פרגולה

בינושקה

New member
פרגולה

כמה שאלות: 1. מאיזה חומר כדאי לחפות את הפרגולה מעל הקורות עץ - במבוקים או שיזף? 2. האם כדאי שהקורות עץ יהיו שקועות קצת בתוך הקורה המרכזית הוא מונחים עליה? 3. אשמח לקבל המלצה על איש פרגולות טוב ולא יקר באיזור השרון תודה

פיטנגו4

New member
תשובות

אם יש היתר לפרגולה, אז כל התכנון נמצא שם. בכל מקרה, חיפוי מלא או כמעט מלא שנותן הצללה מלאה או כמעט מלאה אסור ולא חוקי(!!) , גם לא בחומר שקוף וגם לא בקנים כלשהם. סרגלי עץ מאותו חומר של הפרגולה הכי מומלץ. הזוית שלהם יחסית לשמש חשובה. כל שאר החומרים חזרן/שזף/ערבה/וכו' הם זולים יותר אבל גם זמניים, והבחירה ביניהם תלויה במחיר. כולם יראו רע ויתפרקו אחרי תקופה. (גם אם בחנות יאמרו לך אחרת). חיבורים בשגמים יותר יפים וחזקים מחיבורים בברגים (גם בשגמים עושים ברגים) אבל יותר עבודה, כלומר יותר כסף. תכנון הפרגולה הוא חלק בלתי נפרד מתכנון הגינה. אפשרי למתכנן הגינה שלכם להיות מעורב בכך. (לא גנן מבצע, אלא מתכנן מקצועי).

binabeetz

New member
חיפוי פרגולה

אני עובד המון עם במבוק מושחל, חומר מצוין - עמיד מאוד ונותן צל יפה. הוא מכיע בעוביים שונים וברוחבים של 1, 1.5 ן 2 מטר, המקור הכי טוב זה עץ ועצה, שם תוכל גם לברר על קבלן עץ ( אני מהצפון) אם תרצה לבצע את זה לבד אתה מוזמן לשלוח אלי תמונות ואני אנחה אותך חנן - בינה בעץ

אלניילם

New member
המלצה .

בד"כ לא נוהגים להמליץ בפורום הזה על בעלי מקצוע שלא במסר , אבל הפעם אחרוג . יש בחור אחד , מיודפת שפשוט יודע את העבודה ... קוראים לו מיכאל רינג והוא עבד באתר שלנו ( www.ringwood.co.il ) .

cargopal

New member
נסי פרופילים מ-WPC. תערובת של עץ ופולימר.

מוצר יפה , מגוון צבעים וללא תחזוקה כלל.

cargopal

New member
פולימר זה פלסטיק.

בגלל שהתערובת עשויה מ65% עץ המוצר נראה מאד "עצי". לגבי עלויות יש מספר חברות שעוסקות בפרופילים כאלה. חברה אחת שיש לה מגוון פרופילים הינה בול-דק. יש להם באתר המון סוגי פרופילים רק צריך לבדוק אם הכל במלאי. האתר-www.bull-deck.com .

למעלה