פרגניל והזרעה

zog00

New member
פרגניל והזרעה

אתמול בשעה 10:30 בבוקר הזרקתי פרגניל.(זקיקים בגודל 18,17,16) היום ב 12:00 בוצעה הזרעה. כמה שעות אחרי הפרגניל החלו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה, שלשולים וכאבים חזקים בגב התחתון.כמו כן הבטן קצת התנפחה לי. כל אתמול הכאבים היו נוראיים. היום הכאבים פחתו חוץ מהבטן שעוד קצת כואבת. ממה נובעים הכאבים? הרופא הציע לעשות עוד הזרעה מחר. האם כדאי או שמספיק להסתפק ביחסי מין בדרך הרגילה????????

הרופא אמר, אז

הרופא כנראה יודע מה הוא אומר - הכל כמובן אם את סומכת עליו. בלי שום קשר, יחסי מין זה נפלא. לפחות גם תיהנו. לא יודעת לגבי הכאבים, אבל גם בכמה מההזרעות שעשיתי כאבה לי (יותר נכון, התכווצה לי) הבטן. אגב, איך תעשו הזרעה מחר? ואיפה? מחיזקה לך אצבעות חזק חזק

zog00

New member
תודה

תודה על העידוד ! מחר נעשה את ההזרעה באסותא

נועם@בת

New member
זה ביוץ יקירתי

היה לך ביוץ של 3 זקיקים והפרגניל ניגן לך חזק בחצוצרות
. תקפידי לשתות בימים הקרובים ואל תקחי ללב את התגובות של הגוף. הזרעה נוספת לא יכולה להזיק ולפעמים יש בה תועלת. מחזיקה לך אצבעות
נועם

Big Mama 1

New member
מוסיפה רק ש... ../images/Emo4.gif

כאבי הבטן והגב וגם הנפיחות אכן יכולים להיות בעקבות הפרגניל. לגבי השלשולים אני בספק, יכול להיות שזה מהלחץ או שחטפת איזה וירוס קצר. תתייעצי עם הרופא, בכל מקרה הייתי מייעצת לך לא להסתפק בהזרעה אחת, אם אין בעית זרע תוכלו "להמיר" את ההזרעה השנייה בדרך הטבעית
, אבל אם יש בעית זרע, עדיף השבחה והזרעה. מקווה שעזרתי. סוף שבוע רגוע.....

למעלה