פקידת סעד החמודה

פקידת סעד החמודה

קיבלה מכות רצח ..חחחחח חבל שהיא לא מתה חחחחחח איזה קטע חח ולא ממני

הסיפור

היא רצתה לאשפז בכפייה באיזה מוסד פסיכיאטרי איזה נערה . ונתנו לה מכות. אימא שלה ויכול להיות גם הנערה .אני לא בטוחה. אמרו שהיא קיבלה מכות רציניות . מסכנה....חי חי חי

sitvaniyot

New member
אני מבינה את שמחתך, וכדאי לדעת

עובד ציבור שמקבל מכות מלקוח שלו, סימן שזה גם הגיע לו. ואני מדברת לא רק על עובדות סוציאליות אלא כל עובד ציבור כולל רופאים ואחיות. בקיצור, כל מי שיש לו מגע עם קהל. "צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים"!!

לעלות על דרך המלך, בבקשה

איננו יכולים להרשות לעצמנו לתמוך או לשמוח לאיד בהכאת כל אדם, לא כל שכן, איש ציבור. יש להילחם במקרים אלה בדרך המלך, קרי, באמצעים חוקיים ומשפטיים בעיקר. הכאה היא דרך סוטה שמעבר להיותה עבריינית היא עלולה להסב נזק לנערה ולאימה - הן עלולות למצוא את עצמן בחקירת משטרה או במצבים יותר גרועים מאלה. לצערי, לאחרונה, במסגרת הפעילות החברתית שלי, יצא לי להכיר את העולם הזה, של אשפוזים מרצון ואשפוזים בכפיה. זה איום ונורא - אם בענייני משמורת ומזונות בעלי הדין הם חסרי אונים, קל וחומר בעניינים פסיכיאטרים שה"חולה" ומשפחתו לגמרי נטולי כוח להיאבק. באמת תהיתי בשבועות האחרונים - מי האדם שיכול להוציא סיפורים קשים החוצה, לציבור, לדעת הקהל, לעולם. זה קשה מנשוא.

אני גם נגד אלימות אבל..

כשעו"ד התקשר אליי על הבוקר ואני עוד ישנתי ואמר לי שהיא קיבלה מכות. שאלה הראשונה שלי הייתה מתוך זה שאני עוד ישנתי "אני מקווה שמכות חזקות?" אפשר להבין איזה סבל היא גרמה לי שככה הגבתי

כן, מבינה

אני לגמרי מבינה אותך ומאין זה בא, (כעת אני מבינה שמדובר באותה פקידת סעד המטפלת בעניינך) אלא שלכל הפחות צריך לעשות אבחנה בין התחושה האישית פנימה לבין מה שאנו מציגים כלפי חוץ, ובעניינים שעלולים להשפיע על הזולת. בודאי כשמדובר ברגשות קשים. חוצמזה מה שלומך? איך החיים?

sitvaniyot

New member
מצטערת מיכל, לא הבנת אותי

לא היה בדברי שום שמחה לאיד למרות שהיו יכולים להתפרש כך. אני פנסיונרית עובדת ציבור ממקום שיש בו אלימות כלפי העובדים, כך שהנושא ידוע לי ממקור ראשון. ובכל זאת, העובדה היא שיש עובדים שמקבלים מכות ויש עובדים ובהם גם ותיקים ואיש לא ירים עליהם יד. ההסבר? צריך לדעת איך להתנהג עם הקהל. ומי שלא יודע, או שהשתן עולה לו לראש, שיחטוף.

בסדר, הבנתי את הרעיון הכללי

ובכל זאת קשה לי עם זה, בייחוד מעל דפי האינטרנט. אסור שעובד ציבור יחטוף (מכות) - מה גם שמהלכים אחרים ולגיטימיים יכולים להכאיב פי כמה.

אני בסדר גמור

עושה לבן שלי אבחון בסתר אצל פסיכולוג שלי חוזרת איתו לבית המשפט הרגיל ולא למחוזי ככה עו"ד המליץ לי (בגלל הכסף) ביום שני אני מתחילה עבודה חדשה בהבטחת איכות במפעל מזון אחר בו ישלמו לי יותר עזבתי את העבודה השנייה בלילות .. מאושרת עד הגג !!! כנראה שגם זוגיות חדשה .... ככה הכל טוב . שנה חדשה והכל נראה לי יסתדר.. תודה מיכל .. את מקסימה

שמחה בשבילך

אני מתפללת שתקבלי את הבן חזרה ומהר. האם הסיכויים בבית המשפט הרגיל נראים טובים היום? אל תרפי מהמאמצים להחזיר את הבן הביתה, אני מקווה שהזוגיות החדשה תתן לך עוד כוח והרבה חום ואהבה.

numberjacks33

New member
ביתי כלואה בנרדים בערד ללא זכויות בת 9 ילדתי

ביתי כלואה 11 חודש בפנימית נרדים(7חודשיםבערד) על שסיפרה על קיום יחסי מין בין קטינים בפנימיה מאז מנותקת מהאם כעונש אין ביקורים אין יציאות לבית 11 חודש מנותקת מאביה ואמא ו3 אחיה עברה 4 פנימיות הוצאה באשמת שווא מוחזקת בניגוד לרצונה על ידי פקידות סעד אכזריות בזמן שאביה היה פצוע אחרי תאונת עבודה קשה בשקר ומרמה של עוו"ס שיתן לה עזרה הוצאה ביתי בגלל שנמאס לה חקירות בביה"ס ביקשה ללכת לביה"ס אחר במקום עזרה הוצאה לפנימיות מתחננת לחזור הביתה הועברה 4 פנימיות וכלואה בניגוד לרצונה לפנימית כלא נרדים בערד מוחזקת ללא זכויות אין ביקורים אין יציאות שיחת טלפון אחת בחודש . קיראו את הספר ילדים רחוקים של יעקב איליה ומסך השתיקה על ילדי פנימיות , מאחת שגדלה בפנימיה המדינה היא לא אבא ואמא לילדה שלי . לאפרוחית שלי כלואה ללא זכויות שנה מנותקת מאמא מאבא ו3 אחיה . אוהבת אותך . נא להפיץ את סיפורי תודה . אמא

numberjacks33

New member
ילדתי כלואה בנרדים בערד

הכנסנו עורך דין חדש לתמונה בינתים מנהל הפנימיה מתעלם מפניותנו לפגישה עם הבת היינו אמורים להיפגש מחר אך כששמע שהפגישה עם עורך דין במיוחד אחרי 7 חודשים שלא נתן לי להיפגש עם הילדה ופעם אחרונה שהייתי עם אימי ואחד מילדי נאלצתי לבלות 3 שעות במשטרת ערד ולעבור חקירה לא נעימה רק בגלל שביקשתי לבקר את ביתי . המנהל אמר שיש תנאים לפגישה ולכן כדי שיהיה עמי עורך דין ולא לבד , תודה מקווה לטוב . פגישה תיקבע אחרי חנוכה . לפחות קיבלתי תשובה מהמנהל אחרי 7 חודשים בלי ביקורים עם ביתי . תודה

numberjacks33

New member
ילדתי כלואה בנרדים בערד

השופטות לא קבעו דיון מקווה שאחרי החג תענה לבקשתי מקווה לטוב .

צריך לפשט את העניינים

אינני מדברת על ביקורים. תכל'ס, הליך משפטי להחזרת הילדה הביתה - זאת כוונתי. מגישים תביעה לבית המשפט לבחון את הנסיבות ואת ההצדקה להוצאתה של הילדה מהבית. מבקשים בדיקה היכן טובת הילדה: בפנימיה או בבית אצל ההורים. הדברים אינם מסובכים מבחינה אינטלקטואלית. דוחפים את הדיון מהר מהר בבית המשפט כשמלחיצים את כל המערכת שהילדה במצוקה, מגישים בקשות דחופות לבית המשפט למועד מוקדם. אם השופט/ת אטומים משהו, משתדלים לקבל תשובות שליליות מהשופטת ושייעשה לכם ולילדה כמה שיותר עוול - ומנצלים שעת כושר לעלות לערעור למעלה, כי למעלה הדיונים יותר שפויים. צריך לנצל שעת כושר שבו נעשה עוול קשה ועל זה לערער לערכאה מעל. כך תנהגו, עד שתגיעו למעלה. הכי למעלה, עד בית משפט עליון ועד בג"ץ. אינני מבינה היכן זה נתקע, ואינני מבינה כיצד זה 7 חודשים לא ראית את בתך. בלי קשר לדיון להחזרת הילדה הביתה ולבדיקה היכן טובת הילדה, אפשר להגיש בקשה דחופה לבית המשפט לקבל ביקורים סדירים אצל הילדה. אני במקומך הייתי פונה לגורמים בינלאומיים שיפעילו לחץ על מוסדות במדינה. גורמים בינלאומיים, ככל שיד הדימיון מגעת. המקרה הזה הזוי לגמרי. מטורף. אני אנסה באיזשהוא מקום לעזור לך.

numberjacks33

New member
ילדתי חטופת רווחה כלואה בנרדים בערד

אשמח אם תוכלי למצוא כתובות פקסים אימלים של זכויות בין לאומיות של ילדים השופטות פשוט לא עונות הגשתי בקשות חוזרות ונשנות אין תשובות מבתי המשפט מחוזי ושלום כרגע ידוע לי שגם החופשה של הילדה לאחותי לא מתבצעת על ידי מנהל הפנימיה שקריו על מפגש והצבת תנאיו למפגש לא בוצעו וכך לא היה מפגש שלחתי לו מכתב וענה במהיורות שמע שיש עורך דין נבהל ואמר שצריך לבדוק פתאום לא רוצה מפגש בפנימיה מתמהמה עם הביקור שהציע ואמר האם את רוצה להיפגש עם הילדה או עם העורך דין ,ברור שאחרי פעמים שלא ניפגשתי עם ביתי פעם אחת נקבה פגישה ובוטלה ברגע האחרון ופעם שהגעתי לבקש לראות את ביתי נלקחתי לחקירת משטרה בערד ל3 שעות ואף אוימתי שאם אגיע אעצר וכך 7 חודשים לא ראיתי את ביתי ואני חוששת למצבה עלות העורך דין גבוהה מכרתי את התכשיטים שלי הוצאתי את כל חסכונותי עלות 30 אלף אני מגייסת כספים מהורי והשאר בתשלומים רק כדי להציל את ביתי אני גם מקליטה את שיחותיו של המנהל של יטען שאני לא רוצה לבקר את ביתי ,אני צריכה עזרה בכתיבת מכתבים לארגונים בחו"ל וכתובות עם תעזרי לי בכתובות אני אחפש מישו שיכתוב מכתב ואשלח . תודה אמא .

תהיי חזקה ותמשיכי להיאבק

לגבי העזרה, בסדר. עדיין לא הבנתי מה עורך הדין שלך עשה עד כה? אני מבינה נכון שאת בבית המשפט המחוזי? מה זה אין תשובה, הם לא בבית? אני הייתי מציעה לך להתרכז בהליכים להחזרתה הביתה ופחות במאמצים לקיים ביקורים. המאבק קשה מאוד ואת צריכה לרכז כל טיפת אנרגיה בדבר החשוב ביותר, ההליך להחזרתה הביתה (הביקורים לא יחזירו אותה הביתה). לקחת עורך דין מהסיוע המשפטי? מה עשיתם עד היום מבחינת הליך משפטי? מה ביקשתם מבית המשפט, אני צריכה תורה סדורה של המהלכים עד כה.

numberjacks33

New member
ילדתי כלואה בנרדים בערד 11 ימים לא בבית .

העורך דין של הסיוע המשפטי לא בדק ולא ישב איתנו והחליט בניגוד לדעתנו והפסקנו . לקחנו עורכת דין פרטית אך התברר שאין לה ניסיון וגם איתה הפסקנו היינו עם העמותה למען ילדיינו והבנו הרבה דברים והכרנו הרבה אנשים עם סיפורים די דומים לשלנו התברר על עורכי דין ומאבחנים ושופטים שעושים הכל יחד נגד המשפחה ,ועוד מקרה נורא של מאבחן שמקבל כסף ומאבחן רק לפי הרווחה ואף ידוע בשוחד סירבנו ללכת לאיבחון והשופטת נשארה תקועה ואין תשובות לבקשתנו . כשהבנתי שאין לעמותה התחלתי לחפש עורכי דין וכדי לחפש תותח בנושא גם הכסף הוא ענין משמעותי פתחתי חסכונות הלוואות מכרתי תכשיטים ונעזרתי בהורי הכל כדי להחזיר את ביתי ולהילחם על מלחמת חיי ,אני הוצאתי לפנימיה על ידי משרד החינוך לא היתי נותנת לביתי לעולם על אף קשייה לצאת מהבית ,ולא ידעתי שנזקקות שחתם עליה העורך דין בניגוד לרצוני הוא שאעבור מסע יסורים כזה , אך כנראה שלכל דבר יש סיבה ולמען הורים ואנשים אחרים אני מפרסמת את סיפורי באתר של לירון יש מספר דברים לעשות וכמעט כל יום אני פועלת להחזרת ביתי ,בית המשפט המחוזי מחזיר אותנו לשופטת הנוער והשופטת נוער פשוט לא מתייחסת אלינו אנו כעלה נידף ברוח אבא אמא 3 אחים סבתות סבא ו6 משפחות ביקשו את לירון אך כולם אילמים חירשים ועוורים ואני מתרכזת בחזרתה לבית תוך שיקול דעת כי כל סטיה קטנה יכולה להוציא את כל ילדי ואף אוימתי באישפוז אם אלחם על הילדה למרות שאין לי שום עבר פסיכיאטרי . יש בלגן גדול סביב העמותה של יעקב בן יששכר כדי להעלימו ואין מלחמה ללא עורך דין אז אחרי 3 חודשי חיפוש ופגישות אצל עורכי דין פגשתי עורכת דין שהחזירה מאות ילדים ואף החזירה לבחורה את ילדיה ממוסדות ואומנה מלחמה קשה חיפוש מתיש מהדיון בספטמבר לא נקבע דיון , העורך דין קרא את התיק התרשם לטובה והסביר לי מה כדי לעשות ,אחרי חנוכה אני אשלם לו ונתחיל לעבוד להחזרתה . אני יודעת שביתי היום עברה לחנוכה לאחותי באשדוד או דימונה ואסור לאחותי לדבר או לתת ללירון לדבר אך נודע לי מאימי שלירון בכתה וביקשה לא ללכת למשפחות זרות , אני לא יודעת מה עבר עליה רק מחכה שתחזור צפי של חודש חודשים . מקווה לטוב , עצם זה שמנהל הפנימיה סירב לפגישה בגלל שאני מביאה עורך דין מראה שהכי כדי לפגוש את מנהל הפנימיה עם העורך דין ולא לבד . לילה טוב ותודה .

למעלה