פקס סרבר בSBS

yonigold

New member
פקס סרבר בSBS

שלום, ברצוני לרכוש למשרד שרת SBS 2003. רשום במאפיינים שהשרת מגיע עם SHARED FAX SERVICES. ברצוני לדעת האם אני מבין נכון: אני מחבר את השרת דרך מודם אנלוגי לקו טלפון ואז כל המשתמשים יכולים לשלוח פקסים? יש גם שרת EXCHANGE, האם אפשר שמשתמש יעבוד על מסמך כלשהו (נניח WORD) ואז ירצה לשלוח לאיש קשר את המסמך בפקס באופן אוטומטי, כלומר יפתח לו חלון לבחירת איש קשר מהרשימה? איזה תוכנה היא זו המאפשרת לבחור מתוך וורד איש קשר אליו ישלח פקס? תודה.

achokler

New member
הפקס נראה כמו מדפסת רשת

שמדפיסים לתוכה מסמכים ואז בוחרים את מספר הפקס. בנוסף הפקס גם יודע לקבל פקסים לשמור אותם כתמונה ולהעביר אותם לתיבת ברירת מחדל. טיפ, רכוש מודם חיצוני לשרת , מודמים הם רכיבים רגישים ויכולים להתקלקל מהרבה סיבות, אין סיבה שזה ישבית לך את השרת.

yonigold

New member
תודה, אבל...

נניח ואני מעוניין שבכל שליחת פקס לא נצטרך לרשום את פרטי איש הקשר ומספרו אלא לבחור מתוך רשימת אנשי הקשר. האם אפשרי שבעת הדפסה ל"מדפסת" הפקס ניתן יהיה לבחור מתוך אנשי הקשר? כיצד זה מתבצע? תודה.

achokler

New member
כן נפתח חלון

בו בוחרים מתוך רשימת הקשר שבאוטלוק להם יש פקס אם כל היתרונות של רשימות בתוך ה exchange

מול

New member
תגדיר זול

תגדיר מה אתה רוצה שהמערכת תעשה : רק תקבל פקסים ? רק תשלח פקסים? תעשה גם וגם אבל במינון נמוך ? תעביר את כל תעבורת הפקסים של כל הארגון ? מערכת חינם אבל מחשב נוסף ולינוקס עליו נחשב זול ? באופן כללי מניסיוני מערכת GFI faxmaker היא פתרון פשוט ,אמין,ויחסית זול .

aeonf

New member
תשובות:

זול: מחיר של 3 ספרות ב$. למטרות שליחה בלבד. מינון של קו אחד (שיהיה לו תור אם יש עומס). עדיף להמנע מלינוקס! וחשוב מאד שיהיה לו אמולציית מדפסת - אני רוצה להמנע בעוד אפליקציה יעודית.

מול

New member
אז faxmaker מתאים לך

במחיר של 3 ספרות $ אתה מקבל עד 4 קווים ו10 משתמשים . חסרון - אמולציית מדפסת ב 98 לא תומכת בעברית ( ב 2000/XP/2003 אין בעיה ). גילוי נאות: אני עובד בחברה שמשווקת את חברת GFI .

aeonf

New member
אם היו לי 10 משתמשים

הייתי משתמש בSBS ואז זה היה בחינם.... יש לי 120 משתמשים

shaharc7

New member
האם אפשרות זו קיימת בתחנות 98 ?

יש לי שרת SBS 2003 ואני בקרוב מוציא זאת לפועל. השאלה שלי-האם תחנות של 98 יוכלו גם להשתמש באפשרות זו ?

achokler

New member
יש לי sbs 2000

וגם עמדות עם 98 ואפילו 95 עובדות ללא שום בעיה.

shaharc7

New member
לינק שיסביר לי צעד אחר צעד כיצד...

להוציא לפועל פקס סרבר באמצעות SBS2003 תודה

למעלה