פקודה/ות שוות ערך ל-mysqli_stmt->get_result()

שיווקי

New member
פקודה/ות שוות ערך ל-mysqli_stmt->get_result()

שלום.

אני כותב ב-php ל-mysql.

משתמש ב-mysqli_stmnt, כדוגמת הקוד הבא.

...

$stmnt = $mysqli->prepare("Select ID from users where loginid = ?");
$stmnt->bind_param('i', $x);
$stmnt->execute();
$result = $stmnt->get_result();

רציתי משהו חלופי לפקודה stmnt->get_result() - יש שרתים (וקומפיילרים) למינהם שלא מכירים ב-get_result.
אותה פונקציונליות לחלוטין. $result-<num_rows צריך להחזיר ערך גדול מ-0 (אם יש רשומות).

תודה.

bnayal

New member
זה נתמך מ 5.3, למה שזה יהיה בעייתי?

הגרסא שוחררה ב2009.

שיווקי

New member
בגלל הקימפול של הphplint

אני אשתמש ברוב ההמלצות של ה-phplint,
אך נראה לי אתעלם משגיאה זו של ה-phplint (גם לא ברור אם מישהו רציני פיתח את הסמי-מהדר הזה, ואם בכלל יש תמיכה עדכנית לנושא).

תודה, בכל אופן.

amitayh

New member
נראה לי מיותר ה-lint הזה

תשתמש באדיטור חכם כמו PhpStorm שעושה לך inspections תוך כדי כתיבת הקוד ברמה מאוד גבוהה ומזהיר אם אתה עושה דברים טיפשיים בלי לשים לב, זה יחד עם Unit Testing ואתה לא צריך יותר...

IMHO

שיווקי

New member
נראה לי כבר אני לא אשתמש בסמי-קומפיילר.

יש בדיקות ייתכנות על כלים מסויימים - לא טוב, ממשיכים הלאה.
(בכל מקרה, כל השורות מתקמפלות ללא warnings או errors, מלבד ה-get_result, וזה לא פשוט למי שמכיר את ה-phplint.
אם זה בגלל ה-get_result זה נראה משהו ישן, או באג של ה-phplint, או חוסר עדכון ... אז אני לא ממש מתייחס).

נו, גם phpstorm צריך לחקור, ואולי גם פה יש "עזים".
גם לפי הבנתי, אין הרבה שמכירים כלים כאלה (אלא בעלויות, וכרגע זה לא ממש משתלם מבחינתי גם מבחינת זמן).

העניין שאין לי כרגע כל כך משאבים, ודיי לחוץ - אני צריך להעלות לאוויר את המוצר (אם בכלל יצא כסף. לא - ננסה דברים נוספים קשורים לטכנולוגיה שבניתי. יש פה גם שיווק לא פשוט וגם כמה סוגיות משפטיות ...)

כיוון שאני די סוליסט ואין לי צוות qa, לפחות איזה קומפיילרים קשוחים שנותנים לי "הגנה" מסויימת, אך יש דברים שאפשר לוותר בינתיים.
(החלטתי פשוט לחתוך בכמה דברים ... חשובה לי הפונקציונליות, והנ"ל קצת פחות קשור לפונקציונליות).

תודה, בכל אופן.

שיווקי

New member
eclipse תומך php?

חשבתי רק בניה של קוד java.
(יצא לי משהו קטן לפתח לeclipse עבור אנדרוייד, אך צריך ללמוד יותר את הכלי ...)

אני אבחן את סוגית הקימפול ל-php באמצעות eclipse ...

לגופו של עניין - במידה ואמצא לנכון, ורק במידה יהיה לי זמן פנוי - אבדוק best practice של קוד (כרגע זה ב-99 אחוז, ואין טעם להיות פרפקציוניסט ...)

תודה

bnayal

New member
PHP אתה לא מקמפל,

את הקימפול עושה בזמן אמת המנוע של PHP.

למעלה