פראג

פראג

הייי רציתי לקבל קצת פרטים מבעלי ניסיון בהופעות בחו"ל... האם כדאי לקנות חבילה שלמה (והאם יש כזאת בכלל...),או שכדאי מלון טיסה וכרטיס להופעה בנפרד ראיתי מכל מיני הודעות קודמות פה על מחירי כרטיסים שונים ומכירות שנפתחות סמוך למועד ההופעה.. מתי ואיך כדאי לקנות כרטיסים?כמובן שאני רוצה כרטיסי עמידה כמה שיותר קרוב אשמח אם מישהו ייתן לי קצת טיפים תודה:)

Plum fairy

New member
פראג

הנסיון של הופעות בחו"ל לדעתי פחות רלוונטי, כל מקרה לגופו. לגבי פראג, יש חבילה של טיסה - מלון - הופעה, מארגנת את זה חברת On Tour בשיתוף מועדון המעריצים הישראלי. לדעתי מחיר החבילה סביר, אבל היא מ א ו ד ארוכה מבחינת ימים,5 לילות בפראג זה לדעתי ה מ ו ן, אפשר למצות את העיר בשלושה, גג ארבעה ימים, בעיקר שההופעה היא בינואר ויהיה קור אימים.. אני באופן אישי קניתי כרטיס להופעה בנפרד, והזמנו טיסות בזמן שנוח לנו ומלון שאנחנו מכירים ואוהבים. כל זה כמובן לשיקול דעתך..

נצל"ש.... התחלנו לארוז עכשיו.. לקראת לונדון..

איזה כיף... בראש אני כבר מזמן שם. לא אכפת לי לעמוד שם בקור ובכפור ולחטוף צינון כל עוד אראה אותם על הבמה קרוב
יו...אני מתרגשת כמו בת 12

piegirl1

New member
איזה כיף לכם! תבלו!

אל תארזי יותר מדי, שיהיה מקום לכל הקניות.. אל תשכחי לצלם ולעדכן אותנו אחרי איך היה. אני בטוחה שהופעות של הלהקה "בבית" יהיו מצויינות. עוד חודש ואני אהיה זו שכותבת הודעה כזאת.. אני מתרגשת בשבילך !

למעלה