פצע גב לא ברור

טישט

New member
פצע גב לא ברור

לפוקה החתולה השחורה והחמודה שלי התפתח בשבוע האחרון פצע בגב שזה בעצם האזור היחיד שהיא לא יכולה ללקלק להנאתה. הוא טיפה גדל ואני לא יודע אם צריך כבר לקפוץ לוטרינר או שמדובר שפצע פשוט שהיא יכולה הלהתגבר עליו. צילמתי את הפצע ואני מצרף פה תמונה, אולי במקרה למישהו יש איזה עצה נחמדה או שנתקל במקרה דומה עם החתול שלו.. תודה ושבוע טוב

Arik Berst

New member
בלי להיות מומחה גדול

תמיד עדיף לקפוץ לוטרינר ולהסיר ספקות....

בולאית

New member
זה נפוח?

אם זה נפוח מסביב זו כנראה נשיכה שהתפתחה למורסה ואז צריך וטרינר. אם זה שטוח ונהיה גלד. לנקות ולחטא ולתת מנוחה ליגעה...

טישט

New member
שלילי

היא נשארת בבית ורק רוצה לשחק כל הזמן.. העברנו אותה דירה לא מזמן ולקח לה איזה יום-יומיים להתרגל. יכול להיות שזה פצע חרדה או משהו כזה שקשור לפסיכולוגיה של חתולים..? עכשו היא מרגישה בבית לגמריי

nicolada

New member
לאחד החתולים שלנו

היה משהו דומה בזנב. זה התחיל מפצע קטן, והתפשט לאט לאט. הוטרינר אמר שזה כנראה מנשיכה, וזה לא מגליד כי הוא כל הזמן התעסק עם זה. אנטיביוטיקה למשך שבועיים פתרה את הבעיה. עכשיו הזנב שלו הוא זנב לתפארת! ובהחלט תמיד רצוי לקחת לוטרינר. גם אם זה יחלים לבד.

zukik

New member
נראה כמו אלרגיה מפרעושים

יש לי חתול שרגיש לפרעושים וכל פעם בעיקר בקייץ אם אני לא נותן לו טיפול נגד פרעושים בזמן צומח לו פצע כזה אני לא וטרינאר אבל שוה להעלות את הנושא הזה מול הוטרינאר שלך ......

למעלה