פק"לים

Wing Chan

New member
פק"לים

טוב יש לי איזה כמה שאלות על זה ואם מישהו יוכל לענות זה יהיה טוב. 1. קודם כול מה הרשי תיבות של פק"ל? (סליחה על הצעירות יתר, מי שלא שואל לא יודע חח) 2. שנית איך מחליטים מי מקבל פק"ל מסוים ומי לא? המפקד דורש הפגנת תכונות כלשהן או מה? 3. מתי מחליטים על זה? לקראת סוף הטירונות או לפני המסע כומתה או איך זה הולך... (מתגייס להנדסה קרבית) תודה חברים

Amazing18

New member
../images/Emo6.gif

התכוונת ל"הקפצה" נכון? :]] חמודי מודי. הנדסה קרבית רולז. יש לי מדבקה שלהם על הקלסר של ספרות מכיתה י'..... אבל אז נפקחו עיניי ונפלתי לרגלייהם של בעלי הכומתות האדומות. מצטערת. אי לכך ובהתאם לזאת, אשמח לארח אותך כל שבת שניה!
וחמודי נראה לי הסתבכת.. פק"ל בכלליות זה איזהשהו משו שחוזר על עצמו. יכול להיות משכורת פעם בחודש, או בייביסיטר מידי יום שני או וואטאוור. עם הצבא הפכו את זה לקודת קבע לחייל, אך אנשים משתמשים במושג הזה בלי שומקשר.. הפק"ל שאליו אתה מתכוון הוא עניין חזוי כלשהו שכשהמפקד יגיד לך סתם נגיד רד לפקל ככה וככה, אתה תדע שעכשיו אוי ואבוי באסה לי אני יורד ל50. הבנת? המפקד יכול לתת לך מתי שבא לו [כמובן שאם תהיה ילד רע..] ולא הבנתי את שאלה 3
אני רק מקווה שהצלחתי להבין אותך ולא עשיתי מעצמי צחוק כרגע

SensaiToro

New member
חח אז זהו, שעשית ממך קצת צחוק...

הפק"ל שהוא מדבר עליו זה פק"ל אישי שיש ללוחם בצוות. יש נגביסט, מאגיסט, מטוליסט וכו'... ועומר.. אני לא סגור על זה כי חבר שלי בזמן הטירונות קיבל פק"ל לאו, וחבר שלי מהנח"ל רצה נגב ואין לי מושג מה קורה עם זה אם לא יענו לך אני אברר בשבילך

Amazing18

New member
צחוק חלקי!

פקל פירושו הוא משו קבוע וחזוי נכון? אז אוקי יש נגיד כמה סוגי פקלים, ואחד מהם הוא כל הריצות, כפיפות בטן וכאלה לא? נו דיי :< - מנסה קצת לצאת חכמה.. בערך.. נראה לי..-

הנדסה קרבית ../images/Emo99.gif

החיל המועדף עלי. כל הפיצוצים והצעצועים האלו... הלוואי והייתי גבר :) בכל מקרה, פקל זה פקודת קבע לחייל, והפקלים שאתה מדבר עליהם זה קשר, טרמוקן, אלונקה, מטול רימונים, קלע וכו' וכו'? את הפקלים האלו מחלקים בשלב הטירונות, כל אחד לפי מה שמתאים לו.

לא ידעתי שהוא פופולרי,

פשוט יש לי חולשה לפיצוצים עצבניים, ולכלים עוד יותר עצבניים. כל אחד ומה שעושה לו את זה

מי צריך משחק מקדים?!

חסרות לו אצבעות והוא יכול להוריד לי ת'בית!! אין דבר יותר מחרמן מזה... טוב טוב קצת נסחפנו

atypique

New member
אולי אצלכם

בשאר הצבא הנורמלי (והכנראה לא אנאלפביתי) - זה תרמוקן. THERMO CAN...

למעלה