פרדייז הוטל

BarOlga

New member
פרדייז הוטל

אוקיי אני יודעת שאני קצת באיחור אבל אתם יודעים איפה יש תמונות של פרדייז?

lnofar

New member
מי ש..

מי שעשה באתר את הדירוג של כל המשמתתפים צריך תרופות בצורה דחופה... דייב מקום 2????????????????? וזאק מקום אחרון(מהבנים)???????????????????????????????? מי המטומטם??????????????????????????? התאכזבתי קשות!!!!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיאפ...תמיד אמרתי

שהאמריקאים הם עם
אבל...איך הם נתנו לקיט' דירוג 9 במראה לאלכס נתנו 7 ולדייב 7...
או איך נתנו לשרלה 10 ולטרה רק 9
כל הדירוג הזה דבילי לגמרי...

yes REAL

New member
כל אחד וטעמו. אני הייתי מדרג את זאק

עוד יותר נמוך מאחרון אם אפשר.

lnofar

New member
אני לא מאמינה

הנתונים שם היו מראה וכנות ועוד משהו שאי לא זוכרת אני מצטערת אולי זאק התנהג ממש לא יפה בזמן שהותו במלון אבל תעשה לי טובה בקטגוריה של כנות לתת לשרלה 7 נק'??????????? ולדייב 7????????? מה נסגר???? ומראה לתת לדייב יותר??????? בגלל זה כולם טוענים שהפיינל פור היה מכוון זה לא הגיוני מי שכתב שהעם האמריקאי קצת
ממש צדק!

yes REAL

New member
את שוכחת ש"הכנות" שלו כללה גם את

זה שהוא לא סיפר לאיימי על כל הנישקוים והמזמוזים עם האחרות וזה שהוא כן זמם נגד "חבריו" - בו, סקוט וכו'.

lnofar

New member
נכון

אבל הוא ואיימי וטוני(!!!! שלא זממה נגד אף אחד!!!!) היוא בהחלט הרבה הרבה יותר נאמן וכנים משרלה טרה דייב וקית' ואם אתה טוען שלא אז אני ואתה לא ראינו את אותה הסדרה!

meohevet4ever

New member
שאלה של זמן

מתי תהיה העונה השנייה של פרדיז? ואתם תשדרו אותה?

guyboy19

New member
בארצות הבית זה ב-1 למרץ!

אנשיםםםםםםםםםםםםםם תנחשו מה?? עוד שבוע ב26.2 אני נוסא לארה"ב וחוזר ב6.3... מזה אומר?? אני הולך לראות את הפרק הראשון של פרדייס!! יששששששששששששששששששששש יווו אני מתרגש:):) איזה מדהים זה בטח יהיה.. אני ממש מחכה...:) שאני יחזור אני יביא לכם ספויילר מהפרק הראשון;)

caro

New member
2 שאלות

איך נרע את זה לפניו? והאם יש איזשהו סיכוי שיהיה שידור חוזר של העונה הראשונה?

למעלה