פצעי בגרות.

dorrere

New member
פצעי בגרות.

שלום. אני בן 17 וסובל מפצעי בגרות בצורה די רצינית. ניסיתי כל תרופה שקיימת מלבד כדורים (רטלין). ניסיתי face it, תרופה כלשהי מריר חילזונות (מה שמוכרים בערוץ הקניות, 200 שקל קופסא), סבון ניטרוג'ינה, דבש, ועוד 2 משחות,ואחרי כל זה, אני שם מלח בלילה, זה שורף ברמות שאי אפשר לתאר אבל זה הדבר היחיד שעוד איכשהו עוזר. אני מטפל בזה כבר שנה בערך, זה לא עובר, למישהו יש פיתרון? חוץ מכדורים, מה יכול לזעור? שמעתי שלמרוח את המיץ של העגבנייה, יודעים על זה משהו? עזרה, אני פשוט נואש חח. תודה רבה.

פצעי בגרות

היי דור, אני מבינה שעברת כברת דרך עד שהגעת להתייעץ בפורום. טיפול באקנה מתבצע בשני מישורים: פנימי וחיצוני. לפנימי אני ממליצה לך ללכת לנטורופתית או תזונאית קלינית המתמחים בתזונה שיכולה לשפר ולעזור מאד בבעיית האקנה. לחיצוני אני ממליצה על מסכת חימר ירוק שקונים בבית טבע, זה מגיע כאבקה. אתה לוקח כף או כפית לפי הצורך יחד עם 2 כפות מים מינרלים או מים מסוננים מערבב ונותן לזה לנוח שעתיים. לאחר שעתיים אתה מטפטף לתערובת 2 טיפות שמן לבנדר - ולא יותר! ומורח על הפנים , נותן לזה להתייבש בערך רבע שעה 20 דק' . שוטף עם מים פושרים ומורח קרם הזנה - או קרם לחות ללא שומן. המון בהצלחה..

dorrere

New member
יש לך ניסיון עם זה? בעיקרון לא שמעתי על זה..

אבל זה כל כך מעצבן ומכוער :)]) שאני מכון לעשות הכל. כבר אמרתי, אני שם מלח! אי אפשר להירדם עם זה..אבל מחה לעשות. אשמח לדעית האם יש לך ניסיון עם זה. תודה.

עוז46

New member
../images/Emo45.gif כן! יש לה ניסיון.

אבל שים לב להוראות בהתחלה- ללכת לתזונאי , נטרופת, כדי לטפל באמת. בהצלחה

ybenor

New member
אקנה

יוגורט או חלב עיזים. תמרח על הפנים, לא באמבטיה כי האדים מונעים מזה להתייבש. רצוי לא מפוסטר אם יש לך דרך להשיג מאיזה מחלבה או משו. אם לא את פשוט יוגורט עיזים מהסופר זה בא במין בקבוק לבן מפלסטיק. למרוח על הפנים ולחכות בערך חצי שעה, מידי פעם למרוח עוד, זה אמור להתייבש על הפנים וגם מוריד את הפצעים וגם את האדמומיות. בנוסף יש חומר ששמים נקודתית על הפצעים שמעביר אותם לא כלכך זוכרת איך קוראים לו אבל חייבים מרשם רופא. לי הדבר היחיד שהעביר את הפצעים סופית היא ראקוטן. 5 חודשים כדורים. כל חודש בדיקת דם והפנים שלי חלקות כמו של תינוק. (ברוך השם וטפו טפו טפו) בהצלחה

למעלה