פרדי או מקרטני?

the Champions

New member
פרדי או מקרטני?

במידה ופרדי היה חיי והוא היה בא לישראל לעשות הופעת סולו (בלי החברים מקווין), העם לדעתכם הוא היה מביא יותר קהל מפול מקרטני?

khammel

New member
בקצרה: לא

קריירת הסולו של פרדי היתה קצרה ובעיקרה לא מוצלחת (מסחרית). שמעת את Mr. Bad Guy? אהבת?
הוא היה מביא הרבה אנשים לראות אותו, כי הוא פרפורמר ענק, אבל יותר מאשר 40000...? גבולי.

the Champions

New member
נכון אבל...

הוא כן בטח היה מבצע כמה שירים של קווין כמו שמקרטני מבצע כמה של הביטלס. ועם הוא היה חיי אז אולי הוא היה עושה הרבה דברים מדהימים במוזיקה לבד... במידה והוא היה נשאר בחיים אני לא מאמינה שקווין היו עדיין. הם בטח היו מתפרקים איפשהו באמצע שנות ה90. אני באמת חושבת שפרדי לבד יכול להביא יותר קהל מQPR.

khammel

New member
../images/Emo12.gifרגע, רגע... איך היתה ההופעה בפריז????

לא יפה לחזור ולא לספר. אני דורשת חוויות ותמונות.

dvirtz

New member
כל האלבום כמובן

במיוחד Man Made Paradise ו-My Love Is Dangerous. לצערי הייתי בלי מצלמה בהופעה ובטיול מסביב בכלל (באשמת חברת התעופה, סיפור ארוך). בכל מקרה, יכולתי ככה להתרכז בלהנות מהופעה עצמה ולא לשחק עם הזום כל הזמן. היתה הופעה מעולה כמובן אבל היא עברה כל כך מהר...
רגע השיא לדעתי היה הביצוע של Bijou בקול האלוהי של פרדי. הם ערכו קליפ שמראה כאילו הוא באמת שר את המילים. גם הדואט שעשו פול ופרדי בסוף BR היה נחמד.

khammel

New member
יותר טוב בלי מצלמה ../images/Emo8.gif

מקווה שתבוא חשבון עם חברת התעופה. לדעתי קיבלתם את אחד הביצועים המוצלחים ביותר של ביז'ו בסיבוב ההופעות עד כה. פשוט יפהפה: http://www.youtube.com/watch?v=J1wxqpQ_9MM Mr. Bad Guy הוא אלבום... משעשע. נחמד לי לשמוע אותו פעם בכמה חודשים, אבל השירים מאד סתמיים בעיני. לא אומרת שאין שם רגעים נחמדים, אבל אני מעדיפה לשמוע את BTTL של בריאן או אפילו את Happiness של רוג'ר. אם כבר פרדי סולו -- אז ברצלונה. הרבה יותר מעניין ומהנה.

dvirtz

New member
קודם כל

מונסרט מסרה את העלבותה על זה שאמרת שברצלונה זה פרדי סולו. לדעתי, Mr. Bad Guy משקף את האישיות של פרדי בנאמנות. גם שירים פשוטים יחסית צריך לדעת לכתוב ומי אמר שתמיד צריך להיות מתוחכמים? זה גם מתקשר לשרשור על Queen בשנות השמונים. אני יכול להנות באותה מידה מ-Queen II ומ-The Works.

Rain must fall

New member
הוא לא היה מביא יותר אנשים מפול. ../images/Emo78.gif

לדעתי לפחות, פול יותר מוכר מפרדי.. אולי כי הוא חי ופרדי לא. אבל לא נראה לי, הקריירת סולו של פרדי לא כוללת הרבה שירים.

Hikary

New member
יש הבדל בין השניים..

פול מפורסם בזכות הביטלס וקווין מפורסמים בזכות פרדי. שניהם אמנים אדירים! אם אנשים היו מכירים יותר שירים של קווין-פרדי היה מביא יותר,אבל זה לא ככה. אז פול מנצח בקטע הזה..

primus solus

New member
לא מבין את השאלה

בכל מקרה יש מגבלה של 40,000 מקומות כמו שפול "מילא" אותם בקלות, כך גם פרדי היה ממלא בקלות, זה בדיוק אותו דבר

khammel

New member
המגבלה היא יותר קרוב ל-60000

ופול מקרטני לא "מילא" בקלות כמו שחשבו. כמה ימים לפני ההופעה מכרו רק 40000 ואחרי הבלאגן עם ערוץ 10 הצליחו במאמצים כבירים למכור עוד כמה אלפים.

khammel

New member
פול היה מוכר את כל הכרטיסים, לא משנה המגבלה

הבעיה היתה עם ההפקה בארץ. אם היו מחירים קצת יותר שפויים, היו נמכרים הרבה יותר כרטיסים וגם היה משדר בטלוויזיה. כולם היו יוצאים שמחים. אגב, אני לחלוטין לא בטוחה שנמכרו 50000 בסופו של דבר.

dar dahan

Member
לדעתי אם פרדי היה חי אז...

Queen היו עדיין קיימים כלהקה (לדעתי, כן...) ואז יש מצב שפרדי והקווין היו מגיעים לפה, ואז היו מגיעים הרבה יותר אנשים לראות את קווין מאשר את פול מקרטני (זאת דעתי), אבל אם פרדי היה חי, והיה בא לבדו רק עם נגנים (כמו שפול מקרטני עושה) אז אני מעריך שפרדי לא היה מצליח להגיע לחצי מכמות הקהל שפול יכל להביא, למרות הקריירה המופלאה של פרדי כסולן להקת Queen.... בכל אופן גם פרדי וגם פול שווים מבחינתי מהבחינה האומנותית, כאשר יש לפרדי עדיפות בגלל שאני אוהב יותר את המוזיקה שעשתה Queen.

למעלה