פקקים...

פקקים...

ראיתי בקבוק של יין היום עם פקק שונה...הפקק לא היה שעם אלא בראש הפקק הייתה שעווה הופקק עצמו היה פלסטיק (נראה לי). זה משהו חדש? למה עושים את זה? יותר זול? שומר יותר טוב על היין? אשמח לקבל תשובה!
אמיתי.

אורית12

New member
תשובה לפקקים

טוב יש לי תשובה בשבילך. קודם כל הפקק בזה עשוי מסיליקון והוא בעצם התחליף לשעם, הוא יותר זול ומשתמשים בו ליינות זולים. השעווה נמצאת שם לאטימה - אבל ידוע שזה בולשיט אחד גדול משום שיין צריך "לנשום" ואטימה מלאה לא טובה בשבילו. אגב ישנם פקקי שעם עם אטימת שעווה. יאללה בי תהנה מהיין ניר

saslove

New member
לא יותר זול והרבה יותר אמין

הפקקים הסינתטיים כובשים להם מקום בעולם בזכות איכותם והדרך בה הם שומרים על היין. הם לא יותר זולים מפקקי השעם (כמובן יש פקקים שונים במחירים שונים.) אצלנו ביקב התחלנו להשתמש בפקקי Supremecorq כבר לפני שנה ומאז לא היה מקרה אחד של יין שהתקלקל בגלל פקק פגום. הם תמיד שלמים ונשלפים בקלות. איכותם מאפשרת להשתמש בהם גם ליינות טובים ולא רק ליינות זולים. ככל שירבו המחלות בשעם תראו יותר ויותר יקבים שעוברים לשימוש בתחליפים.

pXL

New member
פקקים סבבה

אני אמנם לא יינן אולם כברמן אני יכול לציין שהפקקים האלו הרבה יותר נוחים לחליצה (לא מתפוררים) ובאמת לא מעלים עובש. מעבר לזה הם סתם חמודים :) בקיצור חזרתי על מה ש-saslove אמר...

למעלה