lunar Sea.2 Mystic Queen .3 Lady Fantasy.4 Song Within A Song.5 6. Tell me One of these Days I'll get an early night .7 The Snow Goose.8 Rhayader Goes To Town.9 Chord Change.10

מורנא007

New member
רשימתי

1. Song Within Song 2. Earthrise 3. Lady Fantasy 4. Mystic Queen 5. Arubaluba 6. Luna Sea 7. Never Let Go 8. Air Born 9. Elke 10. Nimrodel​
הערה: לא הכנסתי קטעים מסנו גוסט, משום שלדעתי השברים במקרה זה לא מתקרבים לערך השלם הכולל את כל האלבום. גם שירים חדשים יחסית לא הכנסתי, בעיקר בגלל שתקופה ארוכה לא ידעתי שקאמל ממשיכה להקליט, הפסקתי (בטעות מודה) להאזין להם ב- I can see your house from here בגלל המעבר לדיסקו/פופ. רק בעיקבות גלוי האתר של ברייטמן, נודע לי על אלבומים חדשים טובים ורבים שעדיין לא הספקתי לשמוע.

מורנא007

New member
התברר לי שיום הזיכרון נדחה ליום שני

ולכן ההצבעה תסגר ביום ראשון אחרי הצוהרים (בשעה 4). ביום הזיכרון לא תהיה הצבעה.

rubin78

New member
שלי

1. Spirit Of The Water 2. Mystic Queen 3. Ice 4. Lady Fantasy 5. Rhayader Goes To Town 6. Song Within A Song 7. Echoes 8. Captured 9. Slow Yourself Down 10. Fox hill

rubin78

New member
להזכירכם!

בקרוב גמל ציוני! מופע מחווה ל CAMEL. לתוצאות יהיו השפעה על הסטליסט...

למעלה