פרדי שמע רגע

מתן6969

New member
פרדי שמע רגע

א) למה אני לא מצליח לעלות את הפורום?(הפורום ב-ה- הידיע) ב) מה אתה אומר שנחזור לשיטה הישנה ונעשה טורנירים בלי לשלם (כמו שהיה פעם בראשון) למה? כי נמאס לי לממן לכולם את החבילות ואני אוהב לשחק ומשחק רק בגלל האהבה שלי למשחק ולא כדאי להרוויח ככה שאני אוהב להשתתף אבל לא לשלם כי אני גם דיי יודע שאין לי סיכוי ג) למה אף פעם לא עושים בדיזינגוף סנטר?

impale

New member
תשובות להכל =)

א-הפורום כרגע בבעיה.. עברנו דומיין עברנו שרת ועברנו משבר לא קטן ואנחנו מתכננים לחזור ובגדול,ברגע שנחזור תדעו על זה =) ב-הטורנירים בראשון למשל עדיין בחינם הבעיה היא שאפרדק לא רוצים לתמוך בישראל כי לא קונים כאן מספיק בוסטרים דרך היבואנים של PMI אז מגבירים את קניית הבוסטרים בארץ על ידי זה שהמחיר של הטורנירים עולה... בתכלס גם אני לרוב לא זוכה בכלום ככה שגם אני מממן אחרים XD וכשקונים הרבה בוסטרים-יש יותר זרימה של קלפים ומקווים שככה הרמה בארץ תעלה. מה גם שעכשיו יש שיטה חדשה בטורנירים של פריק למשל ש2-3 בוסטרים מוגרלים למשתתפים בטורניר ככה שגם אם תבוא בלי דק בכלל-על עצם ההרשמה יש לך סיכוי מסויים לזכות ^^" (בטורניר האחרון יצא למישהו שזכה בהגלה נאו ספישיאן אקווה דולפין) ג-עשו בעבר.... אני מניח שפשוט נוח יותר למארגנים לארגן ברחבה של פריק.. למרות שבתכלס ממש נחמד ברחבה של פריק :O

Witchcrafts

New member
אני מבקשת,

זה הפורום. ואף אחד לא מונע ממך לשחק מתוך רצון ותו לא. אם כי אני מניחה שעצם העובדה שממתין פרס מחזק את המניעים והמוטיבציה, משבש את ההנאה, משהו כזה. לאו דווקא גורע מהמשחק, אבל. יצא לי ניסוח עילג, עמך הסליחה (מחסור בשעות שינה). בקשר למימון - נו, מי יודע, אולי יום יבוא ואותך יממנו. אבל, כן, אני בהחלט מסכימה שגם טורנירים גדולים ללא עלות כדאי לקחת בחשבון מדי פעם. באמת נחמד ברחבה של פריק. למה דווקא דיזינגוף? קרבה לבית, נוחות, אווירה שונה, המיקום עצמו?

impale

New member
הבעיה יסמין

שאם עושים טורניר גדול בחינם חינם= אין פרסים משהו אין פרסים משהו= יש אנשים שלא באים הרבה אנשים לא באים=אין טורניר גדול XD חוץ מזה טורנירים גדולים הם באירוח של חנות מסויימת אז ככה אנחנו עוזרים לאותה חנות להרוויח

Witchcrafts

New member
זה ממש עצוב, האמת.

חוץ מזה, תמיד אפשר לתחמן ולהבטיח פרס.
וכן, העניין של הספונסרים (סוג של, לפחות) די מובן, ועדיין...

למעלה