פראיירים לא מתים

SCaToPHaG

New member
יפה

אולי הגראד הכחול ברקע לא ממש מאותו עולם, אבל בגדול זה אחלה.

מתלהב

New member
באמת אחלה (ואני רק מקווה שאת זוכה

לקצת פרסום מכל האידיאולוגיה הזאת חבל ש-ynet לא יודעים איך לטפל באיור הזה. שווה להעיר להם להבא. הם גם יכולים להקצות לזה גודל אחר, כמו שעושים בכתבות אחרות) הפריע לי קצת הטיפול בחלק המנותק, לא לגמרי ברור מה איתו - עד כמה הוא מאחור, עד כמה הוא רחוק. הדבר הראשון שחיפשתי לגביו היתה איזה תנועה, נפילה, משהו. בהמשך מבינים יותר.

הפרסום היחידי הוא השם שלי בפונט

גודל 8 בערך... ואולי עוד שורה עם שמי במנוע חיפוש של גוגל. אבל למען האמת, מכל העבודה התובענית והמשמימה שאני שוחה בה במסגרת הפרנסה, יש כמה פיקים בשבוע וזה (איור לכתבה למשל) אחד מהם. אפשר היה לקחת את הקונספט הלאה ולהשקיע בו יותר (כמו מרואיין ממול) ולסדר את מה שאתה מכנה החלק המנותק שאני מסכימה איתך שזה לא לגמרי מטופל, לולא היה מדובר בעבודה כ"כ קטנת מימדים שממילא מתעוותת בקימפרוס ב-ynet ויש לי גם ככה שעה שעתיים להכות בוואקום מהרגע שבן-טוב היקר משתף אותי ברעיון ששיזף את מוחו בשעות הקטנטנות של הלילה... אני אגב שלחתי להם את הגודל הרצוי במשקל סביר בהחלט ובאיכות גבולית, אך הם מעדיפים לסרס את התמונה למשקל אבסורדי. חבל. לפחות לא טעו לי באיות השם (נדיר! - אני לרוב מאוייתת כצבי או דדי או דני).

mm130

New member
איך הגעת לעבודה שם?

איך מגיעים לעבודה בכלל? הוצאות לאור, עיתונים, וכו....?

כמו כל עבודה

מתחילים מאיפשהו, מתפתחים, מקבלים הכרה כלשהי דרך מאתר מעוצב, פרסום והמלצות מלקוחות מרוצים, יוצרים קשרים, שומרים על קשרים(!) מחלקים CD עם העבודות במקומות המתאימים (אני אישית לא טרחתי) ושולחים בחגים ecards לכל דיחפין (בזה אני אלופה). שיהיה בהצלחה!

viduel5

New member
הערה קטנה ../images/Emo9.gif

נדמה לי שהכתיב התקני הוא "דיכפין".

למעלה