פרדוקס בהשרדות

ForYourEyesOnly

New member
פרדוקס בהשרדות

כל מי שמודח מגיע לאי המתים שם הוא מתמודד נגד הבן אדם ששם (נועם), אבל חברי שבט "טעינו" לא יודעים על אי המתים וחושבים שכל מי שמודח אוטומטית מגיע לחבר השופטים. עכשיו מה יקרה אם אחד המודחים יגיע לאי המתים וינצח את נועם? הרי אז הוא לא יגיע לחבר השופטים מיד, והם לא יוכלו להביא את נועם לחבר השופטים במקום, כי הוא הודח מזמן ואם הוא יחזור אז הם יגלו על אי המתים! לכן זה אומר שאי אפשר שנועם יפסיד והוא יהיה חייב להגיע לגמר. הייתי חייב לציין את הפרט המעצבן הזה...

Cloud Strief

New member
מה הקשר?

אז נגיד מישהו ינצח את נועם אז כן הוא יהיה בחבר השופטים אז השורדים פתאום יראו את נועם הם לא יבינו לבדש יש אי מתים ובטח בינתים הוא ניצח את כולם ואסור להם לשאול את חבר השופטים שאלות הם פשוט יחיו עוד יותר באי ידיעה מה קורה אני לא מבין מה הבעיה בין זה לבין להבטיח שנועם תמיד ינצח

מה הקשר? אתה עיוור או משהו ?

יש פה ניגוד מה קשה להבין. רק דבר אחד אפשר להסיק מי זה שההפקה עוזרת לנועם לנצח בכל המשימות.

Cloud Strief

New member
רגע אז מה שאתה אומר זה

שמשמתחילים את חבר השופטים אז המתמודד ששרד הוא ישרוד עד סוף המשחק באותה מידה זה יכל ליהות מולי או אולי ויקה או אולי בכלל מישהו אחר שהיה מגיע מאותו רגע זה בעצם יכל ליהות כל אחד וההפקה הייתה עוזרת לו להגיע לגמר זה כל כך עלוב ורעוע מה שאתה אומר שזה מדהים אנשים ניהיו עיוורים עם המשפט ההפקה מתערבת יש שם נחש ההפקה מתערבת האריחים של דן נשברו יותר בקלות הביאו ליעל גרזן עם מגנט כדי שהיא תנצח הביאו לנועם חבל יותר קצר משקולת יותר קלה קח תמקרה שנועם מפסיד והוא מגיע למועצת השבט זהו נהרס העולם? מה יקרה שמזה הסקת שלא יתנו לו להפסיד

פרצלה

New member
ממש לא פרדוקס..קצת מחשבה

אם מישהו ינצח את נועם הוא ינצח. נועם ייסע לו הביתה לאי הדוברים שלו. ןואותו אחד שניצח אותו ידיע בערב למועצת השבט....אי המתים לא נימצא על הירח,יביאו אותו למועצת השבט ויחזירו אותו לאי והמתמודדים לא צריכים לדעת מכלום.

../images/Emo221.gifאבל זה רומס את כל הרעיון

של אי המתים. הקטע הוא להתמודד עם כל הקושי של להיות לבד על האי, עם כל 3 ימים יביאו את המנצח למועצת השבט והוא בטוח ידבר הרבה עם המושבעים לפני ואחרי המועצה, ויום אח"כ יביאו לו גם את המתמודד שהודח, אז חצי מהזמן הוא בסביבת אנשים ומחוץ לאי המתים. זה נוגד הכל. [וכן, אני בטוחה לגמרי שההפקה והצלמים והכל מדברים איתו, אבל בכלזאת
]

אני גם חושבת ככה

ציינתי את זה בעבר, זה לא הגיוני מה שהם עשו, לכן זה לא מותיר להם הרבה ברירות אלה שנועם ינצח בכל האתגרים.

פרצלה

New member
למה?

מה הבעיה שנועם יפסיד ויטוס הביתה? האדם שינצח אותו לא יוכל להגיע מאי המתים למועצת השבט ולחזור לאי המתים בלי שהמתמודדים ידעו מה קורה? מה הבעיה עם זה?

כי זה מתנגש זה בזה.

אדם שהגיע למושבעים הוא בן אדם שסיים את המשחק, נועם (או מי שישאר על אי המתים) לא סיים את המשחק. אז הוא גם יהיה במושבעים וגם על אי המתים? אולי זה נכון מה שאת אומרת, רק לי זה נשמע מבולגן נורא.

פרצלה

New member
כל הרעיון של אי המתים הוא בלאגן

ומיותר והאמת? גם לא הוגן. בן אדם כמו נועם שעל האי כל כך הרבה זמן,אוכל,נח,צובר כוחות,לא מתלכלך ולא רב עם אף אחד וחוזר למשחק.... ממש לא לעניין

מסויאס

New member
../images/Emo45.gif

וכבר הבנתי שעם מישהו ינצח את נועם יקפיצו אותו למועצת השבט בכל זאת זה מסריח. ומה שמוזר מאז שהחליטו שמי שמודח מגיע למועצת השבט נועם לא מפסיק לנצח ולפי הספויילרים לא יפסיק לנצח.

efratcn

New member
למה מוזר?

מועצת השבט מורכבת ממושבעים שהודחו לאחר האיחוד. מתחיל במושיק וזהו. אם נועם מפסיד הוא לא מושבע כי לא היה באיחוד. אני מניחה שההפקה תצטרך להתמודד עם זה (נו שויין, להביא את אותו מודח למועצת השבט. מה הבעיה?).

פו XD

New member
הוא דווקא צודק.

גם אם מישהו ינצח את נועם, לא הגיוני שיביאו אותו לחבר השופטים בגלל שזה הורס את המשחק. הרעיון באי המתים הוא לנסות לחזור למשחק.. בנאדם שינצח תהיה לו את האפשרות לחזור למשחק [אם הוא ינצח את כולם], ולכן הוא לא יוכל להיות גם בחבר השופטים. לא הגיוני שיביאו מישהו מאי המתים לחבר השופטים ואחר"כ הוא עוד יחזור למשחק, זה הורס את כל הקטע של חבר השופטים.. בקיצור, כנראה שאפחד לא ינצח את נועם יותר, אחרת זה יהיה נורא אידיוטי מה שילך שם.

למעלה