פצע באף

lir0500

New member
פצע באף

כשהייתי נערה הופיע לי פצע באף כמו פצע פתוח יבש, זה היה נראה כמו הרפס אבל אין דבר כזה הרפס בתוך אף.
נתנו לי אגיסטן ומרחתי על דפנות הנחיר אבל ראיתי שזה עובר לגרון ויושב כמו ליחה וזה פשוט הגעיל אותי.
אז הפסתקתי. סבלתי ממנו הרבה זמן. והוא ממש הפריע לי לנשום, כי זה כמו פצע לחץ שתופס את העור של הנחיר.
לפני כמה שנים מצאתי שאפשר לשים שמן אתרי לבנדר וזה באמת הרגיע מאוד , היה זמן שזה נעלם לגמרה. אבל גם השמן אתרי עבר לגרון שזה לא נוח. הלכתי לברא והם נתנו לי למרוח איזה משחה עם היפריקום. אבל הריח שלה כ"כ דחה אותי.
השאלה שלי למה זה חוזר? והאם זה מעיד שחסר לי משהו בגוף? או שיש לי בעיה בכלי דם.

0 אור 0

New member
בעיה חוזרת

כאשר פצע מקומי חוזר שוב, זה יכול להעיד על כך שבפעם הראשונה הוא לא נרפא לחלוטין, או על כך שהוא נובע ממקור מסויים שגורם לו להופיע,
אין לנו אפשרות לנחש את המקור על פי הסיפור שלך,
האגיסטן שקיבלת מעיד על כך שמישהו חשב שזו פטריה,
הצמחים שעזרו לך הם צמחים שעוזרים כללית לריפוי פצעים,
אני ממליצה להגיע לאבחון של מהות הפצע אצל רופא, ולאחר מכן כדאי דוקא להיעזר בהרבליסט כדי לטפל באמצעות צמחים ולהגיע למטפל הוליסטי לטפל במקור הבעיה.

hal767

New member
ע"פ מיטב הבנתי

הגורם הוא כנראה פנימי. כל סוגי הטיפול המוזכרים במסר שלך הינם חיצוניים, כלומר סימפטומטיים, ואינם קשורים לגורם האמיתי לבעיה. לכן היא חוזרת.

אני מעריך, ולא מתחייב על כך כמובן, שתשאול ולימוד רציניים של הבעיה יגלו בעיות נוספות (לפחות מהעבר) או לפחות את הגורמים לבעיה.
אני גם מעריך שהיו בעיות כלשהן או טעויות בתזונה או טיפולים תרופתיים למשל, שעל אף שאינך מקשרת אותם לבעיה, הם כן קשורים להתפתחותה.
כאמור, אלו הן השערות המבוססות על הבנתי את הנושא. אינני מכירך ולכן אינני קובע דבר בנחרצות.

לסיכום - אני ממליץ להתעמק בבעיה, לנסות לאתר את הגורמים האמיתיים שלה ולטפל טיפול שורש בהתאם למימצאים, ולא להסתפק בטיפול סימפטומטי.

למעלה