פקד DTpicker

• פותח הנושא luca
  • פורסם בתאריך

luca

New member
פקד DTpicker

אם אני רוצה לבדוק ערך של שדה מתוך טבלה לדוג` שדה שנקרא ``deadline`` וזהו שדה שהוגדר ב-access כמשתנה תאריך. לבדוק האם ערכו הוא בין שני ערכי תאריך שלקוחים מתוך שני פקדי תאריך ומיוצגים כ- DTpicker 1 וכ- DTpicker 2 ואת הפלט של התנאי לשים בתוך פקד list מהו התנאי מבחינת syntax ???? כי כשאני מנסה זה פשוט לא נותן לי שום פלט על ה- list ונראה לי שמשהו בתנאי לא טוב תודה....

zen39

New member
תאריכים

תאריכים

תמיד, הינם אלמנט בעייתי. כללית, תאריך במערכות מיקרוסופט מנוהל הי נכון. זהו משתנה Long עם Mask משוכלל. לכן, נסה שתי דרכים אלו: Between clng(DTPicker1.value) and clng(DTPicker2.Value) או השתמש ב - CVDate זה יכול להיות תלוי בקינפוג הקונטרול עצמו - השאר אותו dtpShortDate

luca

New member
תודה אבל זה לא מה שחיפשתי

תודה אבל זה לא מה שחיפשתי

ניסיתי איזושהי דרך חלופית וזה הצליח רק שעכשיו נתקלתי בבעיה והיא: הרי כל הפלט של התנאי צריך להכנס לתוך list וכאשר אני עומדת על איזשהו אלמנט הרשימה אני רוצה שה- recordset יגיע לערך הזה של השדה בתוך הטבלה וייתן לי על גבי הלייבלים את פרטי כל הרשומה אבל שאני עושה את זה הויזואל בייסיק נתקע, וצריך לעלות אותו מחדש יש לך איזה רעיון איך לעשות את זה?

zen39

New member
הנה הרעיון

בני טופס הוסיפי Text1 - שם + נתיב ה DB list1 Command1 Label1 - העתיקי כמספר הרשומות של הטבלה, העתקת Array (כולם Label1 עם Index) הוסיפי את קטע הקוד: `------------------------------------------------- `Declaration `------------------------------------------------- Private cn As ADODB.Connection Private rs As ADODB.Recordset Private Sub Command1_Click() Dim ConStr As String `------------------------------------------------- `Establish connection `------------------------------------------------- ConStr = ``Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=`` & Text1.Text Set cn = New ADODB.Connection cn.Open ConStr, ````, ```` `------------------------------------------------- `RecordSet `------------------------------------------------- Set rs = New ADODB.Recordset rs.Open ``Select * From Employees``, cn rs.MoveFirst `------------------------------------------------- `Clear the listBox `------------------------------------------------- With List1 For i = .ListCount - 1 To 0 Step -1 .RemoveItem (i) Next `------------------------------------------------- `Fill the listbox `------------------------------------------------- While Not rs.EOF .AddItem rs.Fields(``LastName``) & `` `` & rs.Fields(``LastName``) rs.MoveNext Wend `------------------------------------------------- End With End Sub Private Sub List1_Click() `------------------------------------------------- `Fill the form`s labels `------------------------------------------------- rs.MoveFirst rs.Move List1.ListIndex For Each Label In Label1 Label.Caption = rs.Fields(Label.Index) Next End Sub בהצלחה

למעלה