פקעין

totony

New member
פקעין

לפני 4 ימים הייתי בטיול שנתי. ביום השני של הטיול עשינו מן עליה לרגל לכפר פקעין. אחד האיחודים של הכפר הוא ששם גרים בהרמוניה מסויימת דרוזים, מוסלמים, נוצרים ויהודים. הרוב בכפר, כפי שהבנתי הם דורזים. מעניין שבאותו כפר גרות שתי משפחות יהודיות שמעולם לא עזבו את מקום מגוריהן לאחר חורבן בית שני. אצל המשפחות האלה נשתמרו מזמורים מיוחדים לליל הסדר ששנשכחו בגלות. כשטיילתי בכפר לשניה היה נדמה לי שראיתי דגל פלסטיני, אבל כשהתקרבתי שמתי לב שזהו דגל קרוע של גרמניה. היו קירות שהיו עליהן כתובות בעיברית כגון "אני דרוזי גאה" ו-"דרוזי"(היו יותר כתובות בעיברית מאשר בערבית), וגם גליתי שלמרות שהדרוזים נאמנים לארץ מושבם ומשרתים בצבא שלנו, יש להם דגל: פס לבן, פס כחול, פס צהוב, פס אדום ומשולש ירוק בצד. בנוסף הייתי עם הכיתה שלי בחנות דרוזית נחמדה שקוראים לה "הפיתות של עפיפה", והפתיע אותי שבחנות היה לוח גדול עם כל סימלי צה"ל וגם תמונות של כל הרמתכ"לים בעשרים השנה האחרונות, לפחות. הטיול השאיר בי רושם עמוק, וכך גם הטיול בצפת שנערך באותו היום.

Moledet972

New member
כפר נחמד.

הדרוזים הם הכי ימנים ותומכי טרנספר בארץ. אחרי המתנחלים, אצלם יש את אחוז תומכי מולדת הגבוה בארץ. גם אם תבקר בכפר כמא, תראה כתובות בעיקר בעברית וברוסית, שכן זהו כפר צ´רקסי, והם עוד יותר "ישראלים"

EverMan

New member
אילו סרטים ?!

"ארה"ב תומכת בטרנספר" "בן גוריון תמך טרנספר" "אמא שלי תומכת טרנספר" טרנספר בחלומות שלך , לא במציאות ! לא ניתן לדרך השנאה שלך להצליח.

Moledet972

New member
לא ניתן לדרך "האהבה" של מפלגתך

להצליח, ולהביא לנו את ערפאת לגליל. אתה מתנחל כובש לא פחות מתושב מחולה או סוסיא. בן גוריון תמך, וכך גם ברל כצנלסון, בכתביו.

EverMan

New member
המפלגה שלי מעולם לא דרגה בשום

"אהבה". אבל אתה כנראה בהחלט חי בחלום ולא במציאות. חלום בו חיי אדם הם דבר לא רלוונטי וכל מה שאתה רוצה עושים... אתה דמגוג לא פחות מביבי , כבר הסברתי לך מאות פעמים מה ההבדל בין שטחי 48 לשטחי 67 ואתה ממשיך לשחק אותה מטומטם כאילו שאינך מבין ! הטיעון שלך נהרס ! הטיעון שלך כבר לא קיים ! הרסתי אותו כבר , הסברתי לך למה , תפסיק לשחק מטומטמם וכל פעם להביא אותו מחדש ! בן גוריון תמך בשני מדינות לשני עמים ! ~שלום~ כמו שרובנו קוראים לזה. ז"א שכל אחד יגור בשטח שלו. לא שום טרנספר. כנ"ל ברל כצנלסון. רק שאתה ברוב טמטומך , לא מבין את ההבדל בין שני מדינות - ישראלית ופלשתינאית , צד מול צד , למול להעיף אותם לכל הרוחות לירדן ולאירופה ! זה לא דומה ולו בקירוב ! שלא לדבר על זה שאתה מוכן להשתמש בכוח רב מאוד נגד אוכלוסיה אזרחית ! פאשיסט דמגוג.

Moledet972

New member
הטיעון שלך לא עובד

הטיעון שלך מדבר על כך שבגלל שלא גירשנו את הערבים במלחמת ששת הימים, אנחנו צריכים לתת להם מדינה.

EverMan

New member
זה רק מראה כמה אתה מבין

בכלל ממה שאני מדבר. לא , הטיעון שלי מדבר על כך שבגלל שלא נתנו להם זכויות והתעללנו בהם במשך 35 שנה מגיע להם לצאת. להבדל מהערבים בגליל/נגב/שפלה וכל מקום אחר , שקיבלו זכויות שוות , ולכן אין להם זכות לדרוש משהו נוסף מישראל.

SAtAnic Soul

New member
אוף, אולי תשתוק כבר?! איזה בנאדם

מעיק! האנשים כאן מנסים לדבר על כמה שהדרוזים הם בורג חשוב במנגנון ההידברות היהודי-ערבי, מנסים להבהיר שהדרוזים הם אזרחים מדרגה לא פחות חשובה מאף אחד, מנסים להעביר מסר של שוויון כלפי הדרוזים, מציגים עובדות טהורות המראות שאחרי המתנחלים, התמיכה במולדת הכי גדולה היא בקרב הדרוזים, ורק אתה חייב להידחף ולהרוס: "כן כן שמענו על הסרטים שלך כבר"... מי דיבר על טרנספר? מי דיבר על חילופי אוכלוסין? דיברנו על הדרוזים והתאקלמותם בחברה הישראלית, דיברנו על תמיכתם במולדת, ואתה בא, נדחף, ופשוט חייב להרוס ולריב. ענבר ענבר, נמאסת כבר!

EverMan

New member
אליאור , אין לך איזה ערבי להכות ?

מה אתה עושה פה ? סרגיי ברוב כבודו במקום להציג אותם כאנשים טובים , הציג אותם כאנשי מולדת , שזה דבר שאם היו מייחסים לי הייתי מקיא. זאת לא עובדה ולא נעליים.

CANDY MAN

New member
מה הקטע שלך "אם איזה ערבי להכות"

נכון שהוא לא מדבר הכי בנימוס אבל חלאס להסתלבט פה על אנשים בגלל הדעות שלהם גם אם הם דעות של שנאה... כמו שאתה חושב שהדעות של מולדת. תחשוב שכל פעם מישהו היה כותב לך "ענבר, אין לך איזה ערבי למצוץ לו" או משהו בסגנון... תרגע כבר ותשלוט בעצמך!

EverMan

New member
חחחחח , אהבתי את הציטוט של

מה שיגידו לי .. זה לא הסתלבטות על מי שהדעות שלו אינם תואמות לשלי , זה הסתלטבות על אדם שחזר לפורום אחרי חודשים שלא היה פה וכל מה שהוא מצא לנכון להגיד זה : "ענבר - נמאס ממך יא ##*#*#@ תעזוב את הפורום". אדם כזה - יכול לקפוץ לי. הוא לא יקבל ממני יחס שווה ובטח שלא לכבוד. אני לא מדבר בחוסר כבוד לאנשים אחרים , אבל הוא עובר את הגבול. ומה לעשות - הדעות של מולדת זה שנאה , want it or not. זה כמו שתגיד שהמפלגה הנאצית לא שנאה אנשים , היא אהבה מאוד את הגרמנים ! היא פשוטה שנאה את השכבות החלשות ... ואת היהודים ... וכו´ וכו´...

SAtAnic Soul

New member
אף אחד לא שאל את דעתך.

אתה תמיד מתלונן שמדברים בשמך, אולי תפסיק אתה לדבר בשם אותם ערבים תומכי מולדת? (ויש הרבה, מה לעשות) כל העקיצות האלה שלך רק מראות על הרמה הירודה שלך ועל חוסר הסובלנות שלך לדיעות אחרות. בדיוק כמו שקנדי מן אמר- "אין לך איזה ערבי למצוץ לו?" במה שאמרת, רמזת שאנשי מולדת הם לא אנשים טובים... מממ...מי כאן נוטף השנאה מבינינו? פאשיסט כובש ומתנחל. להפסיק את הכיבוש- לפנות את כרמיאל!

EverMan

New member
להפסיק את הניסויים בבעלי החיים

להחזיר קופים לכלובם. אני לא מדבר בשם , אני מדבר בשם כל אותו ציבור שרואה את השנאה מבחוץ ומרגיש את זה לקראת פיצוץ. מה עוד - שאין כמעט ערפאים תומכי מולדת. אני רק רמזתי שאמרתי שהם לא אנשים טובים ? צר לי ... הם לא אנשים טובים ! יותר טוב ? אני חושב שהם פאשיסטים שונאי אדם שכל מה שחשוב להם זה התחת של עצמם. אני לא שונא אותם , אני שונא את הדעות שלהם. אני חושב שדעות כאלה צריכות להיכחד מהעולם. פאשיסט כובש ומתנחל .. כן .. שמענו כבר את הטיעונים הטיפשיים שלך לכל אחד מהכללות האלה ... לך תפתח ספר היסטוריה ותבין כבר - גזען.

iKilledKenny

New member
אם אתה אומר דברים כאלה

אז אין לך זכות להגיד לאנשים אחרים לא לקרוא לאנשי גוש שלום: בוגדים, שונאי עמם!

EverMan

New member
ועוד איך יש לי זכות

כי לא תוקף אותם בגלל שהם רוצים את השטח , אני תוקף אותם כי הם עוברים על החוק וגורמים לאנשים למות ! וזה היה רק בשביל להחזיר לפאקץ הזה בשפתו , נמאס לי מההשמצות שלו. זה לא היה במטרה לדיון מעשי , אלא רק בשביל להרעם , אלו לא הדעות שלי הלכה למעשה. זה היה יותר בשביל להחזיר לו בכפו.

למעלה