פצצה מתקתקת

black soul

New member
פצצה מתקתקת

פצצה מתקתקת

ת`אמת אין לי מה לכתוב... ואני לא מוצאת משהו מעניין לעשות באינטרנט... נהיה כבר משעמם... מאוד משעמם.... כל הנסיונות שלי לשנות את השגרה המשעממת ירדו לתמיון החיים בנתיים בזבל.. וימי ספורים.. כל יום שעובר - דבר לא זז ושום דבר לא קורה... למרות נסיונותיי הקשים... אני חושבת שההודעה תתפוצץ בעוד מספר דקות ע``י נעל. אבל לא ממש אכפת לי... החיים הם בעצמם ... black soul

או כמו שהלנה אומרת- אל תיכנס לקטינות

ואני שואלת לאן אל תיכנס להן? [-למיקרה שמישהו צריך עזרה בקליטה].. אה, ואם כבר מדברים, למה לכתוב אני יכתוב כשאפשר לכתוב אני אכתוב [לא מיקרה ספציפי, אבל אתם עושים את זה הרבה]. טוב, חזרה להודעה הראשית- אני שונאת למצוא אנשים במצבים שהייתי בהם, ולא לדעת מה להגיד. אני יודעת שכימעט כל דבר שאני אגיד יכול סתם להעיק עלייך, אולי מישהו אחר יכול לכתוב בדיוק את הדבר הנכון. והיי- אולי כמיקלים אחרים יישבו את מוחך עד שתגיעי לקרוא את זה, ואז זה כבר לא ישנה מה נכתוב. ואני אנסה בלי קלישאות, אני רק אכתוב שזה עובר בסוף [או שמתים קודם]- ובין לבין יש הפוגות נעימות. דרך אגב, עוד לא ראיתי שנעלמו הודעות שהגיבו עליהן.

זאת לא אני זאת הלנה-

היא אמרה את זה בתחנת רכבת, וחברה שלי סירבה לקלוט את זה כי היא הייתה עסוקה בלנסות למצוא דרך להביא אותנו ליבנה- זה פשוט מכעיס כשקטעים מיתפספסים.

N0

New member
N0 הגיב על הודעה שנעלמה .

פעם מישהו אידיוט פירסם הודעה עם תמונה של תאומים סיאמים שעד כמה שהם היו שני אנשים מחוברים הם לא היו ממש מחוברים . N0 פרסם צעקה נזעמת על התמונה והאידיוט שפירסם אותה כמובן שנעל מחקה אותה וטוב שכך. N0

amperlamper

New member
אוי באמת....

אפשר לראות שאין לך מה לכתוב אם את מטרידה אותנו עם השירה שלך ושקה להאמין שאת מנסה ככ להפיג את השעמום אם את יושבת שמה באינטרנט. זו לא דרך להפיג שעמום. וחוץ מזה החיים שלך בידיים שלך ואם הם חרא זה בגלל שאת עושה מהם חרא. לך יש אחריות על החייפ שלך אז תפסיקי לדבר עליהם כעל מושג מופשט שיש לו חיים מעצמו והם עושה מה שהם רוצים.לכי תמצאי חיים אל תייללי. ובקטע של שעמום,את בכלל יכולה להגדיר שעמום? אי אפשר. ולבסוף,החיים הם באמת הזמן שמחכים בתור למוות, אבל הקטע זה ה-ד-ר-ך שבה מחכים לו. אם את כאן את עוד צעירה. ובכלל צעירה מכדי לדבר ככה כמו איזה זקנה. אז במקום לרחם על עצמך ולהציק לנו עם הנסיונות הפואטיים שלך להציג את סבלך הבל יתואר, לכי תמצי את החיים שלך עד הסוף בזמן שאת מחכה למוות.

black soul

New member
לא שמתי לב שאני מרחמת על עצמי...

תמשע, אני עדיין קטינה, ויש אנשים שפשוט אוסרים עליי (כמו ההורים שלי) לעשות דברים משוגעים שבאמת הייתי רוצה לעשות... ת`אמת אני לא ממש מחכה למוות... אני מחכה לעשות כבר משהו מהחיים שלי כשאני אקבל את העצמאות שלי סוף-סוף black soul

yulia_tb

New member
קיבלתי את הרושם..

שנעל מוחקת הרבה הודעות.. אז זה אומר שרוב ההודעות שלי ימחקו..

למעלה