"פרה
זה חיה ו
זה ציפור"

a d i 8

New member
../images/Emo168.gifCOME AS YOU ARE../images/Emo168.gif

יום שישי, ה7.3 הופעת מחווה למפלצות הגרנג' NIRVANA!! לילה שכולו מוקדש ללהקה האגדית
נכון שבחיים לא תפספסו לילה חד פעמי שכזה? נכון! יופי
כרטיסים אצלי במכירה מוקדמת-40 ש"ח במקום 50 בקופות:) עוד מעט נגמרים לי הכרטיסים...אז מהר מהר!
מי שרוצה שיישלח לי הודעה בפרטי
[הופעה בבארבי ת"א-קיבוץ גלויות 52,פתיחת דלתות ב00:00]

ססילייה

New member
"הכן את עצמך לקיץ"

שאלון קטן :) 1.האם כבר חשבתן על בגד ים חדש? 2.ים זה מקום המוני מידי או העיקר שיש שמש ומים ובחורים וחברים וכיף חיים? 3.האם בגלל שהקיץ קרב ובא מתחשק לכן לקעקע דרקון על כל הגב?? 4.יש תוכניות מיוחדות לקיץ? 5.מהן? 6.אם חם מידי בקיץ, מה עושים?מתפשטים ומקווים לטוב? 7.איך הולכות ההכנות של "הכן את גופך לקיץ"? שוטו, משעמם לי :X

../images/Emo126.gif אני אישיתמ עדיפה חורף..

1.האם כבר חשבתן על בגד ים חדש?איכ! אני? בבגד ים? יאק.
2.ים זה מקום המוני מידי או העיקר שיש שמש ומים ובחורים וחברים וכיף חיים?לא אוהבת ים. אפילו שגדלתי 6 שנים בבת ים, מול הטיילת
3.האם בגלל שהקיץ קרב ובא מתחשק לכן לקעקע דרקון על כל הגב??ברור! שלא.
4.יש תוכניות מיוחדות לקיץ?חופש גדול בע"ה אז לישון, לפגוש חברים, להכיר אנשים, וכאלה...
5.מהן?^
6.אם חם מידי בקיץ, מה עושים?מתפשטים ומקווים לטוב?בדיוק. או שסתם מדליקים מזגן.
7.איך הולכות ההכנות של "הכן את גופך לקיץ"? לא משהו...

קיץ../images/Emo42.gif

הקיץ בא אה אהאה
*פאקצות בלונדיניות* 1.האם כבר חשבתן על בגד ים חדש? 2.ים זה מקום המוני מידי או העיקר שיש שמש ומים ובחורים וחברים וכיף חיים? 3.האם בגלל שהקיץ קרב ובא מתחשק לכן לקעקע דרקון על כל הגב?? 4.יש תוכניות מיוחדות לקיץ? 5.מהן? 6.אם חם מידי בקיץ, מה עושים?מתפשטים ומקווים לטוב? 7.איך הולכות ההכנות של "הכן את גופך לקיץ"? פחח מי שוחה יש דגים
ים זה כיף *מצלמה* ררר בא לי קעקוע אבל לעולם לא אעשה ללכת למלא הופעות בקיץ1! מדליקים מזגן!! בקיץ מכינים

shahar1989

New member
../images/Emo42.gif

1.האם כבר חשבתן על בגד ים חדש? לא. יש לי אחד שאני אוהבת, נראה, אולי נישאר איתו, אולי לא.. למי יש זמן בקיץ הזה בכלל?!? 2.ים זה מקום המוני מידי או העיקר שיש שמש ומים ובחורים וחברים וכיף חיים? העיקר שיש חברים. 3.האם בגלל שהקיץ קרב ובא מתחשק לכן לקעקע דרקון על כל הגב?? חח לא. 4.יש תוכניות מיוחדות לקיץ? משימת קיץ לש"ש!!!! אללה באלגן!! 5.מהן? ^^ 6.אם חם מידי בקיץ, מה עושים?מתפשטים ומקווים לטוב? מקווים לטוב, תמיד. 7.איך הולכות ההכנות של "הכן את גופך לקיץ"? עוגות, שוקולד ובאלגנים אחרים

kurt2000

New member
נראה לי שהשאלון הזה מכוון יותר לבנות הפורום

מאשר לי. אז אני ינסה לענות מה הייתי עונה אם הייתי בת: 1. ברור כל קיץ אני קונה בגד ים חדש. 2. לא המוני, העיקר שכל החוף יהיה מלא בהמוני ארנולד שוורצנגרים. 3. בא לי לקעקע דובון אכפת לי ענק על כל הגב. 4. כן. 5. להשתזף וללכת לקניות של בגדים. 6. אני תמיד מתפשטת ומחכה לטוב (גם כשלא חם) 7. בסדר התחלתי דיאטת ריבוע גבינה (שזה כזכור לא לאכול כלום ושאני מרגישה שאני הולכת להתעלף אני אוכלת ריבוע גבינה).
= ליל!!!

shahar1989

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עודדד תעשה לי קיץץץץ [סתם, אני שונאת קיץ, נתפשר על אביב..]

amitshilo

New member
../images/Emo6.gif-:D-:D-:D-:D-:D-:D-:D-:D../images/Emo6.gif

עודד, בסוף באמת תהפוך לבחורה. הרגת אותי

amitshilo

New member
תיקון: ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עודד, בסוף באמת נהפוך אותך לבחורה. הרגת אותי

kurt2000

New member
האמת שאני בחורה בקטע של סרטים

רק בשבועיים האחרונים ראיתי את: 27 שמלות מכושפת (שזה אומנם לילדות יותר מבחורות, אבל יש שם את השחקן מ 27 שמלות שאשתי התאהבה בו אז נאלצתי לראות גם את זה) ועוד איזה סרט רומנטי ב YES שאין לי מושג איך קוראים לו. אם לא הבנתם זה בגלל אשתי... אבל מה שעושה לה טוב לוקח. אני לא מתווכח איתה בעינינים האלה.

amitshilo

New member
האמת, שאני קצת מזדהה עם עודד בקטע הזה...

אני לא ממש אישה בעיניינים האלה, אבל אני אנסה. 1. אממ..לא. נראה לי שאני אסתפק בזה של שנה שעברה, הוא עדיין טוב. למרות שתמיד חלמתי על בגד-ים נקודות
, אז נראה.. 2. המוני מידי. במיוחד בישראל. בעע. 3. אין לי מספיק גבות בשביל זה. אבל אולי אחד כן. 4. כן, פה ושם. 5. קורס מחול, נראה לי ביקורי העתים:) אולי נוער שוחר מדע...לפגוש הרבה חברים ומשפחה.. 6. ליל! את מנסה לחשוף את תעסוקתי היומיומית?!
סתם, אני פשוט מתקלחת כל חמש דקות ושותה הרבה מים קרים. 7. פחח. הכן את גופך לקיץ?
זה כ"כ לא אני.

mazalika7

New member
קיץ../images/Emo99.gif

1.האם כבר חשבתן על בגד ים חדש?האמת שלא, קניתי אחד בסוף הקיץ :) 2.ים זה מקום המוני מידי או העיקר שיש שמש ומים ובחורים וחברים וכיף חיים?הכי חשוב, זה להשתזף!!!! 3.האם בגלל שהקיץ קרב ובא מתחשק לכן לקעקע דרקון על כל הגב??לא ממש.. 4.יש תוכניות מיוחדות לקיץ?כן! לעבוד באילת!!!! 5.מהן? 6.אם חם מידי בקיץ, מה עושים?מתפשטים ומקווים לטוב?מקווים לטוב...
7.איך הולכות ההכנות של "הכן את גופך לקיץ"? לאט ובטוח. הודגש באמצעות מדגישומטיק

tohar6

New member
גמאנייי../images/Emo13.gif

1.האם כבר חשבתן על בגד ים חדש? כן, מסופ הקיץ שעבר.. 2.ים זה מקום המוני מידי או העיקר שיש שמש ומים ובחורים וחברים וכיף חיים? העיקר שיש שמש ומים וחברים וכו' 3.האם בגלל שהקיץ קרב ובא מתחשק לכן לקעקע דרקון על כל הגב?? חחחח לא, מתחשק לי לקעקע משו אחר 4.יש תוכניות מיוחדות לקיץ? לא במיוחד
להנותתתת 5.מהן?
6.אם חם מידי בקיץ, מה עושים?מתפשטים ומקווים לטוב? חח כן, ונכנסים לעשות מקלחת טובה.. זה תמיד מרענן
7.איך הולכות ההכנות של "הכן את גופך לקיץ"? חחחחחחחחח לא הולכות..

למעלה