פרדון לאריק ברדון ?

arieltr

New member
פרדון לאריק ברדון ?

זמר האנימלס ביטל הופעתו בארץ שבוע הבא, זאת למרות הבטחותיו לחברי תיסלם.
הקטע של האיומים עוד לא פסק כנראה.

על סר פול האיומים לא עבדו

מעניין אם איימו על הזומביז, שהם מאותו דור של ברדון, ובאו כמו גדולים. והוא אפילו לא גר בבריטניה, מאז סוף שנות השישים.

oren29at

New member
אני לא מבין משהו

לכל סרטי הזומבים יש תבנית אחת: גדודי זומבים מסתובבים בעולם, וגיבור הסרט, הוא לבדו, אמור להילחם בהם ולהביס אותם.

בשביל מה? מה התועלת? יאללה, תן להם לנשוך אותך, תהפוך לזומבי בעצמך, ותעשו חיים. ככה גם יתקצר האורך של הסרטים האלה, ואולי גם יעשו פחות מהם.

Barmelai

New member
לא ראית את הסרטים הנכונים

(רמז: ג'ורג' א. רומרו) ולכן נפלה שגגה בידך, התבנית היא הפוכה: גדודי בני אדם בריאים מסתובבים בעולם וזומבי אחד, הוא לבדו, מנסה להלחם בהם ולהביס את כולם.
מערכה ראשונה: הזומבי השאפתן מפתח וירוס מתוחכם ומניפולטיבי על מנת להגיע לכמה שיותר בני אדם ולזלול את מוחותיהם לתאבון. הוירוס הפולשני הוא כל כך יעיל, שמרבית הנחשפים אליו מזדמבים לאלתר, ומתחילים לאכול ראשים מזדמנים בסביבתם הקרובה, שזה משפחה וידידים. סביבתם הקרובה אינה מחוסנת ועל כן מזדמבה בעצמה ויוצאת לחפש לעצמה קורבנות חדשים במקומות עבודה, פייס וטוויטר. עד מהרה אין אדם שלא מנסים לאכול לו את הראש.
מערכה שניה: המגפה מתפשטת ללא רחמים, קבוצה קטנה של ניצולים והפרות שלהם מתבצרים על הר גבוה, חותכים את הרכבל המוביל לפסגתו ומתכוננים לגרוע מכל. מליוני זומבים צובאים סביבם למרגלות ההר וטוענים בכף הבליסטראות שלהם כרובי ענק.
מערכה שלישית ואחרונה: הנצורים אוכלים את הפרות ומגיעים פה אחד למסקנה כי הלשון היא החלק הכי טוב. הפי אנד.

oren29at

New member
לא ראיתי סרטים בכלל

למעשה, בעשור האחרון, ראיתי מעט מאד סרטים, לא כל שכן טובים. לפני כמה ימים, למשל, הלכתי לסרט "האשליה" בקולנוע, וזאת יכולה להיות הזדמנות מצוינת לא להמליץ (כלומר- להמליץ לא) ללכת אליו.

גם לפני זה, כשעוד היה לי כוח וחשק, סרטי אימה למיניהם לא עשו לי את זה.

בכלל, הייתי שמח אם המותניים שלי היו צרים כמו האופקים שלי. לפעמים חוסר ההיכרות שלי עם כל מיני אבני יסוד או דרך תרבותיים הוא מביך ממש.

לגבי הוירוס שאליו התייחסת- אני שייך לקבוצה מצומצמת שלא ראתה את ההרצאה המדוברת. בדיוק אכלתי משהו. אבל תנוח דעתם של המרצה או של חסידיו- זה לא היה בשר, זה היה עוף, כך שאפשר לקבל אותי בשקט לשורותיהם (לפחות עד הארוחה הבאה).

בינתיים, שיר הבשר:

http://youtu.be/avX5VlU7MXM

noosh

New member
אתה צוחק, אבל

אחרי כמה טיולים פה עם החוויה של לבקש משהו בלי בשר ואז שיציעו לי עוף ואז לומר שאני צמחונית ושיציעו לי משהו שיש בו גם עוף וגם ירקות (כי זה צמח!) ואז לבקש משהו בלי חיות בכלל ושיציעו לי חזיר ואז להתייאש וללכת ללכת לקנות עוגיות ולגלות שיש בהן שומן בהמות - אז טוב, זה עדיין מצחיק, אבל גם מתסכל כי אין לי אוכל ):
והזכרת לי את זה.

Celluloid Hero

New member
מעניין. או שאין לי מצפון

או שאני סתם מת על בשר, כי על כל השאלות שלו בהרצאה עניתי כן..

כן, גם על השאלה - האם אין לך מצפון...

Barmelai

New member
אקדים ואומר שאני נגד קניבליזם

שיהיה ברור. אני מתנגד לכל הסטיה הזאת שאנשים אוכלים אנשים, תבוניים בכל אופן. עכשיו תגיד, נו? איפה האבל? או. הנה זה בא.

אבל - ואני פונה כאן לקניבל השכונתי שלנו ולכל רעיו לסטיה ברחבי העולם, אם אתם מוכרחים, קחו את היורופסקי הזה. אני מבטיח להסתכל לצד השני. תודה.

Celluloid Hero

New member
לא יודע..

אני בספק אם נמצא קניבל שיהיה מוכן לאכול אותו. טבעוני, יאק... חוץ מזה, תאונת רכיבה על סוסים מצערת, או מוות במהלך מלחמת שוורים הרבה יותר מתאימה לטיפוס הזה. אפשר להוסיף גם כמה אריות ונשרים לעסק, כדי להפטר מהראיות.

כמו כל הקנאים-מטעם-עצמם

גם הוא יתפס יום אחד, באינסטגרם של מישהו, כשהוא בולס פולקע.

noosh

New member
היי, יש טבעונים נחמדים!

וכאלה שלא מאמינים בדמגוגיה ולא מעירים לאנשים על האוכל שלהם ולא מתערבים לאף אחד בחייו, ואפילו כאלה שלא צפו מעולם בהרצאתו של יורופסקי ולא ימליצו עליה לאף אחד לעולם כי שטיפות מוח ודמגוגיה זו לא השיטה בעיניהם. Just sayin'.

Celluloid Hero

New member
היי, אין שום דבר רע בלהיות טבעוני

ואני גם מכיר אנשים טבעוניים נחמדים. למעשה, אח שלי טבעוני .(וזה לא בקטע של "My father is gay" סטייל סיינפלד, הוא באמת טבעוני). העניין הוא יותר השטיפת שכל הנוכחית ,והשלב הבא, שבו אנשים שהם לא בדיוק שפויים בדעתם הופכים ל vigilante (או vigenlante במקרה הזה..) נערצים , ובאמת שיכולנו לדבר בהקשר הזה על כל נושא שבעולם.

Barmelai

New member
לגמרי

החל במסעי הצלב בימי הביניים וכלה בפרחי סיינטולוגיה שמושכים בכנף בגדך ליד השעון של יפו. כן, גם אתה אמנון יצחק וגם אתם, סוחרי החלומות מהרבלייף, גורואי העצמה עצמית ומדיטצה צנטרפוגלית, שואבי מיץ חיטה מהרקטום, הילרים, נומרולוגים, מחשבי קיצין, מעוננים, מאריכי פינים וכל הפרומותאוסים שמחלקים את חיינו לשניים: מי שהיינו לפני הטרנספורמציה (סתם בני אדם) ומי שאנחנו אחריה (טרחנים בלתי נסבלים) - צאו לי מהוורידים.

האבינג סייד דאת, אנצל את ההזדמנות לשלוח איחולים לבביים למעני בעלי החיים באשר הם והציידים "בשביל הספורט": מי יתן ותחוו בדיוק אותו סבל שאתם גורמים לאחרים.

arieltr

New member
הוא דווקא בסדר גמור

בעיקרון הוא השמעון פרס של המערב התיכון. וזו מחמאה רק לשמעון פרס.
המטרה לא רעה בכלל, אפילו חיובית מהרבה בחינות. הבעיה המיידית איננה הגישה שלו אלא, כמו תמיד, העובדה שיש בני אדם כלולים בעיסקת החבילה שהוא מציע.
במציאות העולמית כיום, עירעור על כל אלפי השנים של ביות חיות אם תופס מסה קריטית, זה שינוי בלתי נתפס. עוד הירושימה, צ'רנוביל או צונאמי זה כסף קטן ועם אלה כולנו נצליח לשרוד על חשבון אלה שלא. אבל בלי ביות, ציויליזציות לא היו מסוגלת להתפתח לאורך ההיסטוריה, ואנחנו לא היינו קיימים. בטח שלא מול המחשב כמו כרגע.
ראבק היום זה כל כך באופנה לזיין ת'מוח על להציל ת'פלנטה ולעשות הכל 'ירוק' שזה די משעשע כל פעם שתעשיית הרכב משחררת עוד הייבריד, והכבישים רק מתמלאים בעוד ועוד מכוניות. אנשים עוד לא קלטו שגם אם יסללו עוד 800 נתיבים חדשים גם הם יהיו פקוקים תוך חצי שעה.

אבל הנקודה היותר מעניינת לטעמי, היא הזוית הרגשית שהוא מציע. הוא לא מתנגד להרג יצורים חיים. הוא מתנגד להרג חיים שעברו את השלב המיקרוסקופי וכעת מסוגלים להביע רגשות קרי להזיל דמעה, להרגיש כאב וכדומה. המקבילה היותר פופולרית של הנושא הזה הינה נושא ההפלות. איך מגדירים מתי עובר נחשב אדם ומתי לא.

Barmelai

New member
ומה אנחנו אמורים לעשות

כאשר יתברר מעל לכל ספק שצמחים מתקשרים זה עם זה יופי וגם הם מסוגלים להביע צער? את מי נאכל אז?

arieltr

New member
אהה...זו שאלה קלה

כל מי שיש ברשותו ולו אלבום אחד של וויקמן - איננו ראוי למאכל אדם. כל השאר, ובכן, זה זמנו של כל אחד להיתחרט שלא רכש אחד...

- וכדי להתיר ספק (1) אני אוכל בשר/חלב/ירקות/צמחיה/תמנונים/תרנגולות/זוחלים/ומה לא, ולפעמים הכל באותה הארוחה. הכל מלבד בני אדם. ופלסטיק.
- ספק (2) יש לי אפילו 2 אלבומים של וויקמן, למקרה שהזומבים כן יגיעו. וזה נראה לי יגן עלי גם אם בראד פיט יגיע.

Barmelai

New member
שמע, אם בראד פיט יגיע אלי

אני לא בטוח שדבר ראשון ארוץ לחפש מחסה מאחרי אלבום של ריק ווייקמן. דווקא יש מצב שאוותר לזמן מה על הנטיות ההטרוסקסואליות שלי ואזרום עם ההזדמנות. קשה להאמין שאנג'לינה טועה לגמרי.

למעלה