פראג

OCDGUY23

New member
פראג

אני אהיה בסוף יוני עד תחילת יולי בפראג ומעוניין לקבל מידע ממשהו שכבר היה שם לגבי מקומות בילוי, מועדונים, פאבים, בתי קפה של גייז ... כמו כן מבחינת תחבורה לערים אירופאיולת אחרות גדולות לגבי מחירים והתמצאות...נא לכתוב למייל תודה רבה רבה ויום מקסים -אני- [email protected]

yanivran

New member
ממש מורכב

הייתי פעמיים בפראג, שם הצעתי לבן זוגי הצעת נישואין. אין מקום יותר רומנטי מפראג לפי דעתי, פשוט אחד המקומות הכי יפים שקיימים. אבל הייתי שם לפני 3 שנים. בפעם הראשונה שהייתי הכל היה יחסית זול והכל נראה כמו שנות ה-80, אנשים היו עם שפמים כאלו ולבושים בבגדים מוזרים והמוזיקה ברדיו הייתה של שנות ה-80. חצי שנה אח"כ בלבד, הגעתי עם הבן זוג שלי והפלא ופלא, הגיעו שנות ה90 המאוחרות. פתאום הייתה הרבה יותר פתיחות, היה גם פחות זול (אם כי עדיין יחסית זול למקומות אחרים בארופה). ואני מתאר לעצמי שאחרי כל כך הרבה זמן, זה כבר שונה לגמרי. אבל לא חסר מידע באתרים.. פשוט תחפש.

ciccio

New member
עוד בארופה הוא היה ציני

לפני שלושה שבועות עדיין להיטי שנות ה80 הפציצו בכל פינה, רוקסט שם להיט ענק! אגב, לאחר ההצפה הגדולה לפני שנתיים השתנו קצת מקומות, כל מיני פאבים ומועדונים עברו למקומות אחרים, שעות עד שמצאנו באר בשם FRIENDS שהיה בסוף לא משהו. העיר (אחרי מילאנו) עדיין זולה להצחיק למרות יופיה המאמם והקיטשי להחריד. מקומות להומואים: Valentino - בר/דיסקוטק די מלא בסופי שבוע. bar 21 - באר נחמד וסולידי alcatraz- מועדון סקס מיוזע ומלוכלך (במובן הסאכּסי) babylon - סאונה, אומרים פופולרית הבחורים נחמדים אם כי לא הטעם שלי, לא כאלו יפיופים כמו שהכינו אותי, וגם ככה יפיופים זה לא הכיוון שלי.

eig

New member
תודי תודי תודי

תודי שהיה לך שפם בשנות ה 70 !!!

למעלה