פקחים....בעד מי הם?

a r t h e m i s

New member
פקחים....בעד מי הם?

בשישי בבוקר לקחתי את הג'יפ (עגלת תאומים) ויצאתי להליכה. ככה זה כשזה הזמן היחיד שנשאר לעשות כושר. אחרי שעה שלמה של צעדה ברחובות העיר, החלטתי לחצות במגדל לכיוון אחוזה. נתקלתי שם ברכב שחנה על המדרכה כנראה כל הלילה. התופעה הכריחה אותי לרדת לכביש עם העגלה, משום שלא היה מקום לעבור על המדרכה! זה ממש הרגיז אותי כי ילדים בדרך לבי"ס ייאלצו לעשות את אותו הדבר~ זה מסכן אותי, את התאומים שלי ואת ילדי העיר בדרכם להשכיל. אז צילמתי. 3 דקות אח"כ- השעה בדיוק 07:25 בבוקר ובמורד הרחוב, אני נתקלת בפקח שעושה את דרכו על וספה בדיוק לכיוון המפגע. אני עוצרת אותו, מראה לו את הרכב במעלה הרחוב שחוסם את המדרכה, מציינת בפניו שזה ליד תחנת אוטובוס _ובוודאי ירדו שם תלמידים עוד חצי שעה....והפקח מהנהן- מסכם איתי שהוא רואה את הרכב וממריא לשם. ואז~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;הוא חולף על פני הרכב החונה על המדרכה וממשיך הלאה! לא האמנתי! לא נתן לו דו"ח, לא עצר לרשום פרטים- כלום! פשוט המשיך על הוספה ונעלם במעלה העלייה........ אותי זה מרתיח!!!!!!!

ומדוע לא עשית ברור...?! אולי הוא היה בדרך

לאירוע אחר ותוך כדי יידע את המוקד לטפל בנגע...? מה שמרתיח אותי, הוא דוקא הגי'פ שחנה על המדרכה בחוסר רגישות סביבתית... אילו הייתי אני, הייתי רושמת את מספר הרכב ומעבירה למוקד... והייתי מצלמת את הרכב בסלולארי ומעבירה לאתר שלנו ואפילו לעיתונות... מהלך של למען יראו וייראו... המשך יומקסים!

a r t h e m i s

New member
???? לא קראת את ההודעה????

צרפתי את התמונה של הרכב + מספרו.. ולעשות בירור לאחר האירוע? את יודעת מה זה להעביר יום שלם עם תאומים בני 8 חודשים? אני בקושי נושמת. הכי קרוב לבירור שיכולתי זה הבוקר- כשהעליתי את התמונה וכתבתי את ההודעה. בתמונה מופיע בבירור מספר הרכב- אין שום סיבה שלא יקבל דוח. אבל הפקח יותר מעצבן אותי. הוא ראה, ווידא איתי שזה הרכב וברח משם. גועל נפש. כולי תקוה שמישהו במוקד או בעירייה יראה את ההודעה הזו.

יודעת כן יודעת...גם לי יש תאומות...

תאומים זו ברכה... ויש לי ארבעה שיהיו בריאים...(- אחרי התאומות עשינו עוד ילד... ילדים זה שמחה...) אגב, בתקופת העגלה הכפולה... - שרירי הידיים שלי היו חזקים מאוד... כדאי לך גם לברר גם עם המוקד... - אנסה לברר עם משטרת רעננה איך נוהגים עם עבריינים שכאלה ואעדכו אותך באתר... יומקסים!

a r t h e m i s

New member
לא יודעת איך לברר במוקד

כי בטפשותי לא שאלתי את הפקח לשמו וזו הארה (והערה): למה לפקחים אין תג עם השם שלהם על דש הבגד??

a r t h e m i s

New member
הוא לא היה בדרך לשום מקום

ז"א עצר לידי, שוחח בנועם (באמת היה אדיב), ציין בפני שהוא רואה את הרכב והולך לבדוק ואח"כ האיט לידו , הסתכל והמריא לדרכו.

לא תאמיני לאבסורד

אבל למיטב זכרוני, אם הרכב חונה בארבעה גלגלים על המדרכה - אסור לפקח לתת לו דו"ח, אלא רק למשטרה. אז הוא מדווח למשטרה. הם באים? לא תמיד. פעם חסם מישהו את הכניסה המסומנת לחניית הבניין שלי. טלפנתי למשטרה (זה קרה בשתיים בצהריים), השוטרת רבה איתי חמש דקות על זה ש"גברת את סתם מטרידה אותנו זאת קריאה סגורה מהבוקר". לא עזר שהסברתי מס' פעמים שאני רוצה להיכנס לחניה עכשיו והרכב חוסם. אחרי שהשתכנעה שזה באמת קורה, היא בילתה חצי שעה באיתור הנהג. ניידת - מעולם לא הגיעה לשם. גם דו"ח לא ניתן, בהתאמה.

ארזS

New member
לא תאמינו לאבסורד העוד יותר גדול

המשטרה לא עושה דו''חות חניה ברעננה, ומי שעושה דו''חות כאלה הם רק פקחי העיריה.

להבנתי מדובר בהפרעה לתנועה ולא חניה

וברצינות - המשטרה האימפוטנטית גם לא עושה דוחו"ת? אז מה, היא בעיקר מערכת לעבודות יזומות ואבטלה סמויה של עובדיה, על חשבוננו? כי ככה זה נראה, בכל אופן.

ארזS

New member
תגובתך לא ראויה

מדוע את חייבת להשתמש בביטויים שונים ומשונים ומדוע את מוציאה דיבה רעה ? אני לא שוטר, לא עובד במשטרה [רק מתנדב מידי פעם] ולדעתי בדברים שאת חוזרת וכותבת יש משום הוצאת דיבה רעה. לידיעתך : האימפוטנטים האלה מאוד רוצים לרשום דו''חות על עבירות חניה והפרעה לתנועה, שהרי אלה הדו''חות שהכי קל לכתוב: פשוט כתוב, הדבק על החלון ועבור לרכב הבא בתור... אין לך דו שיח עם הנהגים. אין קל מזה. אבל את לא מבינה דבר וחצי דבר בנושאים האלה ורק חוזרת על השטויות שלך בפעם המי יודע כמה. הסיבה לאי רישום דו''חות חניה ע''י המשטרה נעוצה במערכת המשפט ולא במשטרה, לידיעתך ולידיעת כולם. נקודה.

ארז, במקום לנפנף בכותרות חסרות תוכן

בוא, רד אל העם ותסביר לנו את מה שאנחנו לא מבינים. גדולים ממך כבר ניסו את התרגיל של "את לא מבינה בזה" כדי לסגור דיון. לא הצליחו. אל תחשוב שתצליח היכן שהם נכשלו
לגבי המשטרה - דעתי ידועה. הבדיחה על זה שצריך שני שוטרים כדי לרשום דו"ח, היא לצערי שיקוף עצוב של המציאות.

ארזS

New member
אני לא מנפנף בכותרות חסרות תוכן

זאת את שמנפנפת חזור ונפנף בדיעות הקדומות שלך כנגד המשטרה. גם לי יש הרבה בלב על התנהלות המשטרה בנושאים שונים, אך לא בנושא הזה שאת מנפנפת בו, ואני לא מנפנף אלא פונה למי שצריך לפנות בדרכים המקובלות. והנה אפילו אמיר שוצמן בכבודו ובעצמו נתן לך את הפתרון ומולו את לא מנפנפת במנטרה הקבועה שלך. מעניין, לא ?

זו רמת השרות של המשטרה ללקוחותיה?

להגיב על אי שביעות רצון בהתנצחות שטוחה ומילות גנאי? בעצם, כן

ארזS

New member
בחייאת חנה

את כותבת מילות גנאי בלי סוף על המשטרה, אז טלי קורה... ותתייחסי למה שאני מסביר לך .

shian

New member
עד כמה שאני יודעת

דווקא כשארבעת הגלגלים על המידרכה הפקח העירוני כן יכול לתת דוח, כשרק חלק מהגלגלים על המידרכה הוא כבר לא יכול.... אני אמנם לא עם רכב שטח כמו ארטמיס (עגלת תאומים) אבל גם עם עגלת היחיד שלי מצאתי את עצמי יותר מידי פעמים יורדת לכביש עם העגלה. בזמנו הכרזתי על מסע צלב על כל רכבי השטח (הווה אומר כובשי מדרכות) שמאלצים אותי לרדת מהמדרכה לכביש ומכאן הידע. אולי כדאי לקבל תגובה רשמית גם מהעירייה וגם מהמשטרה ובמקביל גם לדעת האם יש ערך לתמונות שאנחנו מצלמים במצלמה ואם כן - לאן לשלוח.

מתן דוחות ע"י פקחי העירייה

פקחי העירייה רשאים להגיש דוחות רק על עבירות עירוניות קרי חניה על המדרכה, חניה כפולה או חניה באדום לבן. משטרת ישראל יכולה להגיש דוחות בגין עבירות תנועה כמו מהירות, אי עצירה בתמרור עצור, אי מתן זכות קדימה וכו'. לגבי המקרה שהיה לך עם הפקח אנו נבדוק מדוע לא הוגש דוח. שלחי לי את התמונה במייל אינני רואה אותה באתר.

shian

New member
שאלה לאמיר

בעבר קיבלתי מהמוקד תגובות סותרות לסיטואציה של רכב שחונה עם שני גלגלים על המדרכה ושני גלגלים על הכביש. זה מצב שפקח עירוני יכול לתת דוח. זה מאוד נפוץ ברח' חנקין לפני הפנייה לאחוזה - אנשים חונים גם ליד הפלאפל מצד שמאל וגם ליד המספרה מצד ימין ומאלצים את העוברים לרדת לכביש.

מצטרפת לשאלה

המידע אינו עקבי, גם לגבי למי ניתן לתת דוח, מתי להזמין משטרה ומה ניתן לעשות עם צילום רכבים שחונים נגד החוק. נשמח ל- manual

חניה על המדרכה

הפיקוח העירוני אוכף את החוק בכל החניות האסורות. שני גלגלים או 4 גלגלים על המדרכה. תודה על האכפתיות.

למעלה