פרובוקציה

תֶּשֶׁת

New member
פרובוקציה

אני שונא את כולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הלוואי שתמותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חוץ מג´ימי שלו יש מקום מיוחד בלבי
יוחלף ג´ימי לאלתר!!!!!1 טול המניאקים מוות לכל סוגי המוזיקה כל האנשים מכל העדות הם קמצנים, זונות, גנבים, מכוערים וכו´ פ33ות מישהו רוצה לרקוד איתי?

אהה בן דוד ממצב מקורה מניינים

תפוז היא חברה פאשיסטית , מנהלי תפוז וכל מנהלי הפורום הם דיקטטורים מסריחים ומתגרים מהפגנת כוח מיותר. יש לצאת לרחובות ולרצוח את חברי הכנסת , להעלות גופותיהם באש ולהתקיים מבשרם. יומת ראש הממשלה מדקירות סיכת ביטחון. נגרור את גופתה של נעמי בלומנטל אחרינו כשנצעד ברחובות העיר.

TheHead

New member
ערן אתה לא יודע אפילו

לעשות מילה אחת שיהיה בה גם ח´ גם ט´ וגם ת´ כמו חטטנות לדוגמא ואז יופגן כשרונך לפרובוקציות במלואו! ובכלל נמאס לי שתפוז נדחפים לפורום, ממלאים אותו בהודעות על אורחים וכו´, זה לא אשמתי שאם יום שלם אף אחד לא כתב שום דבר אני צריך לגלות שאיזה מז----- די!!!!! אני לא יכול פרובוקציות! אני לא יכול לקלל, לא מתאים לי למלא משפט בודד במלים "הומו" "שמאלני" "אשכנזי" וכו´! פאק פורום טוּל! בואו נפתח פורום "די לפרובוקציות!"! או נדיר רגלינו מתפוז ונשתכן סופית בפורום הגרופיות!!! (וס<a href=http:

TheHead

New member
לא היה לך Username אחר?

יש לי היום בית ריק בואי ונכין סנדוויצ´ים עם ריבת תותים שאני אפתח צנצנת במיוחד תביאי את חיות המחמד שלך

j i m m y

New member
וכמובן, לכל זה יש קשר ישיר לTOOL

ולמסרים הנסתרים שיש בשיריהם אם מסובבים את הדיסקים אחורה בקצב מסויין בטמפרטורה מסויימת ובזוית תאורה מסויימת, ובהשפעת סם מסויים. מה ?!?!?!

למעלה