פצעי בגרות...

simashay2

New member
פצעי בגרות...

שלום! אנניי יודעת עם אני צריכה לפנות אליכם או לפנות לפרום גניקולוגיה...לפי תשובתכם אדע מה לעשוות.בכל מקרה מודה מראש. אז ככה...אני בת 27 אוטוטו לאחר לידה.תמיד סבלתי מפצעים בפנים (באיזור ה-T) אבל לא ברמות קשות.לאחר החתונה הסתבר לי שקשה לי להיכנס להריון עקב שחלות פוליצסטיות. אחת מתופעות הלוואי של שחלות פוליצסטיות זה פצעים בפנים..השאלה שאלה אם אני פונה לרופא עור ומקבלת טיפול הוא יכול להועיל לי ז"א.. שאחרי שאני יסיים טיפול בגלל שיש לי שחלות פוליצסטיות זה יעזור או שתמיד זה ילווה בפצעים? אשמח לתשובה.מקווה שהשאלה ברורה תודה!

חטטת ושחלות פוליציסטיות.

שלום רב מזל טוב על הלידה עד 120 לך ולילוד/ה המצב האנדוקריני שאת מתארת (שחלות פוליציסטיות) אמנם גורם או מחמיר חטטת נפוצה (פצעי בגרות) . במצב שכזה - טיפול הורמונלי ע"יי גלולות למניעת הריון הוא הטיפול גם בחטטת. בברכה , דר' קובי פסח .

simashay2

New member
תודה..

על איזה גלולות אתה ממליץ? אני עם מילאן ולא בדיוק עוזר... יש אפשרות לקבל טיפול אחר מרופא עור? ז"א לא גלולות?

תשובה.

במצב שבו מוכיחים כי ישנה הפרעה הורמונלית (יש לבצע בדיקות דם כדי לבדוק זאת) אזי הטיפול היעיל ביותר עבור החטטת יהיה טיפול הורמונלי - למשך ע"יי גלולות נגד הריון לגבי סוג הגלולות תוכלי לקרוא יותר על כך בלינק הבא http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2181&MessageId=140318490 בברכה, דר' קובי פסח.

למעלה