פראצ'ט בארוץ anime

Jade888

New member
פראצ'ט בארוץ anime

היום ראיתי קטע קטן בארוץ anime שבו פראצ'ט מדבר על תפקיד האשה במנגה היפנית... לא ידעתי שהוא גם אוהב מנגה כמוני!

Greebo

New member
מנגה אכן שולט...

אבל damn בהתחלה אמרו שהערוץ לא שווה כל כך... ועכשיו יש להוט את אקסטרה.... ותמיד היה להם את ביפ... ארררררג אני שונא את זה... זה המילכוד 22 של הקאוץ' פוטטווס ><

Jade888

New member
הוא אמר..

הוא דיבר על כך שהאשה לרוב מוצגת כפעילה ולא פסיבית... "אפשר לראות שכאשר הגבר יוצא למלחמה לדוגמה, אשה לא יושבת בבית אלה יוצאת אחריו..."

ויימס

New member
והוא בטח מזדהה,

קונינה, הרנה, בלה בלה בלה, אתם יודעים למה אני מתכוונת. מגניב!

The Mad Hatter

New member
כמה נחמד,

עכשיו נדבר על הצגת האישה בספריו של טרי פראצ'ט? :) כי אצלו תמיד יוצא שהגברים מדוכאים על-ידי הנשים, והן בדרך-כלל בעלות דמות תקיפה הרבה יותר מזו של הגברים. תמיד מצאתי את זה נחמד, אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב שלמר פראצ'ט יש, כנראה, טראומה כלשהי. יכול להיות? מעולם לא אהבתי מנגה/אנימה/מה שזה לא יהיה. לא שראיתי יותר מידי, אבל ממה שראיתי, הדיאלוגים היו די טיפשיים ומעצבן אותי סגנון הציור הזהה. (אבל את "הנסיכה מונונוקי" אהבתי, למרות שאני כבר לא זוכרת בכלל את עלילת הסרט.)

Greebo

New member
vhd sucks...

vhd : bl שולט... לראשון פשוט....לא היה את זה...

Jade888

New member
נו אליו התכונתי..

הראשון בכלל לא נחשב לסרט בעיניי... יש לך icq?

ויימס

New member
כן, הבחנתי בזה באמת.

זה משהו שאופייני לסופרים בריטיים. אני בטוחה שאשתו מחזיקה אותו בכלוב. אישית זה לא מוצא חן בעיניי, את יודעת? אף אחד לא צריך להיות מדוכא על ידי אף אחד, כולם צריכים להיות חופשיים ושמחים בשדות המרעה! !Give me liberty or give me... some other option (סיילם) וכן, הנסיכה מונונוקי אחלה סרט! אפילו בכיתי בסוף!

למעלה