פראדייז-היכן

פראדייז-היכן

אתר בשם פראדייז באילת הוזכר מספר פעמים בפורום מישהוא מוכן לציין במה מדובר האם ידוע גם בשמות אחרים ,מיקום . היתכן כי יש אתר באילת שטרם הכרתי תודה -איציק

גרזנית

New member
פארדייז - מיקום ../images/Emo26.gif

פארדייז כעיקרון מתאר את כל האיזור שממזרח לסטיל פארדייז צפון זה מאחורי הסטיל וצפון מזרחה, יש לשים לב לניווט מדויק על מנת לא לצאת במרינה תור ים לעומת פארדייז דרום המתאר את האזור הדרום מזרחי לסטיל שפע אלמוגים, פחות דגים אך איזור יפהפה לאחרונה צללתי באזור צלילה בזמן שקיעה מה שנתן למקום אווירה סוריאליסטית מה. את מיקום האמפי בפרדייז יסבירו בבקשה המעמיקים שבחבורה

lizard

New member
האתר נמצא

10 - 15 מטר מזרחה לסטיל סופה. עומק ממוצע של 27-30 מטר. מחלקים אותו לפרדייז צפון - גבול קצאא. פרדייז דרום - גבול היתוש. מרבד אלמוגים גדול ויחסית שמור אך בלי דגה יוצאת דופן במיוחד.

תודה

תודה מכיר את האתר אבל לא את השם. האם מישהוא מכיר באיזור זה קניון עמוק(יתכן מול זיהום ים) שמעתי שמועות על המקום אבל אף פעם לא גיליתי משהוא הדומה לקניון .

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אכן כי כן

ישנו קניון די עמוק (מגיע לעומקים של עד 46 מטרים עפ"י זכרוני) המתחיל בערך מול זיהום ים, ממשיך באופן כללי דרומה ועוקף את היתוש ממזרחו. מעוניין להדגיש שהאתר אכן עמוק מאד ומתאים לצלילה טכנית בלבד עם חישובי צריכת אויר מדוקדקים. צללתי שם לפני כשנתיים והאתר כונה ע"י זה שלקח אותנו לשם "המרזבה", איני יודע אם זה אכן שמו או כינוי אד הוק לצורך הצלילה ההיא. ו ב ב ח י " נ

אל102

New member
ליזרד, תגיד יכול להיות שאתה זה.....

עם אני יודע מי אתה אז כניראה שאתה יודע מי אני..... הובכן אני המדריך צלילה ששינה את חייך.... תגיד, ממתי נעשתה כזה מומחה גדול???? ממש תענוג לשמוע וליראות, כולי מלא גאווה..... תבוא לבקר קצת יותר.... בי מוצ´צ´ו

למעלה