פצצה ביום בהיר

pepper mill

New member
פצצה ביום בהיר

שבת שלום לכולן, השבוע סיימתי מערכת יחסים של חמישה חודשים שחשבתי שהולך לנו מאוד טוב. הפרידה ממנה היתה כל כך טובה שזה הזוי מבחינתי. הסיבה לפרידה: האקסית שלה (שהן לא ביחד כבר שנה) התחילה לשלוח לה הודעות. הבת זוג שלי לשעבר אמרה לה שהיא במערכת יחסים בריאה ושלא תתקשר אליה שוב. האקסית שלה המשיכה לשלוח הודעות ואף התקשרה אליה. הכל כיבכול היה בסדר ואף היא אמרה לי שהאקסית שלה שולחת לה הודעות. אחרי שלושה ימים, שלחתי לה הודעת בוקר טוב והיא החזירה לי. כשהתקשרתי בצהריים היא פיצצה אותי עם הידיעה שהיא מאוד מבולבלת מההודעות של האקסית שלה ורוצה להיות לבד. ולמעשה ככה נפרדה ממני. נפגשתי איתה השבוע ונפרדנו במילים מאוד אוהבות והיא אמרה שהיא מצטערת שהיא פגעה בי וכו'. השאלה עכשיו מה לעשות? היא ויתרה כל כך בקלות שזה הוציא לי את החשק להילחם עליה. סופ"ש עם צחוק וחום בלב.

אה, אה , הבנתי..

לא לבכוחות עצמי כמובן. באדיבות אשתי היקרה. מתנצלת. שבת שלום לכל הפועלים הסביבתיים

את יודעת מה

אולי את צודקת ואני מפגע סביבתי אם אנחנו חיים רק בין שתי הגדרות אז אולי אני לא

פאמקי

New member
לא שמעתי

שנאמר שאנו חיות רק בין שתי הגדרות, אך המעבר שלך בין זכר לנקבה, על אף שסילקת גבר משורותינו, מעט בלבל ועורר שאלה. זה הכל.

אל תסתלקי...

נו..התנצלתי וחוץ מזה, אני קצת איטית במחשבה. תשאלי את הבננות כאן....אני קצת כמו המקלחת הקרה והמעצבנת שעושים לפני שנכנסים לבריכה. עברת את זה אז עכשיו את נוטשת??? יאללה תשארי. ספרי על עצמך קצת שחלילה לא נתבלבל שוב..

הי

ההתנצלות שלך התקבלה מיידית קבלי הערכתי המלאה זה המגף עם בוץ רוסיי שהיתה לי איתו בעיה לא עם המקלחת גם שורה זה ליין, וכנראה שיש שורות חשובות יותר מאחרות אז הן עוברות לאוף טופיק, אין לי שום אינטרס פשוט משהו ששמתי אליו לב אני אספר לך משהו אני מכירה מילה כזאת מרחב מוגן, מקום שאפשר לספר בו דברים וגם על עצמך. במקום כזה אפשר להגדיר או לא להגדיר אבל זה אף פעם לא מילה שקובעת כי נולדת איתה ותודה על הפרחים ועל ההכלה

בואי נאמר...

שהבנתי את רוב הדברים שכתבת (כי אני איטית ובטח אשתי תסביר לי יותר מאוחר). אין לי מגף עם בוץ רוסי אבל יש לי מגף עם בוץ ישראלי ופרחים מדברים אלי תמיד תמיד. נעזוב הגדרות ונתחיל לעשות כיף. את נראית לי אחת שאפשר לעוף איתה חופשי....
(עוד לא ברור לאן אבל זה כל הענין...). שבוע מצוין

למעלה