פרדי והמוות

Nectarrison

New member
פרדי והמוות

שאלה לי אליכם: חברה שלי טוענת שפרדי התנצל בפני המעריצים על זה שהוא היה הומו (אין לי מושג למה צריך להתנצל..) ועל זה שהוא לבש בגדי בנות. זה נכון?

Teo Toriatt

New member
לא

הוא אף פעם לא הודה בפומבי בהעדפות המיניות שלו וכמובן לא התנצל עליהן. להתנצל על בגדי נשים? מה פתאום - זה היה חלק מהGlam של אותה תקופה... הוא לא התנצל על זה מעולם. הוא כן התנצל במכתב האחרון על זה שהסתיר את המחלה ושאילץ את חבריו לשקר בקשר לזה.

הוא גם לא היה בטוח הומו

כנראה שאף אחד לא ידע לעולם מה היו באמת העדפות המיניות שלו, אולי חוץ מהאנשים הבאמת קרובים שהיו לצידו בחייו. זאת אחת החידות הלא פתורות - שאגב, אני לא חושב שזה אמור להיות ממש מעניין אותנו, לפחות לא בהקשר המוסיקלי.

the Champions

New member
סורי זה לא נכון

כנראה לא ראיתה את התוכניות שביוטיוב לגבי פרדי והלהקה. גם בראיין וגם רוגר וגם אנשים אחרים שהיו קרובים לפרדי מדברים בראיונות על פרדי כאדם שהיה הומו.וזה לא סוד או משהו. וגם היתה סידרה שלמה שקראו לה האהבות של פרדי שהבריטים עשו והביאו מאהבים שהיו לו בעבר לדבר. וכיום זה ברור לכולם שהוא היה הומו. וזה תורם המידע הזה כי בשנות ה70 הוא כתב הרבה שירים שהיה שם משמעות נסתרת מסר שהוא רצה להעביר, לי באופן אישי זה תרם להבנת הסיבה למה הוא כתב הרבה מהשירים שלו (שד"ע בוהימן רפסודי אחד מהם). וגם סביר להניח שעם הוא לא היה הומו אז הוא לא היה נדבק באיידס, שאז באותה תקופה זה התפשט בעיקר אצל ההומואים. ובעיתונאות החלו השמועות על זה שלפרדי יש איידס כבר באמצע שנות ה80 כי שניים מהמאהבים שהיו לו מתו מאיידס, אז כתבו שגם לו סביר להניח יש. וגם עם הוא לא היה הומו אז סביר להניח שגם הוא לא היה כותב כמה מהשירים המעולים שאנחנו אוהבים לשמוע.

Headlong

New member
../images/Emo45.gif

יש משהו מקומם בהתעסקות בלתי פוסקת בחיים האישיים של חברי הלהקה, אבל במקרה הזה זה רק ציון עובדה שגם לדעתי היא משמעותית בשביל להבין דברים שנמצאים מאחורי חלק השירים שכתב (כשהעקרי שבהם, לפחות מבחינתי, הוא Bohemian Rhapsody )

אני לא מסכים עם חלק גדול ממה שכתבת

אני לא מאמין לכל הבולשיט מאחורי הסרטים הרכילותיים והצהובים האלה. הרפש שיוצא מהם מקשה עלי להאמין ואפילו לצפות בהם. בכל מקרה, שום סרט ושום ראיון לא יוכל לקבוע במאת האחוזים מה הייתה באמת נטייתו של פרדי, למרות שזה לא משנה שום דבר - לא מבחינתי ואני מאמין שלא מבחינת חלק גדול מהמעריצים של הלהקה, אם לא כולם. ובקשר לשירים - אני ממש לא אוהב את הביטוי "משמעות נסתרת" - בעיני זו שטות גדולה. עם כל הכבוד, אני חושב שפרדי פשוט אהב לעשות מוסיקה, בלי משמעויות נסתרות. אבל בוודאי שלא אני וכמעט לא אף אחד אחר יוכל לדעת האם היו משמעויות נסתרות או שלא היו - דבר אחד בטוח, זה לא מוסיף ולא גורע מהגאוניות של פרדי ושיריו.

Headlong

New member
אבל היא לא התכוונה ל"משמעות נסתרת"-

היא פשוט התכוונה שלמילים שפרדי כתב הייתה משמעות, פרדי לא צירף מילים רנדומליות שהוא מצא במילון ללשורה שהרכיבה בית שהרכיב שיר: היה לו משהו לבטא כשהוא כתב את הדברים האלו, והדברים שהוא ביטא המון פעמים דברו על חיי האהבה שלו- בין אם ערבו גברים או נשים. בדבר אחד אבל אני מאד מסכימה איתך- התכניות הרכילותיות הצהובות האלו דוחות ומגעלות, ובעיקר התכנית על ה"אהבות של פרדי"- אחרי שראיתי את הקטע השני סגרתי את זה ולא ענין אותי השאר, זה היה פשוט דוחה ובקלות היה אפשר לראות, לפי האנשים שהתראיינו (אפחד מחברי הלהקה/המשפחה/מרי), שזה לא היה מבוסס.

the Champions

New member
^צודקת

התכוותי באמת שהוא כתב את השירים כדי לבטא את הדברים האלו. ולי בין היתר חשוב לדעת גם מה הסיבה שאומן יוצר את מה שהוא יוצר. כאילו באמת מעניין אותי לדעת מה השפיע על פרדי כתיבה של שיר כזה או אחר. מבחינתי זה הופך את זה להרבה יותר יפה! והתוכניות הצהובות האלה לדעתי לא כאלה נוראיות כמו שאתם עושים מהם. אני מסכימה שפרדי בטח לא היה הכי מרוצה...אבל הם לא היו נוראיות ואנשים שמאוד מתענינים אז למה לא? גם בכל תקופה רואים שפרדי היה במצב כזה או אחר ואז זה משפיע על סיגנון וכתיבת השירים שלו.

Headlong

New member
זה פשוט מחריד ודוחה,

ולא יכול להיות ברור יותר שזה נעשה למטרות רייטינג או כסף או אני לא יודעת מה. זה מטומטמם שהביאו איזה בחור שדיבר על כמה טוב/לאטוב פרדי במיטה ולטעון שהייתה לזה איזושהי מטרה בהבנת השירים או נעארף.. זו בס"הכ תכנית זולה שאת רב הדברים שנאמרו בה והספקתי לשמוע לא הייתי טורחת לזכור.

April777Lady

New member
יש כ"כ הרבה

שמועות ורכילויות על המאהבים של פרדי על חיי האהבה של פרדי...הומו לא הומו, התחתן עם ההיא התחתן עם ההוא... תאמינו לי, הכל באמת שטויות ולדעתי הכי טוב זה להתרכז במוזיקה שלו, זה לדעתי מה שהוא היה רוצה, במיוחד לאור שני האלבומים האחרונים שהוא שר עד הרגע האחרון. הוא היה אדם די סגור בעצמו ואני חושבת שהייתה לכך סיבה מאד הגיונית...

למעלה