פרדוקס?

thorondor

New member
פרדוקס?

בקו הזמן של חבורת לוחמי הזי, טראנקס בא מהעתיד והורג את פריזה-בוט ואת קינג קולד. אבל מה עם הזמן של טראנקס? שם אין איזשהו מיראי-טראנקס שיבוא ויכסח להם את הצורה. אבל בכל זאת כדוה"א קיים בזמן של טראנקס, למרות שהמטרה של פריזה וקינג קולד הייתה לפוצץ את כדוה"א די במהירות, אני לא חושב שהיה מספיק זמן בשביל גוקו לבוא ולהרוג אותם, אז למה הם לא הצליחו לעשות את זה בזמן של טראנקס? חור בעלילה?

Prophet

New member
התשובה

זה מאוד מבלבל, קזבובו יודע יותר טוב ממני להסביר את זה. תבין, זה לא שלכל עולם יש עתיד, והזמנים הם עולמות שונים לגמרי. הזמן שבו חי טראנקס הוא העתיד. לעולם של טראנקס אין עתיד, לכן לא יוכל לבוא פיוצ´ר של פיוצ´ר טראנקס ולהציל את זה. הזמנים אמורים להיות זהים, אבל טראנקס ובולמה שברו את התופעה בכך שהחזירו את טראנקס לעבר שלהם, מה שגרם לאי זהות בין שני העולמות.

thorondor

New member
את העובדה שלא יכול לבוא עוד טראנקס

מהעתיד אני יודע. השאלה שלי היא אי עדיין קיים כדוה"א בזמן שממנו בא מיראי טראנקס, אם כדוה"א בזמן הרגיל ניצל מידי פריזה-בוט וקינג קולד רק בעזרת טראנקס? הזמן הרגיל: פריזה בוט וקינג קולד מגיעים-----> בא מיראי טרנקס והורג אותם הזמן של מיראי טראנקס: פריזה בוט וקינג קולד מגיעים, ואין מי שיעצור אותם. אז מה מנע מהם להשמיד את כדוה"א בזמן של מיראי טראנקס?

proof

New member
טראנקס היה שם להציל אותו הרי טראנקס

בא מהעתיד והוא ידע שהם יבאו בגלל סיבה והסיבה היא ואני רק משער אבל זה נראה לי הגיוני שהם כבר הגעיו לכוכב שלו והוא ניצח אותם וכך הוא ידע לבוא בידיוק בזמן שהם יגיעו כדי להביס אותם שוב

thorondor

New member
לא ממש הבנתי מה אמרת

כדוה"א של טראנקס היה אמור להיהרס ע"י קינג קולד ופריזה בוט, כי בכדוה"א של הזמן שלו אין מישהו מספיק חזק בשביל לנצח אותם.

proof

New member
אהההה נכון אני התבלבלתי

גוקו הציל את הכוכב שלו כי כטראנקס שאל אותו :"איך בידיוק התכוונת להציל את כדו"א אם הייתי במרחק כל כך גדול?" ואז גוקו אמר הייתי משתמש באינסטנט טרנסמישן וכנראה שבזמן ההוא הוא באמת השתמש בזה....

Prophet

New member
הבנתי למה התכוונת !

החבורה ביקשה מכדורי הדרגון בול שטראנקס יחזור לזמן שלו ושהכל יהיה כמו שהיה שלוש שנים לפני שהאנדרוידים הגיעו... ואז כל מה שקרה בעולם של טראנקס חזר לקדמותו

ash 1

New member
אתה לא הבנתה

מה שהוא אומר זה שבקו הזמן הרגיל כדור הארץ ניצל בזכות זה שטראנקס חזר מהעתיד והרג את פריזה בוט כלומר שאם הוא לא היה חוזר כדור הארץ היה מושמד אבל אם זה נכון אז איך זה שבקו הזמן שלו כדור הארץ קיים? הרי בקו הזמן שלו לא בא שום טרנקס עתידי זה חור העלילה ניראה לי שזה מה שהוא התכוון להגיד

Prophet

New member
אהה התבלבלתי בין...

הזמנים, טוב הנה התשובה, כשפריזה בוט בא לעולם של טראנקס, כולם הרגו אותם ! כי אז האנדרוידים עוד לא היו והרגו את כולם, היה שם את ווג´יטה, פיקולו, ואפילו את גוקו ! גוקו וטראנקס בערך באותו כוחות אז זה לא בעיה לגוקו לנצח אותם ! תחשוב שגוקו היה אמור למות אחרי שטראנקס הגיע ! לכן הוא היה חי כשטראנקס הגיע ויכל לנצח את פריזה בוט בקלות !

king kazabubu

New member
הרשה לי להסביר...../images/Emo58.gif

תראה, כשטראנקס הורג את פריזה בוט וקינג קולד הוא פוגש את גוקו. והוא שואל אותו מה כדור הארץ היה עושה אם הוא(טראנקס) לא היה מגיע לעצור את פריזה. ואז גוקו אמר שהוא יכל היה להגיע לכדור הארץ עם האינסטנט טראנסמישן שלו כדי לעצור את פריזה אם הוא היה רוצה. אבל הוא הרגיש את טראנקס שם. כנראה שבעתיד של טראנקס גוקו באמת השתמש במהלך הזה כדי לעצור את פריזה.

thorondor

New member
אם היו מראים את הקרב הזה בקו הזמן

של טראנקס, זה יכול היה להביא לנו עוד 111 פרקים נהדרים של פריזה וגוקו מדברים אחד עם השני, מתחזקים מדי פעם, ואפילו נלחמים שתי שניות בכל פרק.

למעלה