פרובלום

The SnoWhite

New member
פרובלום../images/Emo53.gif

שלום..אני חדשה בפורום-פורום מעניין אגב-ורציתי להגיד שבעקבות הפורום הזה אני הבנתי שאיפור זה ממש אומנות,והוקסמתי מהאומנות הזו.אני שוקלת ללכת לקורס! בגלל שאתן מבינות בזה הרבה הרבה הרבה יותר ממני,רציתי לשאול את עצתכן. השאלה שלי היא : אני שחומה.ניסיתי לאפר את עצמי עם מלא גוונים.משום מה,אף אחד מהם לא נראה יפה/מתאים.רציתי את עצתכן עם איזה גוונים מומלץ לאפר עור שחום. תודה רבה רבה מראש על כל עצה שתינתן!
music is my life
music is me life

michal18

New member
עור שחום? ממש לא בעיה, להפך...

עור שחום זה יפה... מבחינת העיניים יילך עלייך יפה גווני בז וחום בהיר עד כהה - מעושנים. כמובן שגם שחור ואפור יתפסו נהדר. מבחינת שפתון: חומים הולכים נהדר לשחומות ולדעתי גם גלוסים שקופים או ורודים. אם את רוצה ממש מראה איפור שלם רק תגידי ואני אסביר לך מעבר... בהצלחה!

The SnoWhite

New member
ממש תודה! ../images/Emo8.gif

תודה רבה!אין לכן מושג כמה עזרתן לי! ורציתי לשאול..לאיזה חברה יש את הצלליות הטובות ביותר?(מבחינת עמידות/איכות?)
music is my life

הצלליות הטובות ביותר

הם הצלליות של בועז שטיין, עפרה, טלי ועוד הרבה מקצועיים כמותם... רק שהם נורא יקרות. ואת לא תצליחי להשיג אותם בפארמים אלה רק בחנויות מקצועיות שאין בכל מקום, את החנות של בועז שטיין יש רק בתל אביב, ואת שאר החברות את כנראה תוכלי להשיג בכל מיני בתי ספר לאיפור או אנשים שמוכרים את האיפור שלהם.

למעלה