פקד FILE FIELD

orengolan

New member
תמונות ב-DATA GRID

לילה טוב, ב- DATA GRID שבו יש לי עמודה אחת של תמונות ושניה של כפתורי UPDATE, מה אני עושה על מנת שלחיצה על אחד מכפתורי UPDATE לא תעלה לי את כל התמונות מההתחלה (פעולת הכפתור לא קשורה לתמונות). האם יש איזשהו POSTBACK לכפתור\תמונה שלא מצאתי? אם לא, יש דרך אחרת? תודה. ולילה טוב אורן.

orengolan

New member
פקד FILE FIELD

יש לי פקד FILE FIELD (מתוך עמודת HTML) שתפקידו - BROWSE - כלומר הוא פותח את חלון CHOOS FILE לבחירת קובץ מהמחשב שלי. הייתי רוצה שעם בחירת הקובץ (תמונה) הוא יציג אותה. יש לי את הקוד של ההצגת התמונה אבל אני לא מצליח להפעיל אירוע שיקרה באופן אוטומטי לאחר בחירת התמונה. שוב תודה, אורן

gilad g

New member
../images/Emo18.gif שרשר שאלותיך../images/Emo70.gif

קרא את סעיף 3. בקשר לשאלותיך - 1. לא חושב שזה אפשרי - אולי תוכל להפעיל סקריפט צד לקוח שיעשה את העבודה. 2. אני מניח שבשביל לעשות Update אתה חייב לעשות postback, וזה מצריך טעינה מחדש של כל הדף כולל התמונות.

orengolan

New member
SORRY

היי גלעד, דבר ראשון, תודה. וסליחה שלא שירשרתי שאלותיי (4 בבוקר...אתה יודע). בקשר לתשובותיך: 1. אני ינסה לעשות בבוקר את מה שהצעת אתה ועוד מישהו אחריך. 2. עבור כפתורים שלא מצריכים POSTBACK, אני יכול לבצע זאת? האם כדי לי לעשות זאת באמצעות כפתורי HTML מבלי להפוך אותם ל-RUN AT SERVER?

nattygur

New member
זה אפשרי אם כי דורש עבודה...

סך הכל ה POSTBICK הוא שליחת הדף לשרת עם שם הפקד בשדה נסתר בשם EVENTTARGET__. השרת יודע לבדוק את השדה הנסתר ואם יש בו ערך להפעיל את האירוע המתאים של הפקד המצויין ב EVENTTARGET__ (לפעמים יש גם שימוש ב EVENTARGUMENT__). אתה יכול לנצל את אותו רעיון בכדי לבנות מנגנון PostBack שלך אשר או יחזיר HTML לעדכון פקד מסוים על הדף או לעדכן נתונים בשרת ללא עדכון כל הדף. אני עובד בימים אלו על מאמר בנושא מבוסס על תשתית שפיתחתי ועובדת. מה שאתה צריך לעשות זה : 1) ליצור דף בסיס 2) להגדיר אירוע בצד השרת בשם ClientEvent, בדף הבסיס. (ארוע שאתה תעלה). 3) להוסיף שדה נסתר ClientEvent__ אשר ירד לתחנה. 4) כל פקד בצד תחנה יכול להכניס ערך ל ClientEvent__ ולשלוח את ה Form לשרת. 5) לעשות Override ל On_Init, בדף הבסיס, ובפונקציה הזאת לבדוק האם יש ערך ב ClientEvent__. אם יש ערך תקרא למתודה אשר : תעלה את האירוע אשר יאפשר למשתמש בדף הבסיס (תוכניתן) להחזיר טכסט, תשתמש ב Response.End בכדי לסיים את ביצוע הדף כך שלא כל הדף יתבצע ויוחזר לתחנה אלה רק מה שהמתכנת החזיר בארוע המדובר. מקווה שזה היה ברור מספיק.

orengolan

New member
שאלה נוספת

איך אפשר לעשות strikeout לשדה ב- datagrid ומתחת לשדה המחוק לרשום משהו חדש? לדוגמא עם שדה מחיר. יש לי שדה של מחיר ואני רוצה להראות שיש הנחה ולרשום את המחיר החדש מתחת לישן. לעשות strikeout אני יודע, הבעיה היא איך לעשות את העדכון. תודה.

למעלה