פקקים על 531?

Snirki

New member
פקקים על 531?

שלום אני מתעניין באפשרות לעבור לגור בדרום כפ"ס ממש סמוך ליציאה ל-531, היות שאני עובד בקריית אריה בפ"ת ומחפש מקום שהגישה ממנו לעבודה תהיה נוחה. האם כביש 531 מאיזור כפר סבא עד לצומת נווה נאנן בבוקר פקוק? יש למישהו/י הערכה כמה זמן לוקח להגיע מתחילת הכביש בדרום כפ"ס עד למחלף ירקון בבוקר ממוצע? תודה רבה!

ron249

New member
כפר סבא והוד השרון ערים עם נגישות זוועתית

תעבור לאם המושבות או נוה גן, הרבה יותר נגיש.

אם המושבות

מכונית א' יוצאת מאילת למרכז פתח תקווה. מכונית ב' יוצאת מאם המושבות למרכז פתח תקווה. באותה שעה. מכונית א' תגיע קודם... אם המושבות זאת אחת השכונות הכי פקוקות בפ"ת! לפני שנתיים הייתי נוסעת את רעננה- פ"ת כל יום. ממורשה זה היה סיוט, אבל מגהה היה ממש מהיר. אני לא יודעת איך זה קיום. שווה לך אולי לעשות את הנסיעה הזאת איזה יום כדי לבדוק.

ron249

New member
אבל הוא לא צריך למרכז פ"ת, הוא צריך

לקרית אריה, מאם המושבות לקרית אריה זה 5 דקות נסיעה, אחרי סיום דרך אם המושבות בכלל פחות. מאם המושבות לרמת החייל פחות מחצי שעה, אחרי הגשר פחות. מאם המושבות להרצליה ורעננה פחות מחצי שעה. אם המושבות אחת השכונות עם הנגישות הכי טובה בארץ לת"א , הרצליה ואזורי התעשיה בפ"ת, בטח אחרי השלמת דרך אם המושבות והגשר מעל גהה, אין בכלל מה להשוות את הנגישות שלה לנגישות האיומה של כפר סבא, הדרך מכפר סבא עד למורשה היא סיוט.

גוגל מציע 2 חלופות לדרך שביקשת

חלופה א, (מסומנת במפה בתכלת) - 531 לכביש 40, דרך מחלף התקווה. פקקים (מנסיוני) - לקראת הצמת בין כביש 40 וכביש 402 (נוה נאמן) - בשבע בבוקר הפקקים "לא נורא", בשמונה - "זוועה". בהמשך לכוון מחלף ירקונים - למזלנו זה קטע קצר (פקוק מאד, גם בשבע בבוקר). בהמשך - ממחלף התקווה דרך בית הקברות לאזור התעשיה - בשבע בבוקר "לא נורא", בשמונה "רע". זמן נסיעה - בשבע בבוקר פחות מחצי שעה, בשמונה - בערך שעה+. -------------------------------- חלופה ב, (מסומנת במפה בורוד) - דרך כביש 4 וצמת גהה. פקקים (פחות נסיון) - יציאה מכפר סבא לכביש 4 - בשבע בבוקר "רע", בשמונה "זוועה". לכוון מחלף מורשה - בשבע בבוקר "סביר", בשמונה "תקוע". גהה לציר ארלוזורוב עד הפניה שמאלה - שבע בבוקר "רע", שמונה "לך ברגל". זמן נסיעה - בשבע בבוקר קצת יותר מחצי שעה, בשמונה - שעה+. ----------------------------------- חלופה ג' (לא מופיעה בגוגל) - סע ברכבת. בשעות הבוקר יש רכבת כל 20 דקות והיא לא עמוסה. זמן נסיעה ברכבת - כ-20 דקות, זמן החלקה על רולר (דומה לזמן רכיבה על אופניים) מתחנת הרכבת בק.אריה ועד האזור - פחות מעשר דקות, יש שבילי אופניים סבירים. סה"כ זמן - 40 דקות בשעות הבוקר (כולל הגעה לתחנת הרכבת של כ"ס\הוד השרון, המתנה לרכבת, והגעה מהרכבת לעבודה).

למעלה